Scandinavian Living abonnement aanbieding

Abonnement op Scandinavian Living

 Nú tot 27% korting 
6x Scandinavian Living 34,95
Scandinavian Living

Lees nu een jaar lang Scandinavian Living magazine - hét woonblad over de Scandinavische manier van wonen en leven - met korting! Iedere twee maanden oogstrelende reportages over Scandinavisch design, architectuur, interieur en lifestyle.

Bekijk de actie »
Profiteer van 27% korting met dit abonnement
Scandinavian Living

Alle Scandinavian Living abonnement aanbiedingen

  1. 6x Scandinavian Living 34,95 = 5,83 per blad
    jaarabonnement27%
        Beste deal - 27% korting

Scandinavian Living lees je nu al vanaf € 34.95 - profiteer van tot maximaal 27% korting op dit tijdschrift!

Aanbieding Korting   Soort abonnement
6 nummers 34,95 27% Bestel doorlopend

Scandinavian Living is het woonblad dat de Scandinavische woon- en levensstijl naar Nederland brengt. Het tijdschrift is gebaseerd op het Deense woonblad Bo Bedre, welke al sinds 1961 iedere maand in Denemarken maar ook in Noorwegen en Finland verschijnt. Vanaf eind 2016 is er dus ook een tweemaandelijkse Nederlandstalige editie beschikbaar waarmee liefhebbers van Deens en Scandinavisch design, inrichting, architectuur en lifestyle aan hun trekken komen. De Scandinavische landen staan bekend om hun tijdloze en niet of nauwelijks aan mode onderhevige design, kwalitatief goed handgemaakte voorwerpen en het gebruik van natuurlijke materialen. Eenvoud, duurzaamheid, eerlijkheid, puurheid en esthetiek zijn hierbij belangrijke kenmerken.

In het magazine kunt u zes maal per jaar genieten van binnenkijkers in de mooiste Scandinavische huizen en worden de nieuwste design objecten en trends besproken. Daarnaast staat het blad vol met interviews met en reportages over ontwerpers, de beste hotspots in Scandinavië, schitterende styling, eenvoudige doe-het-zelf projecten voor uw eigen huis en heerlijke recepten geïnspireerd door de Scandinavische keuken.

Less is more vinden ze in Scandinavië, en deze eenvoudige, pure manier van leven begint nu ook steeds populairder te worden in andere landen, waaronder Nederland. Dus: gewoon hout op de vloer en een mooi kleedje aangevuld met strakke maar tegelijkertijd elegante meubels en objecten. Geen bezoekjes aan restaurants met Michelin-sterren, maar gewoon gezellig met zijn allen aan tafel genieten van een simpel maar heerlijk gerecht, het liefst met producten uit de directe omgeving klaargemaakt. Geen jacuzzi, maar simpelweg een houten bad met warm water en eventueel gezellig een kaarsje ernaast. Kortom: geluk en schoonheid vinden in de alledaagse simpele dingen; dat is waar deze levensstijl voor staat. Geen wonder dat Denemarken in 2016 opnieuw de titel 'gelukkigste land ter wereld' heeft weten te veroveren. Ook Noorwegen, Finland en Zweden staan in de top 10, net als Nederland trouwens.

Geniet nu van de Scandinavische levensstijl op haar best: neem een abonnement op Scandinavian Living of geef het blad cadeau. Als abonnee profiteert u van de volgende voordelen:

  • U bent altijd op de hoogte van de laatste trends op het gebied van de Scandinavische manier van leven.
  • U ontvangt de nieuwe editie thuis in de brievenbus met korting en nog voordat deze in de winkels ligt.
  • U kunt gebruik maken van speciale abonneevoordelen.

Het abonnement voor uzelf loopt tot wederopzegging en wordt na de eerste termijn automatisch omgezet in een abonnement voor onbepaalde tijd welke eenvoudig per verschijningstermijn van het blad kan worden opgezegd bij de uitgever. Scandinavian Living is een uitgave van Vipmedia Publishing; het tijdschrift verschijnt zes maal per jaar.

Deel deze Scandinavian Living aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Scandinavian Living »
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

De actuele Scandinavian Living acties met korting

Aanbieding 1 - 6x Scandinavian Living € 34,95  stopt automatisch: nee

Van
47,70
Voor34,95
Korting27 %
27%
korting

Zes keer Scandinavian Living voor 34,95.

Vraag aan

Abonnement opties:

Gerelateerde tijdschrift categorieën:

Dit voorjaar zijn de abonnementen op woontijdschriften weer scherp geprijsd. In deze top 5 geven we je de beste aanbiedingen voor jezelf of om cadeau te doen.

Meer abonnementen in woonbladen

Het tijdschrift VT Wonen
vtwonen
Proefabonnement: 2x vtwonen 10,-

Het populaire woonblad vtwonen staat elke maand vol inspiratie en informatie, trends en indeel-ideeën, sfeer en stijl! Neem een automatisch aflopend proefabonnement op vtwonen van 2 nummers met 31% korting, inclusief toegang tot de digitale edities via iPad / tablet. Of kies voor een abonnement mét of zonder vtwonen specials van 1, 2 of 3 jaar tegen een scherp introductietarief exclusief voor nieuwe abonnees!
 acht recensiesUw besparing: 4,50

31%
korting
Van € 14,50 voor € 10,-
Dit proefabonnement van 2 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Wonen Landelijke Stijl
Wonen Landelijke Stijl
Proefabonnement: 3x Wonen Landelijke Stijl 10,-

Geniet van de mooiste huizen en interieurs in landelijke stijl met een proefabonnement op het blad Wonen Landelijke Stijl! Nu drie nummers op proef voor maar 10 euro of een 1-, 2- of 3-jarig abonnement incl. jaarlijks 4 Wonen Landelijke Stijl Specials: 'Buitenwonen voorjaar', 'Stylen', 'Buitenwonen najaar' en 'Binnenkijken'! Bekijk alle acties van dit stijlvolle woonblad en bestel direct op de website van Wonen Landelijke Stijl!
 Schrijf recensie Uw besparing: 10,97

52%
korting
Van € 20,97 voor € 10,-
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Eigen Huis en Interieur
Eigen Huis & Interieur
Proefabonnement: 2x Eigen Huis & Interieur 10,-

Eigen Huis & Interieur is het woonblad voor liefhebbers van design, architectuur en lifestyle. Neem nu een proefabonnement met korting van twee nummers voor 10 euro. Dit abonnement stopt automatisch. Of kies voor een 1-, 2- of 3-jarig vast abonnement met korting!
 acht recensiesUw besparing: 9,90

50%
korting
Van € 19,90 voor € 10,-
Dit proefabonnement van 2 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Buitenleven
Buitenleven
9x Buitenleven 73,-

Buitenleven is een magazine voor levensgenieters. Een glossy over de goede dingen in het leven. Profiteer nu van korting bij een jaarabonnement of 2-jarig abonnement, of geef het tijdschrift 9 of 18x cadeau.
 twee recensiesUw besparing: 7,55

9%
korting
Slechts8,11 per tijdschrift
 
Meer tijdschriften en kranten:
Scandinavian Living abonnement aanbieding, rubriek woontijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
Wallpaper* magazine
digitaal abonnement
Wallpaper* magazine
Stijlvol Wonen
proef abonnement
Stijlvol Wonen
Eigen Huis & Interieur
proef abonnement
Eigen Huis & Interieur
Beoordeling
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws