The Nation aanbieding

Proefabonnement op The Nation

The Nation
The Nation  USA

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.

Gerelateerde tijdschrift categorieën:


Het Amerikaanse opinieblad The Nation is 's lands oudste weekblad. Het werd reeds in 1865 opgericht door abolitionisten (een beweging die zich inzet voor de afschaffing van slavernij) en vormt sindsdien een kritische, onafhankelijke stem binnen het journalisme in de Verenigde Staten alsmede een platform voor onderzoeksrapporten en levendige debatvoering over zaken die de progressieve gemeenschap belangrijk acht. Het blad wordt door meer dan honderdduizend mensen gelezen en wordt vaak beschouwd als het vlaggenschip van politiek links in Amerika.

Dwars door de steeds veranderende tijden en trends heen biedt The Nation haar lezers al ruim anderhalve eeuw op een consistente wijze door nieuwsgierigheid gedreven verslaggeving en analyses van het laatste nieuws, politiek, sociale vraagstukken en kunst en cultuur in al haar facetten. Daarbij komt de redactie altijd haar verplichting na om wat voormalig hoofdredacteur Victor Navasky 'een afwijkend, onafhankelijk, trammelant veroorzakend en ideeën lancerend kritisch opinieblad' noemde te maken om zodoende een grote groep bezorgde burgers en invloedrijke lezers te verlichten en mondig te maken.

The Nation heeft lang gefungeerd als een vroegtijdig waarschuwingssysteem dat zaken als vooroordelen, discriminatie en machtsmisbruik aan de kaak heeft gesteld door middel van grondige onderzoeksjournalistiek, analyse en commentaren en voert deze taak vandaag de dag nog steeds met verve uit. Het blad opereert met zeer grote trots volledig onafhankelijk van politieke partijen en zakelijke belangen en is zodoende in staat om, zowel via het tijdschrift als op haar website, problemen bloot te leggen die vaak door de reguliere media volledig worden genegeerd.

Opkomend voor burgerlijke vrijheden, mensenrechten, economische gelijkheid en vrede stelt The Nation de huidige situatie in de wereld op de proef, moedigt ze afwijkende ideeën aan en presenteert ze meningen van zeer uiteenlopende stemmen. Daarbij wordt altijd gestreefd om te zoeken naar rechtvaardiger toekomst waarin meer tolerantie zal bestaan.

Neem nu een abonnement op The Nation en steun hiermee de onafhankelijke stem in de Amerikaanse progressieve journalistiek.

Let op: dit betreft een Engelstalig tijdschrift.
Het abonnement voor uzelf geldt tot wederopzegging en wordt, tenzij u gedurende de eerste termijn binnen een jaar na factuurdatum opzegt, automatisch verlengd. Opzeggen is eenvoudig en kan via een e-mail (service@engelsebladen.nl), telefoontje of brief aan de distributeur. Geeft u het abonnement cadeau aan een ander dan stopt de bezorging automatisch en krijgt u na het eerste jaar een vrijblijvende aanbieding om het met nog een jaar te verlengen. Voorwaarde voor het cadeauabonnement is dat het adres van de ontvanger af dient te wijken van het adres van de aanvrager. Indien u gebruik wenst te maken van de actie vermeld op deze pagina dan worden de distributie en administratie verzorgd door Global Magazines BV / Engelsebladen.nl te Wageningen. The Nation verschijnt 34 keer per jaar; het blad wordt uitgegeven door Katrina vanden Heuvel.

Deel deze The Nation aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over The Nation »
Titel: The Nation
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Meer proefabonnementen in buitenlandse nieuwsbladen

De krant HLN
Het Laatste Nieuws
Proefabonnement: 4 weken HLN vanaf 1,-

Neem HLN nu 4 weken lang op proef: digitaal voor slechts 1 euro, weekend + digitaal voor 2 euro of Compleet voor 4 euro.
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 22,95

85%
korting
Van € 26,95 voor € 4,-
Dit proefabonnement van 24 nummers stopt automatisch
De krant De Morgen
De Morgen
De Morgen met 25% korting

Lees de Morgen nu 2 jaar met 25% korting op een Compleet, Weekend + Digitaal of Digitaal abonnement.
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 125,76

25%
korting
Slechts0,60 per tijdschrift
 
Het opinietijdschrift 360
360 Magazine
3 maanden (6x) 360 Magazine voor 18,-

In 360 magazine leest u iedere twee weken het beste uit de internationale pers, speciaal voor u geselecteerd en vertaald in het Nederlands.
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 17,70

50%
korting
Van € 35,70 voor € 18,-
Dit proefabonnement van 6 nummers stopt automatisch
Meer tijdschriften en kranten:
The Nation proefabonnement aanbieding, rubriek nieuws en opinie uit het buitenland. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
Vrij Nederland
proef abonnement
Vrij Nederland
Volkskrant
proef abonnement
Volkskrant
De Kanttekening
proef abonnement
De Kanttekening
Beoordeling
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws