Rompompom aanbieding

Proefabonnement op Rompompom

Rompompom

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.

Gerelateerde tijdschrift categorieën:


Rompompom is een tijdschrift speciaal voor kleuters dat wordt aanbevolen door leerkrachten. Dit blad sluit namelijk precies aan bij Schatkist, de meest gebruikte lesmethode voor groep 1 en 2. En natuurlijk speelt ook hier pop Pompom de hoofdrol, net als in de lesstof op school. Uiteraard is dit blad ook leuk als er op school niet met Schatkist wordt gewerkt.

Rompompom besteedt niet alleen aandacht aan het stimuleren van reken-, taal en leesvaardigheid, ook de sociaal-emotionele ontwikkeling van uw kind komt aan bod. De hele insteek van dit kinderblad is afgestemd op de belevingswereld van kleuters.

Iedere twee weken verschijnt er weer een nieuwe Rompompom bomvol leuke spelletjes, oefeningen en verhaaltjes. Zo bevat iedere uitgave onder andere de volgende onderwerpen:

 • tellen
 • schrijven
 • woordenschat
 • knutselen
 • voorleesverhalen
 • tekenen
 • motoriek
 • letters en cijfers
 • puzzelen

Met Rompompom kan uw kind thuis aan de slag met alle leuke en leerzame dingen uit de klas. Zo leert uw kind spelenderwijs, ook buiten schooltijd. In Rompompom staat voor uzelf informatie over wat uw kind leert op school en hoe u daarbij thuis kunt helpen.

Rompompom wordt uitgegeven door Uitgeverij Zwijsen BV en verschijnt 10x per jaar. Het abonnement geldt tot wederopzegging en wordt na de eerste termijn omgezet in een abonnement voor onbepaalde tijd welke maandelijks opzegbaar is. Het kado abonnement voor iemand anders stopt automatisch.

Deel deze Rompompom aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Rompompom »
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Veilig leren lezen met de Maan Roos Vis leesmethodeWelke bladen zijn er allemaal?
Tijdschriften voor kinderen op de basisschool
Welke kindertijdschriften zijn interessant voor je kind op welk moment? We zetten alle geschikte bladen per groep van de basisschool en leeftijd op een rijtje.

Meer abonnementen in jeugdbladen

Het tijdschrift National Geographic Jr.
National Geographic Junior
Proefabonnement: 3x National Geographic Junior 12,75

Ga met National Geographic junior mee op reis! NG Junior is een tijdschrift speciaal voor groep 6, 7 & 8 boordevol foto's, film's, spannende reizen en bijzondere dieren. Laat je verrassen! Neem een automatisch aflopend proefabonnement, geef het blad 3, 13 of 15x cadeau of ga voor een jaarabonnement mét of zonder 2 specials. Tevens ontvang je bij beide jaarabonnementen een mooi NG Junior strandlaken met een witte tijger!
 negen recensies

Slechts4,25 per tijdschrift
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Quest Junior
Quest Junior
5x Quest Junior 21,99

Speciaal voor kinderen van 8 t/m 12 jaar: Quest Junior, een wetenschapsblad vol leerzame vraag-en-antwoord artikelen, (foto)strips en gekke wetenswaardigheden. Neem nu een abonnement van een half jaar, een jaar of twee jaar met korting of geef het tijdschrift 3, 6 of 10x cadeau!
 Schrijf recensie Uw besparing: 2,51

10%
korting
Van € 24,50 voor € 21,99
 
Het tijdschrift Wild van Freek
Wild van Freek
Proefabonnement: 3x Wild van Freek 12,75

Wild van Freek is het blad van Freek Vonk voor jonge avonturiers vanaf zeven jaar met dierenweetjes, strips, moppen, puzzels, survival tips en nog veel meer! Neem een proefabonnement, geef het tijdschrift 3, 11 of 13x cadeau of ga voor een jaarabonnement met of zonder Wild van Freek Winter- en Zomerboek!
 Schrijf recensie 

Slechts4,25 per tijdschrift
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het stripblad Donald Duck Extra
Donald Duck Extra
Proefabonnement: 3x Donald Duck Extra 10,-

Met het blad Donald Duck Extra ontvang je iedere 4 weken een extra lang spannend avontuur van Oom Donald, Kwik Kwek & Kwak en Dagobert Duck. Neem nu een proefabonnement van 3 edities voor slechts een tientje of kies direct voor een 1-, 2- of 3-jarig abonnement met korting, al dan niet in combinatie met Donald Duck weekblad: DubbelDuck!
 drie recensiesUw besparing: 0,95

9%
korting
Van € 10,95 voor € 10,-
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
De krant Kidsweek
Kidsweek
13 weken Kidsweek 20,-

Kidsweek, de krant voor jonge mensen van 7 t/m 12 jaar, staat iedere week vol serieus en grappig nieuws, dieren- en sportnieuws, strips en moppen. Neem nu een proefabonnement van een kwartaal of een jaar, geef de krant 13 of 26 weken cadeau of kies voor extra introductiekorting op een kwartaal-, halfjaar of jaarabonnement.
 één recensieUw besparing: 9,90

33%
korting
Van € 29,90 voor € 20,-
 
Meer tijdschriften en kranten:
Rompompom proefabonnement aanbieding, rubriek jeugdtijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Week aanbieding
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

 • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
 • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws