Autovisie recensie van Ad de Winter

Autovisie recensie

Meningen gezocht: schrijf zelf een recensie over Autovisie »

# 1 - Ad de Winter

Jammer Autovisie

Waardering: 6 / 10
Autovisie
Word abonnee van Autovisie

Aanbieding
Lees Autovisie, het beste automagazine van Nederland, 1, 2 of 3 jaar iedere 2 weken op papier én digitaal met korting op de normale abonnementsprijs oplopend tot 55%! Plus het gemak van iedere twee weken als eerste het nieuwste magazine in de bus! Deze aanbiedingen gelden alleen voor nieuwe abonnees.


Het is jammer, maar na een lange tijd abonnee geweest te zijn (zelfs toen ik in de V.A.E. Dubai woonde), heb ik besloten te stoppen met de Autovisie. Waarom zullen veel mensen denken? Sinds enige tijd heeft het blad een nieuwe inhoud, met volgens mij een kwaliteit die de Autoweek tot een glossie magazine verheft.

Ook is de roddel en achterklap niet van de lucht (een kinderachtige hetze tegen verkeersofficier Koos Spee) waarmee er nog meer Autoweek gehalte in dit blad zijn gekomen. Normaal zou je mogen verwachten dat een hoofdredacteur dit geblaat enigzins inperkt, maar helaas gaat dit niet op, omdat Autovisie's Ton Roks dit gedrag zelf vertoont, jammer dus!

Als fanatiek autobladen lezer kan je niet anders concluderen dat veel bladen hetzelfde schrijven over vaak nog dezelfde auto die ze van de importeur hebben gekregen. De algemene trent is dat een Ford Focus strak stuurt en dat de nieuwe designtaal van BMW niet iedereen aanspreekt, etc. etc.

Dit betekent geenzins dat ik stop met het lezen van autobladen...nee ik heb besloten mezelf een vijftal nummers van Auto, Motor en Sport cadeau te doen, gewoon om te zien of er meer in staat als de vertaling van het Duitse origineel. Daarna zal de Nederlandse versie van Top Gear nog een goede kans maken.

M.v.g. Ad

6

Geef zelf je oordeel over Autovisie »

Autovisie wordt door onze bezoekers gemiddeld gewaardeerd met het cijfer 6.7

Er is één recensie en twee korte reviews geschreven voor het auto tijdschrift Autovisie, hierboven vind je recensie #1. Lees je dit tijdschrift ook, of heb je Autovisie recentelijk nog gelezen en wil je je mening kwijt?
Plaats dan hier je beoordeling!

Schrijf een recensie over het auto tijdschrift Autovisie

Ben je abonnee van of heb je ooit een abonnement gehad op Autovisie? Hieronder kun je jouw ervaring met deze titel kwijt. Hiermee kun je eventuele toekomstige lezers van dit tijdschrift informeren over wat ze te wachten staat. Je kunt naast een recensie ook een waardering (van 1 tot 10) over het blad geven.

Je voorletters of voornaam
Je achternaam
Je e-mail adres (optioneel, deze wordt niet op de site geplaatst)
 
De url van je website (niet invullen indien je een echte bezoeker bent)
 
Je geboortedatum (optioneel)
Man/Vrouw
Man   Vrouw
Autovisie

Welk cijfer geef je aan dit tijdschrift? (1 t/m 10):

De titel van je recensie

Geef hieronder je mening over Autovisie (minimaal 150, maximaal 10000 karakters)
Geef je mening de ruimte:

Wel doen:

Niet doen:

  • Bezorgklachten melden, dit kan via de abonneeservice.
  • Kwetsende of schreeuwerige taal gebruiken.
Aantal karakters over voor je recensie: - jouw recensie telt karakters.

Ja, ik wil eens per maand de nieuwsbrief met aanbiedingen van Proefabonnementen-Gids.nl ontvangen.

Voorwaarden
De redactie behoudt zich het recht voor om je recensie in te korten of op andere manieren aan te passen (denk aan spelfouten corrigeren). De recensie wordt eigendom van Proefabonnementen-Gids.nl.
Je privacy
Je e-mailadres wordt slechts gebruikt voor de nieuwsbrief van Proefabonnementen-Gids.nl, indien je aangegeven hebt deze te willen ontvangen. Je e-mail adres wordt niet zichtbaar gemaakt naast je recensie en niet ter beschikking gesteld aan derden.
Disclaimer
Bovenstaande recensies geven de meningen van bezoekers van Proefabonnementen-Gids.nl weer. Proefabonnementen-Gids.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van deze recensies.

Andere aanbiedingen
Telegraaf
zaterdag + alle dagen digitaal abonnement
Telegraaf proefabonnement
TopGear Magazine
proefabonnement
TopGear Magazine proefabonnement
Quest
abonnement
Quest proefabonnement
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws