Trucks aanbieding

Proefabonnement op Trucks

Trucks
Trucks

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.

Gerelateerde tijdschrift categorieën:


Trucks, het maandblad voor chauffeurs, verschijnt 11 keer per jaar. Het blad wordt gemaakt voor liefhebbers van vrachtwagens (ook jeugd), zwaar/bijzonder transport en speciale voertuigen, grondverzet, medewerkers van bus-, bouwbedrijven, carrosserie-, automobiel en aanverwante toeleverings bedrijven, leerlingen transport- en logistiekopleidingen.

Trucks heeft elke maand boeiende verhalen over chauffeurs, machinisten, ect., actualiteiten, nieuwe trucks en producten, technieken, spannende en sensationele reportages, opleidingen, mensen in de transportwereld en daaromheen, modelbouw, wegrestaurants, tankstations, zwaar/bijzonder transport, truckracen, truck trial, marktontwikkelingen, de "Truck van de Maand", evenementen, "Kleintje Trucks", etc. + iedere maand een dubbelposter!

Kortom... de 'belevingswereld' van de chauffeur en zijn/haar omgeving. Een tijdschrift over mensen die serieus met hun vak bezig zijn. U kunt nu een abonnement nemen op het zwaarste blad van Nederland voor slechts € 30,-.

Het Introductie abonnement wordt automatisch omgezet in een jaarabonnement tenzij u tijdig (twee maanden vantevoren) opzegt bij de uitgever. Deze aanbieding is uitsluitend geldig in Nederland.

Deel deze Trucks aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Eén Trucks recensie »
Titel: Trucks
10.0 / 10, 1 reviews
Gemiddelde waardering:

  10.0

Meer proefabonnementen in autobladen

Het tijdschrift Top Gear
TopGear Magazine
6x TopGear Magazine 39,95

Het autoblad TopGear Magazine heeft elke maand meer dan 240 pagina's met autonieuws, duurtests, lifestyle en auto gerelateerde gadgets. Neem nu een abonnement van een half jaar of een jaar met korting tot 35%.
 twee recensiesUw besparing: 13,75

26%
korting
Slechts6,66 per tijdschrift
 
Het tijdschrift Formule1
Formule 1
5x Formule 1 22,50

Formule 1 is al jaren het grootste F1 magazine van Nederland met uitgebreide Grand-Prix-reportages, achtergronden van de sport, prijsvragen en meer. Neem nu een abonnement met korting oplopend tot 46% of geef Formule 1 cadeau!
 Schrijf recensie Uw besparing: 7,25

24%
korting
Van € 29,75 voor € 22,50
 
Het tijdschrift Autoweek
Autoweek
Proefabonnement: 4x Autoweek 15,-

Wie de autowereld op de voet wil volgen, trekt op met het blad AutoWeek. Neem een automatisch aflopend proefabonnement en test Autoweek voordelig uit, geef het blad cadeau of kies voor een vast abonnement met extra korting!
 zeven recensiesUw besparing: 3,40

18%
korting
Van € 18,40 voor € 15,-
Dit proefabonnement van 4 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Auto Review
Auto Review
3x Auto Review 14,50

Test Auto Review, het grootste autotest-magazine van Nederland, nu drie nummers, geef het tijdschrift cadeau of kies voor een jaarabonnement met liefst 37% korting!
 Schrijf recensie Uw besparing: 0,47

3%
korting
Van € 14,97 voor € 14,50
 
Het tijdschrift Moto 73
MOTO73
22x MOTO73 93,50

MOTO73 is het grootste, tweewekelijkse, motormagazine van Nederland. Lees dit motorblad nu een jaar lang en profiteer van de abonneevoordelen (waaronder online alle artikelen van Promotor, MOTO73 en Classic & Retro lezen en korting op alle MotorNL activiteiten) of geef het tijdschrift 11x (een half jaar) of 22x (een jaar) cadeau!
 twee recensies

Slechts4,25 per tijdschrift
 
Meer tijdschriften en kranten:
Trucks proefabonnement aanbieding, rubriek auto & motor tijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
TopGear Magazine
abonnement
TopGear Magazine
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws