V'gan lifestyle magazine proefabonnement aanbieding
Home

Proefabonnement op V'gan lifestyle magazine

 Tot 45% korting 
Proefabonnement: 4x V'gan lifestyle magazine 19,95
V'gan lifestyle magazine
Actuele editie
2 - 4 januari 2024
Volgende editie
3 - 7 maart 2024
Vandaag over 2 weken

V'gan lifestyle magazine is het blad van Sanne van Living The Green Life voor iedereen die graag helemaal vegan of af en toe plantaardig wil eten. Met de beste recepten, hippe trends, reistips, interviews en columns. Neem nu een jaar de proef op de som of kies voor een 2-jarig abonnement met 45% korting.

Bekijk nu »
Dit proefabonnement stopt automatisch
V'gan lifestyle magazine logo

Alle V'gan lifestyle magazine abonnement aanbiedingen

  1. 4x V'gan lifestyle magazine 19,95 = 4,99 per blad
    proefabonnement37% - stopt automatisch
  2. 8x V'gan lifestyle magazine 35,- = 4,38 per blad
    2-jarig abonnement45%
        Meeste voordeel - 45% korting

V'gan lifestyle magazine lees je nu al vanaf € 19.95 - profiteer van tot maximaal 45% korting op dit tijdschrift!

Aanbieding Korting Bestel Soort abonnement
4 nummers 19,95 37% Bestel aflopend
8 nummers 35,- 45% Bestel doorlopend

V'gan lifestyle magazine is hét tijdschrift voor iedereen die interesse heeft in gezond en plantaardig eten. Voor iedere dag of gewoon om eens een keer een dag of een week lang uit te proberen. Het blad wordt gemaakt door uitgeverij VipMedia in samenwerking met Sanne van Rooij, de drijvende kracht achter de website Living The Green Life (ruim 14000 volgers op Instagram en bijna 50000 op Facebook) en het Instagram account @beautyblends met maar liefst 100k volgers! In ieder nummer van V'gan magazine vind je de lekkerste recepten, huidige trends op vegan gebied, handige tips, interviews en columns. V'gan laat zien dat je door (bijna) volledig plantaardig te eten prima gezond, succesvol en gelukkig kunt leven.

In landen als America, Canada en Australië kijken ze al lang niet meer raar op als je zegt dat je plantaardig eet; daar is het inmiddels volledig geaccepteerd. In Nederland en andere landen is er wat dat betreft nog een lange weg te gaan. Sanne van Rooij wil met haar website, de daaraan gelinke sociale media en het tijdschrift V'gan ervoor zorgen dat het plantaardig eetpatroon ook hier meer mainstream gaat worden. Want vegans zijn allang niet meer allemaal - voor zover dat al ooit het geval was natuurlijk - wereldvreemde geitewollensokkendragers, wat helaas nogal eens wordt gedacht. Aan de gerechten hoeft het in ieder geval niet te liggen, want als je Sanne's Instagram accounts bekijkt loopt het water je in de mond en zul je zien dat je heerlijk kunt eten zonder het gebruik van vlees, zuivel, kaas en eieren!

Of je het nu voor het vergroten van het dierenwelzijn doet, voor je eigen gezondheid of om duurzamer en bewuster te willen leven (een combinatie hiervan kan natuurlijk ook), je vindt hoe dan ook een hoop inspiratie in V'gan lifestyle magazine. Hoe kan plantaardig eten je gezondheid op een positieve manier beïnvloeden? Wat kun je op de bbq gooien als het geen vlees meer mag zijn? Hoe kun je als sporter succesvol spieren kweken &eaucte;n onderhouden met plantaardige eiwitten? Hoe is het gesteld met de vegan opties bij luchtvaartmaatschappijen? Wat doe je als je verliefd wordt op iemand die niet plantaardig eet? Wat moet je weten over vitamine B12? Over dit soort dingen en meer wordt je ieder kwartaal volledig bijgespijkerd in V'gan lifestyle magazine!

Het proefabonnement van 4 nummers stopt automatisch. Het abonnement van 8 nummers voor jezelf geldt tot wederopzegging en wordt na de eerste termijn automatisch omgezet in een abonnement voor onbepaalde tijd welke vanaf dat moment per kwartaal opzegbaar is. V'gan lifestyle magazine verschijnt vier keer per jaar; het tijdschrift wordt uitgegeven door Vipmedia.

Deel deze V'gan lifestyle magazine aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over V'gan lifestyle magazine »
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

De actuele V'gan acties met korting

Aanbieding 1 - Proefabonnement: 4x V'gan lifestyle magazine € 19,95  stopt automatisch: ja

Van
31,80
Voor19,95
Korting37 %
37%
korting

Vier keer V'gan voor 19,95. Het proefabonnement stopt automatisch.

Vraag aan

Aanbieding 2 - 8x V'gan lifestyle magazine € 35,-  stopt automatisch: nee

Van
63,60
Voor35,00
Korting45 %
45%
korting

V'gan lifestyle magazine is het blad van Sanne van Living The Green Life voor iedereen die graag helemaal vegan of af en toe plantaardig wil eten. Met de beste recepten, hippe trends, reistips, interviews en columns. Neem snel een abonnement of geef V'gan cadeau!

Vraag aan

Meer abonnementen in culinaire bladen

Het tijdschrift delicious.
delicious.
Proefabonnement: 4x delicious 29,99

delicious is hét tijdschrift voor mensen met een passie voor lekker eten en lekker leven met exclusieve gerechten van celebrity chefs. Neem nu een proefabonnement, geef het blad 4, 8 of 16x cadeau of kies voor een halfjaar- of jaarabonnement met korting oplopend tot 34% (inclusief specials)!
 elf recensiesUw besparing: 1,97

6%
korting
Van € 31,96 voor € 29,99
Dit proefabonnement van 4 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Foodies
Foodies Magazine
3x Foodies 15,-

Foodies: hét magazine voor foodies. Met iedere maand bijzondere maar goed maakbare recepten voor zowel door de week als in het weekend, de nieuwste culinaire snufjes en de leukste kooktips en eetweetjes. Verras voortaan je vrienden, je familie én jezelf met bijzondere gerechten: neem nu een kwartaal- of jaarabonnement met korting!
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 7,50

33%
korting
Van € 22,50 voor € 15,-
 
Het tijdschrift Koken en Genieten
Koken & Genieten
12x Koken & Genieten 35,-

Koken & Genieten is een tijdschrift met lekkere en gezonde recepten voor iedere dag, praktisch en overzichtelijk onderverdeeld. Van snelle eenpansgerechten tot overheerlijke ovenschotels en van verrassende varianten op de traditionele Hollandse pot van aardappelen, groente en vlees of stamppot tot de lekkerste taarten en toetjes - je vind het allemaal in Koken & Genieten. Lees dit blad nu 12x met korting of bestel een automatisch aflopend cadeau-abonnement voor een thuiskok die graag iets nieuws probeert.
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 12,88

27%
korting
Slechts2,92 per tijdschrift
 
Meer tijdschriften en kranten:
V'gan lifestyle magazine proefabonnement aanbieding, rubriek kooktijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Ook interessant
Trouw Dagblad
proef abonnement
Trouw Dagblad
Yoga
proef abonnement
Yoga
Beoordeling
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws