Eigen Huis & Interieur abonnement aanbieding
Home
Abonnement op het maandblad Eigen Huis & Interieur
Huidig nummer
Nr. 3 - 13 juni 2024
Eergisteren verschenen

Komend nummer
Nr. 4 - 15 augustus 2024
Donderdag over 8 weken

Abonnement op Eigen Huis & Interieur

 Tot 25% korting 
Eigen Huis & Interieur
Actuele editie
3 - 13 juni 2024
Eergisteren verschenen
Volgende editie
4 - 15 augustus 2024
Donderdag over 8 weken

Eigen Huis & Interieur is het woonblad voor liefhebbers van design, architectuur en lifestyle. Neem nu een voordeel-abonnement met korting van drie nummers. Dit abonnement is tussentijds altijd opzegbaar.

Bekijk nu »
Profiteer van 25% korting met dit abonnement
Eigen Huis & Interieur logo

Alle Eigen Huis & Interieur abonnement aanbiedingen

 1. 6 maanden (3 nummers) EH&I 4,50 per maand
  halfjaar abonnement25%
  Op papier én digitaal via de Tijdschrift.nl app
      Meeste voordeel - 25% korting

Eigen Huis & Interieur lees je nu al vanaf € 27.00 - profiteer van tot maximaal 25% korting op dit tijdschrift!

Aanbieding Korting Bestel Soort abonnement
3 nummers 27,- 25% Bestel doorlopend

Eigen Huis en Interieur begon meer dan 30 jaar geleden als onderdeel van Bouwfonds en is in de loop der jaren uitgegroeid tot toonaangevend blad op het gebied van design, industriële vormgeving en architectuur. De formulewijziging die in 2005 werd doorgevoerd wierp vrijwel direct zijn vruchten af, want in 2006 werd EH & I uitgeroepen tot tijdschrift van het jaar.

Of je nu inspiratie zoekt bij het kopen of bouwen van een huis, actief met de vernieuwing of perfectionering van je inrichting bezig bent door een verbouwing, je uitgebreid wilt oriënteren op een nieuwe aanschaf voor je interieur, voor je werk op de hoogte wilt blijven van de laatste ontwikkelingen in de woonbranche of het gewoon belangrijk vindt om bij te blijven, Eigen Huis & Interieur toont je iedere maand op zo'n 300 pagina's alle ins en outs op het gebied van wonen en design, tuinen, klassieke of juist nieuwe meubelstijlen en moderne kunst.

Het mooiste woonblad van Nederland staat voor luxe en stijl en richt zich op een trendbewust en kritisch publiek dat nieuwsgierig is en openstaat voor nieuwe invloeden. Zowel creatieve, kwaliteitsbewuste 'leken' met oog voor smaakvol, comfortabel en luxe wonen als professionals - zoals (binnenhuis)architecten, ontwerpers, decorateurs en woninginrichters - beschouwen Eigen Huis als een belangrijke en actuele autoriteit op het gebied van ontwikkelingen in vormgeving en design. Dit glossy blad biedt niet alleen vermaak, maar heeft ook een duidelijke naslagfunctie. Het is een blad dat je leest en herleest.

De artikelen in dit maandblad zijn verdeeld over de volgende thema's:

 • Nieuws: Binnen dit thema vind je naast allerhande korte, actuele artikelen over lifestyle, mode, architectuur, ontwerpers, hotspots, musea en galeries ook de rubriek Spotlight waar door middel van een soort fotocollage de allernieuwste producten uit de design- en mode-industrie gepresenteerd worden. Ook krijg je in de rubriek Homepage steeds een aantal originele en inspirerende websites aangereikt om je aan te vergapen.
 • Interieurs: De hoofdmoot van EH & I wordt gevormd door smaakvolle, gedurfde huizen en interieurs uit binnen- en buitenland, die uiteraard prachtig gefotografeerd zijn. Vaak komen er meerdere projecten van één (interieur)architect aan bod. Ook de bewoners van deze bijzondere huizen komen uitgebreid aan het woord en er wordt veel informatie verstrekt over de merken en ontwerpers van de getoonde inrichtingen.
 • Reportages en interviews: In dit magazine wordt ook aandacht besteed aan de mensen achter het design en de architectuur. Interviews met bekende ontwerpers, profielen van aanstormend talent, reportages, analyses en excursies, in EH & I vind je het allemaal. In de rubriek 'Mooi: de smaak van ...' geven architecten en vormgevers hun persoonlijke mening over het werk van hun collega's.
 • Kunst: Iedere maand wordt er een bijzondere galerie of kunstenaar belicht.
 • Shopping: Aan de hand van thema's als badkamers, keukens, designlampen of bijzondere banken wordt het allermooiste wat er op interieurgebied te krijgen is getoond. Ook krijg je iedere maand een overzicht van 'De beste woonwinkels' van Nederland en België. Hier vind je ook de rubriek 'Het verhaal van', waarin steeds twee meubelfabrikanten en twee interieurzaken vertellen over de bijzondere band die zij met elkaar hebben. Natuurlijk ontbreekt ook uitgebreide verkoopinformatie en een adverteerdersindex niet.
 • Travel & leisure: Hierin worden de mooiste en meeste bijzondere hotels en winkels van de wereld gepresenteerd. In de rubriek '24 uur in ...' gaan EH & I-correspondenten in een wereldstad op zoek naar echte insider-adressen op het gebied van logeren, shoppen, dansen, dineren.

Daarnaast bevat Eigen Huis & Interieur iedere maand de volgende vaste rubrieken:

 • Hoofdredactioneel: Ieder nummer wordt geïntroduceerd door hoofdredactrice Irma Goedemondt.
 • Agenda: Een overzicht van actuele evenementen, beurzen en exposities van schilderijen, sculpturen, keramiek, fotografie en bijzondere ontwerpen.
 • Boeken: De mooiste recent verschenen koffietafel-, foto-, kunst- en culinaire boeken worden door de redactie voor je geselecteerd.
 • 'Anno':Interieurarchitecten Dick en Janni Brouwers gaan in hun uitgebreide archief op zoek naar informatie om lezersvragen over de designwaarde van hun meubels te beantwoorden.
 • 'Taxi': Hermelijn van der Meijden wordt door een bekende Nederlander per taxi rondgeleid langs alle bijzondere plekken van zijn of haar stad.
 • Journalist Ivo Weyel geeft in zijn column iedere maand zijn unieke, vlijmscherpe visie op het reilen en zeilen in de designwereld.

Deze aanbieding geldt alleen als je het laatste half jaar geen (proef)abonnement op Eigen Huis en Interieur hebt gehad. De abonnementen voor jezelf zijn tot wederopzegging en kunnen na de eerste termijn per maand worden opgezegd. Eigen Huis & Interieur verschijnt zes keer per jaar; het blad wordt uitgegeven door DPG Media Magazines. Getoonde kortingen zijn berekend t.o.v. de prijs in de losse verkoop.

Deel deze Eigen Huis & Interieur aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Acht Eigen Huis & Interieur recensies »
8.1 / 10, 8 reviews
Gemiddelde waardering:

  8.1

De actuele Eigen Huis en Interieur acties met korting

Aanbieding 1 - 6 maanden (3 nummers) EH&I 4,50 per maand  stopt automatisch: nee

Van
35,85
Voor27,00
Korting25 %
25%
korting

Drie keer Eigen Huis en Interieur voor 27,00.

Vraag aan

Abonnement opties:

Gerelateerde tijdschrift categorieën:

Dit voorjaar zijn de abonnementen op woontijdschriften weer scherp geprijsd. In deze top 5 geven we je de beste aanbiedingen voor jezelf of om cadeau te doen.
De winteredities 2017 van de woonbladenNieuw jaar, nieuwe ideeën
De woonbladen van winter 2017
De eerste edities van de woontijdschriften van het nieuwe jaar zijn er. Wat staat er deze maand in en welk blad is het meest geschikt voor jou?

Meer abonnementen in woonbladen

Het tijdschrift VT Wonen
vtwonen
6 maanden (8 nummers) vtwonen 4,50 / maand

Het populaire woonblad vtwonen staat elke maand vol inspiratie en informatie, trends en indeel-ideeën, sfeer en stijl! Neem een voordeelabonnement op vtwonen van een half jaar, inclusief toegang tot de digitale edities via iPad / tablet. Of kies voor een abonnement mét of zonder vtwonen specials van 1, 2 of 3 jaar tegen een scherp introductietarief exclusief voor nieuwe abonnees!
 acht recensiesUw besparing: 44,52

62%
korting
Van € 71,52 voor € 27,-
 
Het tijdschrift Wonen Landelijke Stijl
Wonen Landelijke Stijl
6 maanden (6 nummers) Wonen Landelijke Stijl 4,50 per maand

Geniet van de mooiste huizen en interieurs in landelijke stijl met een voordeel-abonnement op het blad Wonen Landelijke Stijl! Nu tijdelijk een abonnement voor slechts 4,50 per maand (altijd opzegbaar) incl. jaarlijks 4 Wonen Landelijke Stijl Specials: 'Buitenwonen voorjaar', 'Stylen', 'Buitenwonen najaar' en 'Binnenkijken'! Bekijk alle acties van dit stijlvolle woonblad en bestel direct op de website van Wonen Landelijke Stijl!
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 22,98

46%
korting
Van € 49,98 voor € 27,-
 
Het tijdschrift Stijlvol Wonen
Stijlvol Wonen
Proefabonnement: 3x Stijlvol Wonen 9,-

Stijlvol Wonen is het woonmagazine voor wie modern wil wonen in een warm en sfeervol interieur. Neem nu een proefabonnement van 3 nummers en maak vrijblijvend kennis met dit schitterende woonblad! Of kies voor een langer lopend abonnement van 1, 2 of 3 jaar met oplopende korting tot wel 50%!
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 20,85

70%
korting
Van € 29,85 voor € 9,-
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Meer tijdschriften en kranten:
Eigen Huis & Interieur abonnement aanbieding, rubriek woontijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Ook interessant
vtwonen
abonnement
vtwonen
Libelle
proef abonnement
Libelle
OnzeEigenTuin
abonnement
OnzeEigenTuin
Beoordeling

Eigen Huis & Interieur waardering door onze bezoekers:

8.1/10
(Bekijk alle reviews)
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

 • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
 • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws