Quest Historie aanbieding

Proefabonnement op Quest Historie

Quest Historie
Quest Historie

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.


Quest Historie is een vier keer per jaar verschijnende op zichzelf staande uitgave geheel gewijd aan geschiedenis; van de makers van het bekende populair wetenschappelijk tijdschrift Quest. Het blad neemt de term geschiedenis vrij ruim; het kan maar zo zijn dat je in één artikel uitgebreid wordt bijgespijkerd over Zonnekoning Lodewijk XIV, het oude China, het verzet in de Tweede Wereldoorlog of de Vikingen en in het volgende leest sinds wanneer we zonnebrillen dragen of hoe zwaar de eerste laptop was. Maar dat wil niet zeggen dat het allemaal oppervlakkige materie is die in hapklare porties wordt opgedient. Integendeel: de meeste artikelen zijn geen luchtige snacks maar lekker lange verhalen, voorzien van mooie illustraties en prachtige foto's, waarmee je zelf ook aan het denken wordt gezet.

Een kwartaalblad moet natuurlijk niet in één uurtje uitgelezen zijn. Daarom telt iedere editie van Quest Historie maar liefst 100 pagina's! Veelal is er een bepaald (groot) historisch thema waar een uitgebreid hoofdartikel aan is gewijd. Zo lees je over de Franse Revolutie vanuit het perspectief van slachtoffers die onder de guillotine terechtkwamen, kom je meer te weten over het leven in Pompeii voor de ramp met de Vesuvius en wordt er uitgelegd waarom de Republiek der Zeven Verenigde Nederlanden zo succesvol was in de zeventiende eeuw. Daarnaast verschijnt ieder jaar de speciale 101 vragen editie met daarin de beste vragen over geschiedenis + natuurlijk de antwoorden van de redactie.

Ben je klaar om lekker in de geschiedenis te duiken? Neem dan nu een abonnement met introductiekorting voor nieuwe abonnees of geef dit mooie geschiedenisblad kado. Tip: geef je een cadeauabonnement, dan stopt deze automatisch. Als abonnee geniet je tevens van exclusieve voordelen: je ontvangt de nieuwe editie thuis voordat deze in de winkels ligt, krijgt korting in de webshop van Quest, je leest het blad op papier én digitaal en profiteert van extra's zoals diverse Quest specials!

Het abonnement voor jezelf geldt tot wederopzegging en wordt na de eerste termijn omgezet in een abonnement voor onbepaalde tijd dat per verschijningstermijn van het blad kan worden opgezegd. Geef je het abonnement cadeau aan iemand anders dan stopt deze automatisch. Quest Historie wordt uitgegeven door G+J Media; het blad verschijnt eens per kwartaal.

Deel deze Quest Historie aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Quest Historie »
Titel: Quest Historie
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

De piramiden van GizaOntdek het verleden!
Welke geschiedenisbladen zijn er?
Geschiedenis wordt steeds populairder, hierdoor verschijnen er ook steeds meer tijdschriften over ons verleden. In dit artikel vind je een handig overzicht.

Meer proefabonnementen in wetenschap & techniek

Het tijdschrift Quest
Quest
12x Quest 49,-

Quest: het blad dat boeit, verrast en intrigeert. Elke maand heeft Quest nieuwe wetenswaardigheden en verrassende feiten. Neem nu een abonnement met 28% korting of geef het tijdschrift cadeau.
 40 recensiesUw besparing: 18,80  Dit proefabonnement kan in Nederland aangevraagd worden Dit proefabonnement kan ook in België aangevraagd worden

28%
korting
Slechts4,08 per tijdschrift
 
Het tijdschrift Kijk
Kijk
Proefabonnement: 3x Kijk 17,50

In het maandblad KIJK vind je alles wat je graag zou willen weten over techniek, wetenschap, sport en natuur. Neem of geef nu een proefabonnement van 3 nummers op Kijk. Het abonnement stopt automatisch! Of kies voor een halfjaar-, jaar- of 2-jarig abonnement met korting oplopend tot 47%!
 Schrijf recensie Uw besparing: 1,25

7%
korting
Van € 18,75 voor € 17,50
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Wetenschap in Beeld
Wetenschap in Beeld
6x Wetenschap in Beeld 25,-

Neem nu een halfjaar abonnement of jaarabonnement met korting op Wetenschap in Beeld. Dit wetenschappelijke tijdschrift informeert maandelijks over het laatste nieuws uit de wereld van de natuur- en medische wetenschappen. Ook beschikbaar als cadeau!
 vijf recensiesUw besparing: 10,70

30%
korting
Van € 35,70 voor € 25,-
 
Het tijdschrift New Scientist
New Scientist
3x New Scientist 17,95

New Scientist is het tijdschrift voor iedereen die nieuwsgierig is naar de laatste ontwikkelingen in de wetenschap.
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 8,30

32%
korting
Van € 26,25 voor € 17,95
 
Het tijdschrift Filosofiemagazine
Filosofie Magazine
3x Filosofie Magazine 17,95

Filosofie Magazine is een blad dat inzicht wil geven in ingewikkelde kwesties uit onze wereld door u zelf aan het denken te zetten.
 twee recensiesUw besparing: 7,55

30%
korting
Van € 25,50 voor € 17,95
 
Meer tijdschriften en kranten:
Quest Historie proefabonnement aanbieding, rubriek wetenschappelijke bladen. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
Historia
abonnement
Historia
Geschiedenis Magazine
proef abonnement
Geschiedenis Magazine
Quest
abonnement
Quest
Beoordeling
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws