Autovisie recensie van Ad de Winter

Laat een beoordeling achter over Autovisie en maak hiermee kans op een
Bol.com cadeaubon t.w.v. € 25,-

bol.com cadeaukaart

Iedere maand kiezen we de beste review!

Bekijk de actievoorwaarden

Autovisie recensie

Meningen gezocht: schrijf zelf een recensie over Autovisie »

# 1 - Ad de Winter

Jammer Autovisie

Waardering: 6 / 10
Autovisie
Word abonnee van Autovisie

Aanbieding
Lees Autovisie, het beste automagazine van Nederland, 1, 2 of 3 jaar iedere 2 weken op papier én digitaal met korting op de normale abonnementsprijs oplopend tot 56%! Plus het gemak van iedere twee weken als eerste het nieuwste magazine in de bus! Deze aanbiedingen gelden alleen voor nieuwe abonnees.


Het is jammer, maar na een lange tijd abonnee geweest te zijn (zelfs toen ik in de V.A.E. Dubai woonde), heb ik besloten te stoppen met de Autovisie. Waarom zullen veel mensen denken? Sinds enige tijd heeft het blad een nieuwe inhoud, met volgens mij een kwaliteit die de Autoweek tot een glossie magazine verheft.

Ook is de roddel en achterklap niet van de lucht (een kinderachtige hetze tegen verkeersofficier Koos Spee) waarmee er nog meer Autoweek gehalte in dit blad zijn gekomen. Normaal zou je mogen verwachten dat een hoofdredacteur dit geblaat enigzins inperkt, maar helaas gaat dit niet op, omdat Autovisie's Ton Roks dit gedrag zelf vertoont, jammer dus!

Als fanatiek autobladen lezer kan je niet anders concluderen dat veel bladen hetzelfde schrijven over vaak nog dezelfde auto die ze van de importeur hebben gekregen. De algemene trent is dat een Ford Focus strak stuurt en dat de nieuwe designtaal van BMW niet iedereen aanspreekt, etc. etc.

Dit betekent geenzins dat ik stop met het lezen van autobladen...nee ik heb besloten mezelf een vijftal nummers van Auto, Motor en Sport cadeau te doen, gewoon om te zien of er meer in staat als de vertaling van het Duitse origineel. Daarna zal de Nederlandse versie van Top Gear nog een goede kans maken.

M.v.g. Ad

Geef zelf je oordeel over Autovisie »

Autovisie wordt door onze bezoekers gemiddeld gewaardeerd met het cijfer 6.7

Er is één recensie en twee korte reviews geschreven voor het auto tijdschrift Autovisie, hierboven vind je recensie #1. Lees je dit tijdschrift ook, of heb je Autovisie recentelijk nog gelezen en wil je je mening kwijt? Plaats dan hieronder je beoordeling!

Schrijf een recensie over het auto tijdschrift Autovisie

Ben je abonnee van of heb je ooit een abonnement gehad op Autovisie? Hieronder kun je jouw ervaring met deze titel delen en toekomstige lezers van dit tijdschrift helpen. Je kunt naast een recensie schrijven ook een waardering (1 tot 5 sterren) voor het blad geven.

1. Jouw beoordeling - hoeveel sterren geef je?
 
Autovisie
Autovisie
2. Je ervaring in één zin - de titel van je review
3. Jouw mening over Autovisie

   Bekijk de richtlijnen voor het schrijven van een review

Je naam - of een nickname. Wordt bij de review getoond.
E-mailadres - niet verplicht en wordt niet gepubliceerd.
 
De url van je website (niet invullen indien je een echte bezoeker bent)
 

Voorwaarden
De redactie behoudt zich het recht voor om je recensie in te korten of op andere manieren aan te passen (denk aan spelfouten corrigeren). De recensie wordt eigendom van Proefabonnementen-Gids.nl.
Je privacy
Je e-mail adres wordt niet zichtbaar gemaakt naast je recensie en niet ter beschikking gesteld aan derden.
Disclaimer
Bovenstaande recensies geven de meningen van bezoekers van Proefabonnementen-Gids.nl weer. Proefabonnementen-Gids.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van deze recensies.

Andere aanbiedingen
Telegraaf
zaterdag + alle dagen digitaal abonnement
Telegraaf proefabonnement
TopGear Magazine
abonnement
TopGear Magazine proefabonnement
Quest
abonnement
Quest proefabonnement
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws