Emerce recensie van D. Valkenier
Home

Laat een beoordeling achter over Emerce en maak hiermee kans op een
Bol.com cadeaubon t.w.v. € 25,-

bol.com cadeaukaart

Iedere maand kiezen we de beste review!

Bekijk de actievoorwaarden

Emerce recensie

Meningen gezocht: schrijf zelf een recensie over Emerce »

# 1 - D. Valkenier

Een inspirerend en helder vakblad

Waardering: 7 / 10
Emerce
Word abonnee van Emerce

Aanbieding
Emerce is een vakblad over innovatie in business, marketing en (ICT) technologie.


Het marketing en ICT vakblad Emerce inspireert me elke maand weer enorm. Als Internet ondernemer ben ik onder andere zeer geinteresseerd in de vaste rubriek 'Nog niet in Nederland', die gaat over business ideeën die elders in de wereld al een succes zijn, maar in Nederland nog niet zijn aangeslagen.

Ook de rubriek Feiten en Cijfers biedt vrijwel altijd zeer interessante informatie. Wat minder te spreken ben ik over de workshops, de informatie die hier verstrekt wordt komt op mij altijd een beetje achterhaald over. Maar ongetwijfeld hebben veel andere lezers er wel baat bij.

Het tijdschrift heeft een heldere opzet in drie hoofddelen (Start, Smart en Tools) en leest lekker weg. Het taalgebruik is niet te moeilijk, niet te makkelijk. En ook belangrijk: wat de advertentiedichteheid betreft valt het in Emerce nog aardig mee, dat zie je ook wel eens anders.

Geef zelf je mening over Emerce »

Emerce wordt door onze bezoekers gemiddeld gewaardeerd met het cijfer 7.0

Er is één recensie geschreven voor het tijdschrift Emerce, hierboven vind je recensie #1. Lees je dit tijdschrift ook, of heb je Emerce recentelijk nog gelezen en wil je je mening kwijt? Plaats dan hieronder je beoordeling!

Schrijf een recensie over het tijdschrift Emerce

Ben je abonnee van of heb je ooit een abonnement gehad op Emerce? Hieronder kun je jouw ervaring met deze titel delen en toekomstige lezers van dit tijdschrift helpen. Je kunt naast een recensie schrijven ook een waardering (1 tot 5 sterren) voor het maandblad geven.

Om het systeem niet te overbelasten kun je één keer per 5 minuten een recensie posten. Met het ip-adres is voor het laatst een recensie gepost op .

Voorwaarden
De redactie behoudt zich het recht voor om je recensie in te korten of op andere manieren aan te passen (denk aan spelfouten corrigeren). De recensie wordt eigendom van Proefabonnementen-Gids.nl.
Je privacy
Je e-mail adres wordt niet zichtbaar gemaakt naast je recensie en niet ter beschikking gesteld aan derden.
Disclaimer
Bovenstaande recensies geven de meningen van bezoekers van Proefabonnementen-Gids.nl weer. Proefabonnementen-Gids.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van deze recensies.

Andere aanbiedingen
EW magazine
abonnement
EW magazine proefabonnement
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws