Donald Duck Weekblad recensie van Iris
Home

Laat een beoordeling achter over Donald Duck Weekblad en maak hiermee kans op een
Bol.com cadeaubon t.w.v. € 25,-

bol.com cadeaukaart

Iedere maand kiezen we de beste review!

Bekijk de actievoorwaarden

Donald Duck Weekblad recensie

Review index: Eerste recensie | Donald Duck Weekblad recensie #2 »

Je mening geven? schrijf zelf een recensie over Donald Duck »

# 1 - Iris

Vriendjes hebben meer interesse voor de Donald Duck

Waardering: 7 / 10
Donald Duck Weekblad
Word abonnee van Donald Duck Weekblad

Aanbieding
Lees Donald Duck, al sinds 1952 hét vrolijk weekblad, nu voordelig met korting voor nieuwe abonnees. Kies voor een automatisch aflopend proefabonnement van 4 weken of ga direct voor één van de aantrekkelijke jaarabonnement aanbiedingen: alleen het weekblad op papier én digitaal of het blad in combinatie met Donald Duck Extra (Dubbelduck) en/of Donald Duck Pockets (De Hele Mikmak)! Inclusief toegang tot de Donald Duck-app. Bekijk alle acties hieronder en bestel het abonnement van jouw keuze rechtstreeks op de site van Donald Duck!


Een leuk blad voor jong en oud. Ik las het altijd en volgens mij wilden m'n ouders het eerst ook niet opgeven eerst had m'n zus het en toen had ik het later.

Het nare is dat jongens het veel lezen. Het nare aan dat jongens het lezen is dit bijvoorbeeld: je hebt een vriendje en bleek hij dus meer interesse te hebben voor de donald duck dan voor jou, dan denk je echt wel en nu gooi je de donald duck weg of ik gooi hem weg of ik gooi jou nu weg en ga thuis maar lekker donald ducks lezen.

Het is vrolijk maar soms wel een beetje het zelfde vernieuwing kan geen kwaad. Natuurlijk is het wel een historisch blad. Wie kent nou niet Donald duck, z'n neefjes en Guus geluk, Dagobert duck (en natuurlijk vele andere)?

Een blad dat verslavend kan zijn.

Geef zelf je visie op Donald Duck »

Donald Duck Weekblad wordt door onze bezoekers gemiddeld gewaardeerd met het cijfer 9.0

Er zijn in totaal vijftien uitgebreide recensies en 41 korte reviews geschreven voor het tijdschrift Donald Duck Weekblad, hierboven vind je recensie #1. Lees je dit tijdschrift ook, of heb je Donald Duck recentelijk nog gelezen en wil je je mening kwijt? Plaats dan hieronder je beoordeling!

Schrijf een recensie over het tijdschrift Donald Duck Weekblad

Ben je abonnee van of heb je ooit een abonnement gehad op Donald Duck Weekblad? Hieronder kun je jouw ervaring met deze titel delen en toekomstige lezers van dit tijdschrift helpen. Je kunt naast een recensie schrijven ook een waardering (1 tot 5 sterren) voor het weekblad geven.

Om het systeem niet te overbelasten kun je één keer per 5 minuten een recensie posten. Met het ip-adres is voor het laatst een recensie gepost op .

Voorwaarden
De redactie behoudt zich het recht voor om je recensie in te korten of op andere manieren aan te passen (denk aan spelfouten corrigeren). De recensie wordt eigendom van Proefabonnementen-Gids.nl.
Je privacy
Je e-mail adres wordt niet zichtbaar gemaakt naast je recensie en niet ter beschikking gesteld aan derden.
Disclaimer
Bovenstaande recensies geven de meningen van bezoekers van Proefabonnementen-Gids.nl weer. Proefabonnementen-Gids.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van deze recensies.

KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws