De beste aanbiedingen van woonbladen van de lente
Home

De beste woonbladen acties van het voorjaar

Voor jezelf of als cadeau

Ook in de lentemaanden zijn er weer scherpe acties en aanbiedingen van de bekende woonmagazines. In dit artikel geven we je een top 5 van bladen over wonen en interieur met (mini)-abonnementen voor jezelf of om cadeau te doen, bijvoorbeeld op 14 mei met moederdag.

De beste aanbiedingen van woonbladen van lente 2017Het zonnetje begint weer lekker (en veelvuldig) te schijnen, de dagen worden weer langer en de energie en inspiratie om nieuwe dingen op te pakken komt langzaam maar zeker weer terug. Een heerlijke tijd om lekker met je huis en tuin aan de gang te gaan dus. Je kunt het ook merken in de woonwinkels en tuincentra: daar is het weer als vanouds gezellig druk. Ook de woonbladen staan weer bol van de inspiratie om je huis om te toveren in een vrolijke en gezellige plek die de sfeer van het voorjaar en de paasdagen ademt.

Vandaag bekijken we de beste aanbiedingen van woonbladen van dit moment. Een blad over wonen en interieurs is natuurlijk ook een leuk cadeau-idee voor moederdag. Dus bekijk de onderstaande acties en doe er zelf je voordeel mee of sluit een automatisch aflopend mini-abonnement af voor je moeder of iemand anders die een cadeautje verdient.

  1. Recente editie van vtwonenvtwonen - in de editie april van dit bekende woontijdschrift is er aandacht voor de rustieke 'barn style' met warme inspiratietips voor binnen en buiten. Daarnaast wordt er natuurlijk ook weer veel binnen gekeken, onder andere bij een zelfontworpen woonboot en in een oude boerderij. Inktzwart, dieprood en nachtblauw zijn kleuren die je moet durven. vtwonen laat zien wat je er allemaal mee kunt doen. Een proefabonnement op vtwonen van drie nummers is er al vanaf 15 euro. Voor 25 euro krijg je er vijf en voor 50 euro ontvang je het blad 9 keer op de mat. Deze drie acties zijn ook beschikbaar om cadeau te geven aan iemand anders. Een doorlopend abonnement van veertien edities heb je al voor 75 euro, maar een snelle rekensom leert dat de mini-abonnementen van drie en vijf nummers momenteel de beste deal zijn. Doe er je voordeel mee!
  2. EH&I coverUit de stal van vtwonen komt ook het tijdschrift Eigen Huis en Interieur. Hier wordt er meer de nadruk gelegd op design, kunst en interieur. In de voorjaarseditie van EH&I vind je onder meer tips over de nieuwste trends in behang, textiel en accessoires, kun je inspiratie opdoen omtrent de nieuwe leefkeuken en is er een mooie reportage over de ontwerpers van de stoel der stoelen: Eames. Ook Eigen Huis en Interieur kun je voordelig uitproberen of cadeau doen voor 15, 25 of 50 euro. Een jaarabonnement is er al voor 60 euro. De proefabonnementen van drie en vijf nummers en het vaste abonnement van 12 nummers zijn hier de beste deals met allen 28% korting op de prijs die je in de winkel betaalt voor losse bladen.
  3. Wonen Landelijke StijlWonen Landelijke Stijl is het blad met een naam die de lading voor 100% dekt. Ben je helemaal weg van de landelijke woonstijl dan is dit jouw woonmagazine. In editie twee van maart en april kom je te weten hoe je je badkamer kunt omtoveren in eentje in landelijke stijl en worden de huidige trends en kleuren, van terracotta tot botanisch groen, besproken. Het wordt een beetje eentonig, maar ook hier krijg of geef je drie, vijf of negen nummers voor respectievelijk 15, 25 en 50 euro. De beste deal is hier een jaarabonnement + 2 (1 jaar en 4 maanden) voor maar 35 euro: je krijgt dan maar liefst 26% korting ten opzichte van de winkelprijs.
  4. Voorkant van Stijlvol WonenStijlvol Wonen is het blad voor wie modern wil wonen maar niet in een al te kil interieur en voor degene die graag een warm en gezellig interieur ziet zonder al te veel landelijke invloeden. Aas jij op een tussenvorm van landelijk en modern, dan is dit tijdschrift geknipt voor jou. Ook hier geef of krijg je drie, vijf of negen nummers voor de al genoemde bedragen op proef, zonder op te hoeven zeggen dus. Wil je meer korting? Ga dan voor het jaarabonnement: acht nummers voor 35 euro met de maximale korting van 33%. In editie twee van het blad, dat een volledig nieuwe look heeft gekregen, vind je maar liefst 280 pagina's 'basic chic' en is er aandacht voor Nordic living aan de hand van een aantal interieur hotspots in Stockholm.
  5. Het blad Scandinavian LivingStijlvol wonen besteedde er in haar maart-editie aandacht aan, maar er is ook een tijdschrift dat 100% over de Scandinavische woon- en leefstijl gaat: Scandinavian Living, gebaseerd op het populaire Deense blad Bo Bedre. In nummer drie van dit jaar kun je binnenkijken in 7 stijlvol en warm ingerichte Scandinavische woningen, vind je het beste design voor je tuin, terras of balkon en ga je het voorjaar vrolijk tegemoet met verse inspiratie voor je buitenruimte. Een jaarabonnement kost nu ter introductie slechts 29,95: een besparing van 28% op losse nummers. Geef je het abonnement cadeau dan stopt de bezorging automatisch. Wil je het blad zelf dan kan opzeggen eenvoudig middels een e-mail of telefoontje aan de uitgever.

Je ziet het: ook in het voorjaar hebben we scherpe acties voor de woonbladen. Natuurlijk zijn er nog veel meer woon- en tuinmagazines dan de in dit artikel besproken vijf. Je vindt ze in de categorie wonen en tuin. Een handig overzicht met een filter van alle abonnementen die je cadeau kunt geven is er ook. We wensen je veel plezier met het uitzoeken van de voor jou beste aanbieding en het lezen, inspiratie opdoen en daadwerkelijk aan de slag gaan met je huis en interieur!

Deel dit artikel:

KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws