Eigen Huis & Interieur recensie van I. van den Nieuwendijk
Home

Laat een beoordeling achter over Eigen Huis & Interieur en maak hiermee kans op een
Bol.com cadeaubon t.w.v. € 25,-

bol.com cadeaukaart

Iedere maand kiezen we de beste review!

Bekijk de actievoorwaarden

Eigen Huis & Interieur recensie

Navigeer: Eerste recensie | Eigen Huis & Interieur recensie #2 »

Meningen gezocht: schrijf zelf een recensie over Eigen Huis en Interieur »

# 1 - I. van den Nieuwendijk

Een must voor de interieur, kunst, design en architectuur liefhebber

Waardering: 9 / 10
Eigen Huis & Interieur
Word abonnee van Eigen Huis & Interieur

Aanbieding
Eigen Huis & Interieur is het woonblad voor liefhebbers van design, architectuur en lifestyle. Neem nu een voordeel-abonnement met korting van drie nummers. Dit abonnement is tussentijds altijd opzegbaar.


De Eigen Huis & Interieur is hét woontijdschrift van Nederland. Het blad brengt de laatste nieuwtjes op het gebied van interieur, architectuur, kunst en design en is zeker niet alleen bedoeld voor mensen met hoge inkomens en/of grote huizen. Je kunt er ook gewoon inspiratie uit opdoen.

In de verschillende rubrieken word je als lezer op de hoogte gehouden van de laatste trends. Hierbij een greep uit de verschillende rubrieken: ‘Interieurs’, ‘Kunst’, ‘Reportages en Interviews’, ‘Tuinrubriek’, ‘Shopping Guide’, ‘City Guide’ en ‘Vraag en Aanbod’. In de rubriek ‘Agenda’ word je op de hoogte gehouden van lopende tentoonstellingen op het gebied van kunst en architectuur. In de rubriek 'City Guide' wordt een stad of plaats uitgelicht met de leukste woonwinkeladressen. Regelmatig komt ook een bekend ontwerper of architect aan het woord. En natuurlijk ontbreekt niet een ‘Boekenrubriek’ met de laatste uitgaven op het gebied van interieur, architectuur, kunst en design.

Het grootste deel van het blad is uiteraard gevuld met aparte en bijzondere interieurs. Met prachtige foto’s kun je heerlijk ongestoord binnenkijken en genieten van interieurs van over de hele wereld. Kortom, een echte must voor de interieur, kunst, design en architectuur liefhebber!

Geef zelf je mening over Eigen Huis en Interieur »

Eigen Huis & Interieur wordt door onze bezoekers gemiddeld gewaardeerd met het cijfer 8.1

Andere Eigen Huis & Interieur recensies:
  1. 'Een must voor de interieur, kunst, design en architectuur liefhebber'
  2. 'Toch wel erg saai'
  3. 'Recensie van Jacqueline'
  4. 'Tijdloos blad'

Bekijk alle meningen over Eigen Huis & Interieur »

Er zijn in totaal vier uitgebreide recensies en vier korte reviews geschreven voor het tijdschrift Eigen Huis & Interieur, hierboven vind je recensie #1. Lees je dit tijdschrift ook, of heb je Eigen Huis en Interieur recentelijk nog gelezen en wil je je mening kwijt? Plaats dan hieronder je beoordeling!

Schrijf een recensie over het tijdschrift Eigen Huis & Interieur

Ben je abonnee van of heb je ooit een abonnement gehad op Eigen Huis & Interieur? Hieronder kun je jouw ervaring met deze titel delen en toekomstige lezers van dit tijdschrift helpen. Je kunt naast een recensie schrijven ook een waardering (1 tot 5 sterren) voor het maandblad geven.

Om het systeem niet te overbelasten kun je één keer per 5 minuten een recensie posten. Met het ip-adres is voor het laatst een recensie gepost op .

Voorwaarden
De redactie behoudt zich het recht voor om je recensie in te korten of op andere manieren aan te passen (denk aan spelfouten corrigeren). De recensie wordt eigendom van Proefabonnementen-Gids.nl.
Je privacy
Je e-mail adres wordt niet zichtbaar gemaakt naast je recensie en niet ter beschikking gesteld aan derden.
Disclaimer
Bovenstaande recensies geven de meningen van bezoekers van Proefabonnementen-Gids.nl weer. Proefabonnementen-Gids.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van deze recensies.

Andere aanbiedingen
vtwonen
abonnement
vtwonen proefabonnement
OnzeEigenTuin
abonnement
OnzeEigenTuin proefabonnement
Libelle
proefabonnement
Libelle proefabonnement
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws