RaceReport aanbieding

Proefabonnement op RaceReport

RaceReport
RaceReport

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.


RaceReport is het meest complete Formule-1 blad van Nederland! Benieuwd naar de laatste geruchten over Jos Verstappen en andere coureurs?

In 20 nummers per jaar (elke donderdag na de Grand Prix valt het tijdschrift in de bus) brengt RaceReport je de topsport Formule 1 'van binnenuit'. Gemaakt door echte insiders als Olav Mol, Frits van Eldik, Jan Lammers en Rick Winkelman brengt RaceReport je het verslag van de afgelopen race, de achtergronden, het heetste nieuws, uitgebreide statistieken, interviews, de meeste heldere technische uitleg, de smeuïgste roddels, historie, messcherpe analyses en de allermooiste foto's.

Race Report is compleet én actueel. Elke keer weer. Maak nú gebruik van deze vrijblijvende aanbieding: 5 keer Race Report voor slechts 12 euro!

Dit proefabonnement stopt automatisch na 5 nummers. De aanbieding is alleen geldig binnen Nederland. Het tijdschrift Race Report verschijnt 20 keer per jaar en wordt uitgegeven door RaceReport Uitgeverij B.V.

Deel deze RaceReport aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over RaceReport »
Titel: RaceReport
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Meer proefabonnementen in autobladen

Het tijdschrift Top Gear
TopGear Magazine
6x TopGear Magazine 39,95

Het autoblad TopGear Magazine heeft elke maand meer dan 240 pagina's met autonieuws, duurtests, lifestyle en auto gerelateerde gadgets. Neem nu een abonnement van een half jaar of een jaar met korting tot 35%.
 twee recensiesUw besparing: 13,75

26%
korting
Slechts6,66 per tijdschrift
 
Het tijdschrift Formule1
Formule 1
5x Formule 1 22,50

Formule 1 is al jaren het grootste F1 magazine van Nederland met uitgebreide Grand-Prix-reportages, achtergronden van de sport, prijsvragen en meer. Neem nu een abonnement met korting oplopend tot 46% of geef Formule 1 cadeau!
 Schrijf recensie Uw besparing: 7,25

24%
korting
Van € 29,75 voor € 22,50
 
Het tijdschrift Autoweek
Autoweek
Proefabonnement: 4x Autoweek 15,-

Wie de autowereld op de voet wil volgen, trekt op met het blad AutoWeek. Neem een automatisch aflopend proefabonnement en test Autoweek voordelig uit, geef het blad cadeau of kies voor een vast abonnement met extra korting!
 zeven recensiesUw besparing: 3,40

18%
korting
Van € 18,40 voor € 15,-
Dit proefabonnement van 4 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Auto Review
Auto Review
3x Auto Review 14,50

Test Auto Review, het grootste autotest-magazine van Nederland, nu drie nummers, geef het tijdschrift cadeau of kies voor een jaarabonnement met liefst 37% korting!
 Schrijf recensie Uw besparing: 0,47

3%
korting
Van € 14,97 voor € 14,50
 
Het tijdschrift Moto 73
MOTO73
22x MOTO73 93,50

MOTO73 is het grootste, tweewekelijkse, motormagazine van Nederland. Lees dit motorblad nu een jaar lang en profiteer van de abonneevoordelen (waaronder online alle artikelen van Promotor, MOTO73 en Classic & Retro lezen en korting op alle MotorNL activiteiten) of geef het tijdschrift 11x (een half jaar) of 22x (een jaar) cadeau!
 twee recensies

Slechts4,25 per tijdschrift
 
Meer tijdschriften en kranten:
RaceReport proefabonnement aanbieding, rubriek auto & motor tijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Week aanbieding
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws