Eigen Huis en Interieur proefabonnement aanbieding

Proefabonnement op Eigen Huis en Interieur

7%
korting
Eigen Huis en Interieur
Proefabonnement: 3x Eigen Huis & Interieur 21,-

Eigen Huis & Interieur is het woonblad voor liefhebbers van design, architectuur en lifestyle. Neem nu een proefabonnement met korting van drie, vijf of elf nummers of geef het tijdschrift cadeau!

Bekijk nu »
Dit proefabonnement stopt automatisch.

Alle Eigen Huis en Interieur abonnement aanbiedingen

 1. 3x Eigen Huis en Interieur 21,-
  proefabonnement7% - stopt automatisch
  Op papier én digitaal via de Tijdschrift.nl app
 2. 5x Eigen Huis en Interieur 32,50
  proefabonnement13% - stopt automatisch
  Op papier én digitaal lezen
  Meest gekozen
 3. 11x Eigen Huis en Interieur 61,95
  proefabonnement25% - stopt automatisch
  Papier + digitaal via de Tijdschrift.nl app
  Beste deal (25% korting)
 4. 3x Eigen Huis en Interieur 21,-
  cadeau abonnement 7% - stopt automatisch
  3, 5 of 11x EH&I kado

Inhoud Eigen Huis en Interieur editie #7 van 15 september 2020:

De september/oktober editie van het tijdschrift Eigen Huis en Interieur is uit, en het is weer een mooie uitgave geworden met ontzettend veel pagina's inspiratie! In het blad onder andere:

 • Binnenkijken bij stylisten - van kleurboost tot alles op z'n kant: zo inspirerend wonen de professionals
 • Extra! Dossier full colour badkamers
 • Stylingidee├źn: nieuwe najaarspaletten gespot
 • Designerinterview Christien Meindertsma: 'Van processen uitpluizen word ik gelukkig'
 • En nog veel meer!

Eigen Huis en Interieur lees je nu al vanaf € 21.00 - profiteer van maximaal 25% korting op dit tijdschrift!

Aanbieding Korting   Soort abonnement
3 nummers 21,- 7% Vraag aan aflopend
5 nummers 32,50 13% Vraag aan aflopend
11 nummers 61,95 25% Vraag aan aflopend
3 nummers cadeau 21,- 7% Vraag aan aflopend, kado

Eigen Huis en Interieur begon meer dan 30 jaar geleden als onderdeel van Bouwfonds en is in de loop der jaren uitgegroeid tot toonaangevend blad op het gebied van design, industriële vormgeving en architectuur. De formulewijziging die in 2005 werd doorgevoerd wierp vrijwel direct zijn vruchten af, want in 2006 werd EH & I uitgeroepen tot tijdschrift van het jaar.

Of je nu inspiratie zoekt bij het kopen of bouwen van een huis, actief met de vernieuwing of perfectionering van je inrichting bezig bent door een verbouwing, je uitgebreid wilt oriënteren op een nieuwe aanschaf voor je interieur, voor je werk op de hoogte wilt blijven van de laatste ontwikkelingen in de woonbranche of het gewoon belangrijk vindt om bij te blijven, Eigen Huis & Interieur toont je iedere maand op zo'n 300 pagina's alle ins en outs op het gebied van wonen en design, tuinen, klassieke of juist nieuwe meubelstijlen en moderne kunst.

Het mooiste woonblad van Nederland staat voor luxe en stijl en richt zich op een trendbewust en kritisch publiek dat nieuwsgierig is en openstaat voor nieuwe invloeden. Zowel creatieve, kwaliteitsbewuste 'leken' met oog voor smaakvol, comfortabel en luxe wonen als professionals - zoals (binnenhuis)architecten, ontwerpers, decorateurs en woninginrichters - beschouwen Eigen Huis als een belangrijke en actuele autoriteit op het gebied van ontwikkelingen in vormgeving en design. Dit glossy blad biedt niet alleen vermaak, maar heeft ook een duidelijke naslagfunctie. Het is een blad dat je leest en herleest.

De artikelen in dit maandblad zijn verdeeld over de volgende thema's:

 • Nieuws: Binnen dit thema vind je naast allerhande korte, actuele artikelen over lifestyle, mode, architectuur, ontwerpers, hotspots, musea en galeries ook de rubriek Spotlight waar door middel van een soort fotocollage de allernieuwste producten uit de design- en mode-industrie gepresenteerd worden. Ook krijg je in de rubriek Homepage steeds een aantal originele en inspirerende websites aangereikt om je aan te vergapen.
 • Interieurs: De hoofdmoot van EH & I wordt gevormd door smaakvolle, gedurfde huizen en interieurs uit binnen- en buitenland, die uiteraard prachtig gefotografeerd zijn. Vaak komen er meerdere projecten van één (interieur)architect aan bod. Ook de bewoners van deze bijzondere huizen komen uitgebreid aan het woord en er wordt veel informatie verstrekt over de merken en ontwerpers van de getoonde inrichtingen.
 • Reportages en interviews: In dit magazine wordt ook aandacht besteed aan de mensen achter het design en de architectuur. Interviews met bekende ontwerpers, profielen van aanstormend talent, reportages, analyses en excursies, in EH & I vind je het allemaal. In de rubriek 'Mooi: de smaak van ...' geven architecten en vormgevers hun persoonlijke mening over het werk van hun collega's.
 • Kunst: Iedere maand wordt er een bijzondere galerie of kunstenaar belicht.
 • Shopping: Aan de hand van thema's als badkamers, keukens, designlampen of bijzondere banken wordt het allermooiste wat er op interieurgebied te krijgen is getoond. Ook krijg je iedere maand een overzicht van 'De beste woonwinkels' van Nederland en België. Hier vind je ook de rubriek 'Het verhaal van', waarin steeds twee meubelfabrikanten en twee interieurzaken vertellen over de bijzondere band die zij met elkaar hebben. Natuurlijk ontbreekt ook uitgebreide verkoopinformatie en een adverteerdersindex niet.
 • Travel & leisure: Hierin worden de mooiste en meeste bijzondere hotels en winkels van de wereld gepresenteerd. In de rubriek '24 uur in ...' gaan EH & I-correspondenten in een wereldstad op zoek naar echte insider-adressen op het gebied van logeren, shoppen, dansen, dineren.

Daarnaast bevat Eigen Huis & Interieur iedere maand de volgende vaste rubrieken:

 • Hoofdredactioneel: Ieder nummer wordt geïntroduceerd door hoofdredactrice Irma Goedemondt.
 • Agenda: Een overzicht van actuele evenementen, beurzen en exposities van schilderijen, sculpturen, keramiek, fotografie en bijzondere ontwerpen.
 • Boeken: De mooiste recent verschenen koffietafel-, foto-, kunst- en culinaire boeken worden door de redactie voor je geselecteerd.
 • 'Anno':Interieurarchitecten Dick en Janni Brouwers gaan in hun uitgebreide archief op zoek naar informatie om lezersvragen over de designwaarde van hun meubels te beantwoorden.
 • 'Taxi': Hermelijn van der Meijden wordt door een bekende Nederlander per taxi rondgeleid langs alle bijzondere plekken van zijn of haar stad.
 • Journalist Ivo Weyel geeft in zijn column iedere maand zijn unieke, vlijmscherpe visie op het reilen en zeilen in de designwereld.

Deze aanbieding geldt alleen als je het laatste half jaar geen proefabonnement op Eigen Huis en Interieur hebt gehad. De proefabonnementen van drie nummers 21, vijf nummers 32,50 en 11 nummers 61,95 stoppen automatisch en zijn ook beschikbaar om cadeau te geven. De overige abonnementen voor jezelf zijn tot wederopzegging en kunnen na de eerste termijn per maand worden opgezegd. Eigen Huis & Interieur verschijnt iedere maand; het blad wordt uitgegeven door DPG Media Magazines. Getoonde kortingen zijn berekend t.o.v. de prijs in de losse verkoop.

Tekst laatst gewijzigd op 15 september 2020 om 12:09:05

Deel deze Eigen Huis en Interieur aanbiedingen pagina:

Normale prijs EH&I:€ 22,50
Je voordeel bij deze aanbieding:- € 1,50
Prijs proefabonnement:€ 21,00
Korting op de prijs in de winkel:7 %

Meningen van lezers:
Acht Eigen Huis en Interieur recensies »
Titel: Eigen Huis en Interieur
8.1 / 10, 8 reviews
Gemiddelde waardering:

  8.1

Dit proefabonnement kan alleen in Nederland aangevraagd worden Deze actie geldt alleen in Nederland

De actuele EH&I acties met korting

Aanbieding 1 - Proefabonnement: 3x Eigen Huis & Interieur € 21,-  stopt automatisch: ja

Van
22,50
Voor21,00
Korting7 %
7%
korting

Drie keer EH&I voor 21,00. Het proefabonnement stopt automatisch.

Vraag aan

Aanbieding 2 - Proefabonnement: 5x Eigen Huis & Interieur € 32,50  stopt automatisch: ja

Van
37,50
Voor32,50
Korting13 %
13%
korting

Lees Eigen Huis & Interieur nu vijf maanden lang met 13% korting! Stopt automatisch.

Vraag aan

Aanbieding 3 - Proefabonnement: 11x Eigen Huis & Interieur € 61,95  stopt automatisch: ja

Van
82,50
Voor61,95
Korting25 %
25%
korting

Lees EH&I nu een jaar lang (11 edities) met 25% korting t.o.v. los aanschaffen. Proefabonnement stopt automatisch.

Vraag aan

Aanbieding 4 - 3, 5 of 11 bladen kado  stopt automatisch: ja

Van
22,50
Voor21,00
Korting7 %
7%
korting

Geef Eigen Huis en Interieur drie, vijf of elf keer cadeau. Hierna stopt het abonnement automatisch; opzeggen is dus niet nodig.

Vraag aan

Februari, maart en april 2020 staan in het teken van de 'Magazine Marathon'. Je kunt nu kiezen uit meer dan 30 bladen, alle abonnementen voor slechts 15 euro!
Dit voorjaar zijn de abonnementen op woontijdschriften weer scherp geprijsd. In deze top 5 geven we je de beste aanbiedingen voor jezelf of om cadeau te doen.
De winteredities 2017 van de woonbladenNieuw jaar, nieuwe ideeën
De woonbladen van winter 2017
De eerste edities van de woontijdschriften van het nieuwe jaar zijn er. Wat staat er deze maand in en welk blad is het meest geschikt voor jou?

Meer proefabonnementen in woonbladen

Het tijdschrift VT Wonen
vtwonen
Proefabonnement: 2x vtwonen 4,-

Super actie van vtwonen, bekend van radio & tv: nu 2 edities voor slechts 4 euro! Het proefabonnement stopt automatisch.
 acht recensiesUw besparing: 10,50

72%
korting
Van € 14,50 voor € 4,-
Dit proefabonnement van 2 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Wonen Landelijke Stijl
Wonen Landelijke Stijl
Proefabonnement: 5x Wonen Landelijke Stijl 25,-

Geniet van de mooiste huizen en interieurs in landelijke stijl met een proefabonnement op het blad Wonen Landelijke Stijl! Nu vijf of elf nummers (1 jaar) voor jezelf op proef, of als cadeau!
 Schrijf recensie Uw besparing: 7,50

23%
korting
Van € 32,50 voor € 25,-
Dit proefabonnement van 5 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Buitenleven
Buitenleven
9x Buitenleven 60,90

Buitenleven is een magazine voor levensgenieters. Een glossy over de goede dingen in het leven. Profiteer nu van korting bij een jaarabonnement of 2-jarig abonnement, of geef het tijdschrift 9 of 18x cadeau.
 twee recensiesUw besparing: 6,15

9%
korting
Slechts6,77 per tijdschrift
 
Meer tijdschriften en kranten:
Eigen Huis en Interieur proefabonnement aanbieding, rubriek woontijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
Libelle
proef abonnement
Libelle
OnzeEigenTuin
abonnement
OnzeEigenTuin
Tuinseizoen
abonnement
Tuinseizoen
Beoordeling

Eigen Huis en Interieur waardering door onze bezoekers:

8.1/10
(Bekijk alle reviews)

Maak kans op een bol.com cadeaubon!

bol.com cadeaukaart
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

 • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
 • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws