The Nation abonnement aanbieding
Abonnement op het blad The Nation
The Nation is een Amerikaans progressief en onafhankelijk opinietijdschrift met veel aandacht voor misstanden als vooroordelen, discriminatie en misbruik van macht.
voor 6,54per blad!
 United States
Editie: Verenigde Staten
Taal: Engels

Abonnement op The Nation

The Nation
Alle The Nation abonnement aanbiedingen
  1. 34x The Nation 222,50 = 6,54 per blad
    jaarabonnement
    Beste deal
  2. 34x The Nation 222,50 = 6,54 per blad
    cadeau abonnement (stopt automatisch)
The Nation leest u nu al vanaf 222.50
Aanbieding Korting   Soort abonnement
34 nummers 222,50   Vraag aan doorlopend
34 nummers cadeau 222,50   Vraag aan aflopend, kado

Het Amerikaanse opinieblad The Nation is 's lands oudste weekblad. Het werd reeds in 1865 opgericht door abolitionisten (een beweging die zich inzet voor de afschaffing van slavernij) en vormt sindsdien een kritische, onafhankelijke stem binnen het journalisme in de Verenigde Staten alsmede een platform voor onderzoeksrapporten en levendige debatvoering over zaken die de progressieve gemeenschap belangrijk acht. Het blad wordt door meer dan honderdduizend mensen gelezen en wordt vaak beschouwd als het vlaggenschip van politiek links in Amerika.

Dwars door de steeds veranderende tijden en trends heen biedt The Nation haar lezers al ruim anderhalve eeuw op een consistente wijze door nieuwsgierigheid gedreven verslaggeving en analyses van het laatste nieuws, politiek, sociale vraagstukken en kunst en cultuur in al haar facetten. Daarbij komt de redactie altijd haar verplichting na om wat voormalig hoofdredacteur Victor Navasky 'een afwijkend, onafhankelijk, trammelant veroorzakend en ideeën lancerend kritisch opinieblad' noemde te maken om zodoende een grote groep bezorgde burgers en invloedrijke lezers te verlichten en mondig te maken.

The Nation heeft lang gefungeerd als een vroegtijdig waarschuwingssysteem dat zaken als vooroordelen, discriminatie en machtsmisbruik aan de kaak heeft gesteld door middel van grondige onderzoeksjournalistiek, analyse en commentaren en voert deze taak vandaag de dag nog steeds met verve uit. Het blad opereert met zeer grote trots volledig onafhankelijk van politieke partijen en zakelijke belangen en is zodoende in staat om, zowel via het tijdschrift als op haar website, problemen bloot te leggen die vaak door de reguliere media volledig worden genegeerd.

Opkomend voor burgerlijke vrijheden, mensenrechten, economische gelijkheid en vrede stelt The Nation de huidige situatie in de wereld op de proef, moedigt ze afwijkende ideeën aan en presenteert ze meningen van zeer uiteenlopende stemmen. Daarbij wordt altijd gestreefd om te zoeken naar rechtvaardiger toekomst waarin meer tolerantie zal bestaan.

Neem nu een abonnement op The Nation en steun hiermee de onafhankelijke stem in de Amerikaanse progressieve journalistiek.

Let op: dit betreft een Engelstalig tijdschrift.
Het abonnement voor uzelf geldt tot wederopzegging en wordt, tenzij u gedurende de eerste termijn binnen een jaar na factuurdatum opzegt, automatisch verlengd. Opzeggen is eenvoudig en kan via een e-mail (service@engelsebladen.nl), telefoontje of brief aan de distributeur. Geeft u het abonnement cadeau aan een ander dan stopt de bezorging automatisch en krijgt u na het eerste jaar een vrijblijvende aanbieding om het met nog een jaar te verlengen. Voorwaarde voor het cadeauabonnement is dat het adres van de ontvanger af dient te wijken van het adres van de aanvrager. Indien u gebruik wenst te maken van de actie vermeld op deze pagina dan worden de distributie en administratie verzorgd door Global Magazines BV / Engelsebladen.nl te Wageningen. The Nation verschijnt 34 keer per jaar; het blad wordt uitgegeven door Katrina vanden Heuvel.

Deel deze The Nation aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over The Nation »
Titel: The Nation
- /10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   ( - )

Dit abonnement kan alleen in Nederland aangevraagd worden Deze actie geldt alleen in Nederland

Alle The Nation kortingsacties en aanbiedingen

Aanbieding 1 - 34x (1 jaar) The Nation € 222,50  stopt automatisch: nee

Van
222,50
Voor222,50

34 keer The Nation voor 222,50.

Vraag aan

Aanbieding 2 - 34x The Nation cadeau  stopt automatisch: ja

Van
222,50
Voor222,50

Geef The Nation, het Amerikaanse opinieblad voor politiek links, nu een jaar lang cadeau. Het abonnement stopt automatisch.

Vraag aan

Abonnement opties:

Stuur deze The Nation aanbieding door:

Hieronder kun je deze pagina met het abonnement op The Nation toesturen aan een vriend, vriendin, bekende of familielid. Vul je naam en je e-mailadres en die van de ontvanger in en vul eventueel de begeleidende tekst aan. Klik als je klaar bent op 'verstuur', dan zorgt Proefabonnementen-Gids dat de aanbieding bij de geadresseerde aankomt!

Je naam
Je e-mail adres
Naam ontvanger
E-mail ontvanger

Voer de bovenstaande code in:

The Nation aanbieding onder voorbehoud. De prijs van het abonnement als vermeld op het bestelformulier is juist.

Meer proefabonnementen in buitenlandse nieuwsbladen

De krant NY Times International
New York Times International Edition
1 jaar The New York Times International Edition 814,95

Blijf op de hoogte van al het nieuws op wereldwijd niveau met een abonnement op de internationale editie van The New York Times.
 Schrijf een recensie en win! 

Slechts2,61 per tijdschrift
 
De krant HLN
Het Laatste Nieuws
Proefabonnement: 4 weken HLN vanaf 1,-

Neem HLN nu 4 weken lang op proef: digitaal voor slechts 1 euro, weekend + digitaal voor 2 euro of Compleet voor 4 euro.
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 22,95

85%
korting
Van € 26,95 voor € 4,-
Dit proefabonnement van 24 nummers stopt automatisch
De krant Guardian Weekly
The Guardian Weekly
1 jaar (51x) The Guardian Weekly 379,95

Blijf op de hoogte van de internationale ontwikkelingen met een abonnement op The Guardian Weekly, de weekkrant met nieuws uit The Guardian, The Observer, The Washington Post en Le Monde.
 Schrijf een recensie en win! 

Slechts7,45 per tijdschrift
 
De krant Sunday Times
The Sunday Times
52x (1 jaar) The Sunday Times 1069,95

The Sunday Times is de grootste wekelijks verschijnende krant van Engeland met gedegen onderzoeksjournalistiek en aandacht voor nieuws uit het buitenland.
 Schrijf een recensie en win! 

Slechts20,58 per tijdschrift
 
Meer tijdschriften en kranten:
The Nation abonnement aanbieding, rubriek nieuws en opinie uit het buitenland. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
Vrij Nederland
proef abonnement
Vrij Nederland
Volkskrant
proef abonnement
Volkskrant
De Kanttekening
proef abonnement
De Kanttekening
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws