AmericA recensie van P.H.J. Verhagen

AmericA recensie

Meningen gezocht: schrijf zelf een recensie over AmericA »

# 1 - P.H.J. Verhagen

Waarom zo dun?

Waardering: 8 / 10
AmericA
Word abonnee van AmericA

Aanbieding


Samenvatting recensie
Het tijdschrift America is een geweldig blad met mooie foto's, reportages etc., alleen is het veel te dun en komt het per jaar te weinig uit.

Al lang ben ik geabonneerd op America. Ik vind het een geweldig blad met mooie foto's, reportages, enzovoorts. Alleen, er is één ding: Het is veel te dun! In de tijd van Frans Verhagen was het dubbel zo dik en kwam het zes maal per jaar uit.

Amerika is zo immens groot, er valt zo veel over te schrijven! Waarom niet méér pagina's met nog meer informatie, reisverslagen ( van bijvoorbeeld abonnees) , foto's en tips? Zelf ga ik in oktober voor de tweede maal voor zes weken naar Texas, waar ik bij mijn Amerikaanse vriendin verblijf. Ik heb er vanaf de eerste keer een echte warme geweldige familie bijgekregen!

We gaan niet alleen naar 'toeristische dingen', maar vooral wil ik kennis maken met gewone mensen in hun omgeving, hun werk, hun hobbies. Het is een fantastisch land! Dus, graag een dikkere AmeriCa! Een dunne America en dan maar vier keer, dat is echt te weinig!

Komt u iemand te kort om daar samen met een redacteur reportages te maken met en voor gewone mensen, dan houd ik me warm aanbevolen!

Groeten,
J. Verhagen.

Geef zelf je mening over AmericA »

AmericA wordt door onze bezoekers gemiddeld gewaardeerd met het cijfer 8.3

Er is één recensie en twee korte reviews geschreven voor het tijdschrift AmericA, hierboven vind je recensie #1. Lees je dit tijdschrift ook, of heb je AmericA recentelijk nog gelezen en wil je je mening kwijt? Plaats dan hieronder je beoordeling!

Schrijf een recensie over het tijdschrift AmericA

Ben je abonnee van of heb je ooit een abonnement gehad op AmericA? Hieronder kun je jouw ervaring met deze titel delen en toekomstige lezers van dit tijdschrift helpen. Je kunt naast een recensie schrijven ook een waardering (1 tot 5 sterren) voor het blad geven.

1. Jouw beoordeling - hoeveel sterren geef je?
 
AmericA
2. Je ervaring in één zin - de titel van je review
Je naam - of een nickname. Wordt bij de review getoond.
E-mailadres - niet verplicht en wordt niet gepubliceerd.
 
De url van je website (niet invullen indien je een echte bezoeker bent)
 

Voorwaarden
De redactie behoudt zich het recht voor om je recensie in te korten of op andere manieren aan te passen (denk aan spelfouten corrigeren). De recensie wordt eigendom van Proefabonnementen-Gids.nl.
Je privacy
Je e-mail adres wordt niet zichtbaar gemaakt naast je recensie en niet ter beschikking gesteld aan derden.
Disclaimer
Bovenstaande recensies geven de meningen van bezoekers van Proefabonnementen-Gids.nl weer. Proefabonnementen-Gids.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van deze recensies.

Andere aanbiedingen
Elsevier Weekblad
abonnement
Elsevier Weekblad proefabonnement
Columbus Travel
proefabonnement
Columbus Travel proefabonnement
Historisch Nieuwsblad proefabonnement
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws