Donald Duck Junior recensie van L Jennissen-Peters
Home

Laat een beoordeling achter over Donald Duck Junior en maak hiermee kans op een
Bol.com cadeaubon t.w.v. € 25,-

bol.com cadeaukaart

Iedere maand kiezen we de beste review!

Bekijk de actievoorwaarden

Donald Duck Jr recensie

Je mening geven? schrijf een recensie over Donald Duck Jr »

# 2 - L Jennissen-Peters

Wat een geweldig tijdschrift!

Waardering: 10 / 10
Donald Duck Junior
Word abonnee van Donald Duck Junior

Aanbieding
Donald Duck Junior is het jongere broertje van Weekblad Donald Duck. Het blad is bestemd voor kinderen van 6 tot 7 jaar die net zijn begonnen met (leren) lezen. Probeer Donald Duck Junior nu 3 edities uit, het abonnement stopt automatisch! Of kies voor een 1-jarig abonnement van 26 edities met korting.


Samenvatting recensie
Donald Duck Junior wordt ontzettend goed gelezen en keer op keer opnieuw gepakt. Het tijdschrift is echt een aanrader voor beginnende lezers in groep 3 van de basisschool.

Vorig jaar ging onze jongste naar groep drie. De oudste had altijd de Okki, Jippo etc. gehad dus voor de jongste zou dit ook gaan gebeuren. Ik vond het wel altijd jammer dat die bladen (Okki en Jippo) amper gelezen werden door mijn kinderen. In die zelfde tijd zag ik In de krant een stukje staan over de start van Donald Duck Junior. Dus in overleg met de jongste en daar kwam uit dat hij wel in plaats van de Okki de Donald Duck Junior wilde ontvangen.

Nou, dat dit een goede keuze is geweest, dat kun je wel zeggen! Ik heb nog nooit gezien dat een blad zo goed werd gelezen als deze Donald Duck Junior. Keer op keer weer opnieuw alles pakken en weer opnieuw lezen. Ook de oudste leest ze mee. Komen er vriendjes dan wordt de stapel opgepakt en gaan ze samen lezen.

Op vakantie gingen de 10 beste tijdschriften mee en in die twee weken werden ze steeds weer doorgenomen. Wat een geweldig tijdschrift! Ik heb hem al een aantal keren aan de ouders of opa's en oma's van beginnende groep 3-ers aangeraden. Mijn kind vraagt op vrijdagmiddag (1x in de twee weken komt het blad dan per post aan) of het er al is. Een beter teken is er toch niet?

Geef zelf je beoordeling over Donald Duck Jr »

Donald Duck Jr krijgt van de lezers gemiddeld een 9.8

Andere Donald Duck Jr recensies:
  1. 'Heel leuk'
  2. 'Wat een geweldig tijdschrift!'
  3. 'Stimuleert tot lezen!'

Bekijk alle meningen over Donald Duck Jr »

Er zijn in totaal drie uitgebreide recensies geschreven voor het blad Donald Duck Junior, hierboven vind je recensie #2. Lees je dit tijdschrift ook, of heb je Donald Duck Jr recentelijk nog gelezen en wil je je mening kwijt? Plaats dan hieronder je beoordeling!

Schrijf een recensie over Donald Duck Junior

Om het systeem niet te overbelasten kun je één keer per 5 minuten een recensie posten. Met het ip-adres is voor het laatst een recensie gepost op .

Meer acties
Donald Duck Weekblad
proefabonnement
Donald Duck Weekblad proefabonnement
Bobo
cadeau-abonnement
Bobo proefabonnement
Donald Duck Extra
abonnement
Donald Duck Extra proefabonnement
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws