The Lancet aanbieding

Proefabonnement op The Lancet

The Lancet  UK
The Lancet

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.

Gerelateerde tijdschrift categorieën:


The Lancet is een wekelijks verschijnend medisch vakblad met artikelen die collegiale toetsing (peer review) hebben ondergaan. Het tijdschrift werd reeds in 1823 opgericht, destijds in de vorm van een wekelijks pamflet. Vandaag de dag heeft The Lancet als wekelijks tijdschrift en als website haar hoge standaard van wetenschappelijke nauwkeurigheid nog steeds hoog in het vaandel staan. Het blad wordt door veel medische wetenschappers dan ook beschouwd als één van de meest belangrijke medisch-wetenschappelijke tijdschriften.

The Lancet is heden ten dage één van de meest vooraanstaande publicaties op medisch gebied dat met een impact factor van rond de 44 wereldwijd zijn sporen heeft weten te verdienen. Met deze impact factor staat het momenteel op de tweede plaats (na The New England Journal of Medicine) in de lijst met 151 uitgaven in de categorie 'Medicine, General & Internal'. Met zeer grote regelmaat wordt er baanbrekend onderzoek gepubliceerd dat in de hele wereld zorgt voor koppen in de kranten en op websites en dat verantwoordelijk is voor het vormgeven van de medische agenda op globaal niveau. Deze geografische dekking loopt gelijk met de reikwijdte van de redactie. Iedere medische specialiteit krijgt ruimschoots aandacht, waarbij zowel zeldzame, soms zelfs obscure ziekten waar slechts enkelen mee te kampen krijgen als de chronische aandoeningen waar wereldwijd miljoenen mensen vroeg of laat mee in aanraking komen worden behandeld.

The Lancet wordt gelezen door onderzoekers, klinisch medici en studenten die een medische studie volgen. Naast het weekblad zijn er ook een aantal maandelijkse uitgaven van The Lancet, waaronder The Lancet Neurology, The Lancet Oncology, The Lancet Infectious Diseases en The Lancet Psychiatry.

Let op: dit betreft een Engelstalig medisch wetenschappelijk blad. Het abonnement voor uzelf geldt tot wederopzegging. Opzeggen is eenvoudig en kan middels een e-mail (service@engelsebladen.nl), telefoontje of opzegbrief aan de distributeur. Indien u gedurende de eerste termijn niet binnen een jaar na factuurdatum opzegt wordt het abonnement automatisch verlengd. Geeft u The Lancet cadeau aan iemand anders, dan stopt de bezorging automatisch na 1 jaar. Voorwaarde voor een cadeauabonnement is dat het factuuradres anders moet zijn dan het leveringsadres. Indien u gebruik wenst te maken van de aanbieding vermeld op deze pagina wordt de bezorging en administratie verzorgd door Global Magazines BV te Wageningen. The Lancet verschijnt 52 keer per jaar; het tijdschrift wordt uitgegeven door Elsevier Limited.

Deel deze The Lancet aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over The Lancet »
Titel: The Lancet
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Meer proefabonnementen in verpleegkunde & zorg

Het blad Psychologie Magazine
Psychologie Magazine
Proef: 3x Psychologie Magazine 17,50

Psychologie Magazine gaat elke maand over relaties en persoonlijkheid, gevoel en verstand, gezondheid en opvoeding en werk en loopbaan. Neem nu een proefabonnement van drie of vier edities met korting, of geef het blad cadeau!
 negentien recensiesUw besparing: 2,00

10%
korting
Van € 19,50 voor € 17,50
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Meer tijdschriften en kranten:
The Lancet proefabonnement aanbieding, rubriek zorg vakbladen. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
Elsevier Weekblad
abonnement
Elsevier Weekblad
Volkskrant
proef abonnement
Volkskrant
NRC Handelsblad
zaterdag + alle dagen digitaal abonnement
NRC Handelsblad
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws