Smithsonian magazine aanbieding

Proefabonnement op Smithsonian magazine

Smithsonian magazine  USA
Smithsonian magazine

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.


Smithsonian magazine is een Amerikaans wetenschaps- en natuurblad dat wordt uitgegeven door de Smithsonian Institution, een door de Amerikaanse overheid gefinancierde verzameling van onderwijsinstituten, onderzoekscentra en musea die zich voor het leeuwendeel bevinden in Washington D.C. Het door het instituut uitgegeven tijdschrift bestaat al sinds 1970 en biedt een unieke kijk op geschiedenis, natuur, populaire cultuur, kunst, wetenschap en archeologie. Ieder nummer laat je de wereld op fascinerende wijze zien: je gaat terug in de tijd, komt meer te weten over een actueel onderwerp of neemt een kijkje in de toekomst. Iedere maand bevat het magazine een aantal gedetailleerde artikelen en kortere stukken. Deze opzet maakt Smithsonian magazine, samen met de schitterende fotografie, tot één van de meest interessante Amerikaanse tijdschriften. Dat is ook te zien aan de oplage van ruim 1,8 miljoen exemplaren!

Naast de 11 reguliere bladen die ieder jaar verschijnen publiceert Smithsonian magazine ook een aantal speciale edities die helemaal gewijd zijn aan interessante historische gebeurtenissen en verbazingwekkende museumcollecties. Daarnaast is er ook nog een special die focust op de jaarlijkse Smithsonian Ingenuity Awards. Deze awards werden in 2012 geïntroduceerd en voor het eerst uitgereikt. Hiermee beoogt het instituut de successen en prestaties te erkennen van personen die met hun uitvinding of verwezenlijking van een project een revolutionair effect hebben gehad op hoe we de wereld ervaren en erin leven.

Als je uiteenlopende interesses hebt waaronder het beste wat de wereld te bieden heeft op het vlak van natuur, de wetenschappen, beeldende en toegepaste kunst, literatuur, de popcultuur, archeologie en geschiedenis of iemand kent die hier warm voor loopt, dan is een abonnement op Smithsonian magazine een regelrechte aanrader!

Let op: dit betreft een Engelstalig tijdschrift.
Het abonnement voor jezelf geldt tot wederopzegging en wordt, tenzij je gedurende de eerste termijn en binnen een jaar na factuurdatum opzegt, automatisch verlengd. Geef je Smithsonian magazine cadeau, dan stopt de bezorging automatisch en krijg je een vrijblijvende aanbieding om te verlengen met nog een jaar. Voorwaarde voor een cadeauabonnement is dat het adres van de aanvrager af dient te wijken van het adres van de ontvanger. Opzeggen is eenvoudig en kan middels een e-mail (service@engelsebladen.nl), telefoontje of brief aan de distributeur: Global Magazines BV / Engelsebladen.nl te Wageningen. Smithsonian magazine verschijnt elf keer per jaar; het blad wordt uitgegeven door de Smithsonian Institution te Washington D.C.

Deel deze Smithsonian magazine aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Smithsonian magazine »
Titel: Smithsonian magazine
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Meer proefabonnementen in wetenschap & techniek

Het tijdschrift Quest
Quest
7x Quest 32,99

Quest: het blad dat boeit, verrast en intrigeert. Elke maand heeft Quest nieuwe wetenswaardigheden en verrassende feiten. Neem nu een abonnement van een half jaar, een jaar of 2 jaar met korting oplopend tot liefst 40% of geef het tijdschrift cadeau.
 40 recensiesUw besparing: 8,94

21%
korting
Slechts4,71 per tijdschrift
 
Het tijdschrift Kijk
Kijk
Proefabonnement: 3x Kijk 17,50

In het maandblad KIJK vind je alles wat je graag zou willen weten over techniek, wetenschap, sport en natuur. Neem of geef nu een proefabonnement van 3 nummers op Kijk. Het abonnement stopt automatisch! Of kies voor een halfjaar-, jaar- of 2-jarig abonnement met korting oplopend tot 47%!
 Schrijf recensie Uw besparing: 1,25

7%
korting
Van € 18,75 voor € 17,50
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Wetenschap in Beeld
Wetenschap in Beeld
6x Wetenschap in Beeld 25,-

Neem nu een halfjaar abonnement of jaarabonnement met korting op Wetenschap in Beeld. Dit wetenschappelijke tijdschrift informeert maandelijks over het laatste nieuws uit de wereld van de natuur- en medische wetenschappen. Ook beschikbaar als cadeau!
 vijf recensiesUw besparing: 10,70

30%
korting
Van € 35,70 voor € 25,-
 
Het tijdschrift New Scientist
New Scientist
3x New Scientist 17,95

New Scientist is het tijdschrift voor iedereen die nieuwsgierig is naar de laatste ontwikkelingen in de wetenschap. Neem nu een abonnement met korting oplopend tot 32% of geef het blad 3 of 5x cadeau!
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 8,30

32%
korting
Van € 26,25 voor € 17,95
 
Meer tijdschriften en kranten:
Smithsonian magazine proefabonnement aanbieding, rubriek wetenschappelijke bladen. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
Archeologie Magazine
American History magazine
Scientific American Magazine
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws