Jazzism recensie van Paul Sreve

Jazzism recensie

Navigeer: « Jazzism recensie #3 | Jazzism recensie #5 »

Meningen gezocht: schrijf een recensie over Jazzism »

# 4 - Paul Sreve

Mellow?

Waardering: 10 / 10
Jazzism
Word abonnee van Jazzism

Aanbieding
Jazzism is hét magazine over de wereld van jazz, blues, soul, latin en wereldmuziek. Neem nu een abonnement op hét jazzblad!


Mellow sounds, smooth jazz? Ik denk dat de eerste bijdrage is bedoeld om te prikkelen, want dat slaat de plank echt mis. Het blad Jazzism is dit voorjaar voor het eerst verschenen, maar er schrijven allemaal journalisten voor van kranten en weekbladen, net zoals in Hard Gras. Het is nu een tegenhanger van het blad Jazz dat zij eerst maakten, maar dat ineens werd volgeschreven door Oor-medewerkers. Dat was ook gelijk te merken, daar bleef niks van over.

Ik vind de kwaliteit van de stukken in Jazzism erg goed. Zo'n Adriaan Jaegi schrijft heel grappig. Die oud-hoofdredacteur van Nieuwe Revu zit er ook bij, die met die grote bek maar ook heel grappig is. Verder zitten er ook heel bekende muziekfotografen bij, zoals Tom Hoffman.

Ik las laatst in Trouw dat ze met zijn allen het blad voor de lol maken, als creatief clubje, met een paar heel goeie designers. Als liefhebber van mooie bladen moet ik zeggen: Dat zie je er aan af. het is voor mij de introductie van het jaar. Zo zouden er meer moeten zijn. Geen suffe redactie in een of ander megakantoor aan een snelweg, nee, gewoon lui die allemaal wat kunnen en een bijdrage leveren.

Het is jammer dat Hugo Borst niet van jazz houdt, die zou er ook in moeten. Martin Bril zou er ook heel goed bij passen, want die is volgens mij wel into music. Dus ook nog een gratis tip aan de redactie. Ik wil BRIL!

Geef zelf je mening over Jazzism »

Jazzism krijgt van de lezers gemiddeld een 7.0

Er zijn in totaal vijf uitgebreide recensies geschreven voor het blad Jazzism, hierboven vind je recensie #4. Lees je dit tijdschrift ook, of heb je Jazzism recentelijk nog gelezen en wil je je mening kwijt? Plaats dan hieronder je beoordeling!

Schrijf een recensie over Jazzism

1. Jouw beoordeling - hoeveel sterren geef je?
 
Jazzism
Jazzism
2. Je ervaring in één zin - de titel van je review
Je naam - of een nickname. Wordt bij de review getoond.
E-mailadres - niet verplicht en wordt niet gepubliceerd.
 
De url van je website (niet invullen indien je een echte bezoeker bent)
 
Aanraders
International Piano magazine
digitaal abonnement
International Piano magazine proefabonnement
Jazzism Magazine
abonnement kado
Jazzism Magazine abonnement kado
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws