Songlines magazine aanbieding

Proefabonnement op Songlines magazine

Songlines magazine
Songlines  UK

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.

Gerelateerde tijdschrift categorieën:


Het Britse blad Songlines is het tijdschrift dat naar de wereld kijkt vanuit het oogpunt van de muziek. Het blad kenmerkt zich door aandacht voor een enorm breed, letterlijk wereldwijd scala, van traditionele tot eigentijdse muziek en van folk tot fusion: van Miriam Makeba tot Mariza en van Gilberto Gil tot Gogol Bordello. Songlines is de enige publicatie die al deze muziekstijlen en -soorten 100% vertegenwoordigt en omarmt. Of de roots van een artiest, band of genre nou in Mali, Mexico, India of Irak liggen - je leest er over in Songlines magazine. Het tijdschrift schrijft over bekende artiesten zoals Tinariwen, Bellowhead, Buena Vista Social Club en Manu Chao maar besteedt ook veel aandacht aan nieuwkomers die hun stempel op de wereldmuziek drukken in hun eigen land en dat op korte termijn volgens de redactie ook mondiaal gaan doen.

Songlines verschijnt tien keer per jaar en staat telkens weer vol met de laatste album recensies, interviews met artiesten, artikelen over opkomende scenes en aanstormend talent, reisavonturen, reportages vanaf de frontlinie en overzichten van live evenementen. Daarnaast krijg je als abonnee bij iedere editie een gratis 'Top of the World' CD met daarop een gevarieerd aanbod van nummers van de beste nieuwe albums en een playlist met vijf favorieten van een bijzondere gast. In het verleden hebben onder meer David Attenborough, Rufus Wainwright, Damon Albarn, Carrie Gracie, Ian Rankin, Carla Bruni en nog veel andere bekende persoonlijkheden hier hun medewerking aan verleend.

Er is wereldwijd een enorme rijkdom aan prachtige muziek die wacht om ontdekt te worden. Tegelijkertijd is muziek ook onlosmakelijk verbonden met zaken als politiek, geschiedenis, etniciteit, het milieu en zo veel meer. Songlines magazine is iedere keer jouw betrouwbare gids in dit alles. Neem daarom nu een abonnement of geef dit blad cadeau aan iemand die de diversiteit van wereldmuziek wil leren ontdekken!

Let op: dit betreft een Engelstalig tijdschrift. Het abonnement geldt tot wederopzegging en wordt, tenzij u gedurende de eerste termijn binnen een jaar na factuurdatum opzegt via e-mail (service@engelsebladen.nl), een telefoontje of brief aan de distributeur, automatisch verlengd. Geeft u het tijdschrift cadeau dan geldt de automatische verlenging niet en krijgt u na een jaar een vrijblijvend aanbod om te verlengen met nog een jaar. Indien u gebruik maakt van de actie op deze pagina dan worden de bezorging en administratie van uw abonnement verzorgd door Global Magazines BV te Wageningen. Songlines magazine verschijnt tien keer per jaar; het tijdschrift wordt uitgegeven door de Mark Allen Group gevestigd te Londen.

Deel deze Songlines magazine aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Songlines magazine »
Titel: Songlines magazine
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Meer proefabonnementen in muziekbladen

Het tijdschrift Jazzism
Jazzism
6x Jazzism 31,50

Jazzism is hét magazine over de wereld van jazz, blues, soul, latin en wereldmuziek. Neem nu een abonnement op hét jazzblad!
 zes recensiesUw besparing: 15,90

34%
korting
Slechts5,25 per tijdschrift
 
Het tijdschrift Luister
Luister
8x Luister 49,50

Luister is hét tijdschrift voor de kritische liefhebber van klassieke muziek.
 één recensieUw besparing: 22,42

31%
korting
Slechts6,19 per tijdschrift
 
Het tijdschrift Scènes
Scènes
6x Scènes 19,95

Lees alles over de wereld op en achter het Nederlandse theater met een abonnement op theatermagazine Scènes!
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 15,75

44%
korting
Van € 35,70 voor € 19,95
 
Meer tijdschriften en kranten:
Songlines magazine proefabonnement aanbieding, rubriek muziek tijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
Dans
abonnement
Dans
Beoordeling
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws