Libelle Young recensie van Martine Zeeman

Libelle Young recensie

Navigeer: Eerste recensie | Libelle Young recensie #2 »

Meningen gezocht: schrijf zelf een recensie over Young »

# 1 - Martine Zeeman

Lekker vrouwenblad voor op de bank of op het strand

Waardering: 7 / 10
Libelle Young
Word abonnee van Libelle Young

Aanbieding


Tussen de andere jonge vrouwenbladen glimt Libelle Young me tegemoet. De glanzende kaft geeft het blad een luxe, glossy uitstraling. Nieuwsgierig pak ik het blad tussen de andere tijdschriften uit en bekijk de voorpagina. Veel aandacht voor kleding, make-up en andere uiterlijkgerelateerde zaken. Altijd goed natuurlijk, voor een jonge vrouw als ik. Maar wat me ook trekt is een test: 'De waarheid over jezelf: wie ben je echt?' Ik zal niet de eerste twintiger zijn die zich dit regelmatig afvraagt... Kopen dus dat blad.

Thuis gaat het plastic van Young af en zoals altijd blader ik eerst het blad eens door. Het eerste dat me opvalt zijn de prachtige modereportages. Prachtige foto's met mooie mensen in een schitterende omgeving. Ook is de getoonde kleding stijlvol. De afwisseling tussen duur en betaalbaar is oké, al vind ik de kleding nog wel iets aan de dure kant. Natuurlijk ontbreken de nodige artikelen over sterren niet en een kort maar krachtig interview met Jessica Biel leest lekker weg. Behalve de Hollywood-sterren en mooie modellen worden ook de lezeressen van Young actief betrokken in het geheel. Een modereportage over stoere en toch vrouwelijke meiden ('Tomboys') is heel mooi om te zien, maar de korte interviewtjes met iedere lezeres geven het zeker iets extra's. Hetzelfde geldt voor de vriendinnenreportage 'Hartsvriendinnen' van dit nummer. Leest heerlijk weg en intussen doe ik weer wat fashion-ideetjes op.

Tot zover dus alleen maar lof voor dit frisse, glossy en toch gezellige blad. Toch zijn er ook wat puntjes die wat mij betreft punten kosten... Zo is portret van Miss Nine weinig nieuws. Enkele maanden geleden heb ik in een ander vrouwenblad al een interview van haar gelezen en de in Young gestelde vragen tonen akelig veel overeenkomsten met dit interview. Jammer! Ook de artikelen 'Hij zegt... hij bedoelt' en 'Zo blijf je langer bruin' getuigen van weinig originaliteit. Desondanks is het een lekker vrouwenblaadje dat het goed doet op de bank of het strand!

Geef zelf je mening over Young »

Libelle Young wordt door onze bezoekers gemiddeld gewaardeerd met het cijfer 7.8

Andere Libelle Young recensies:
  1. 'Lekker vrouwenblad voor op de bank of op het strand'
  2. 'Voor een verfrissende kijk op het leven!'

Bekijk alle meningen over Libelle Young »

Er zijn in totaal twee uitgebreide recensies en twee korte reviews geschreven voor het tijdschrift Libelle Young, hierboven vind je recensie #1. Lees je dit tijdschrift ook, of heb je Young recentelijk nog gelezen en wil je je mening kwijt? Plaats dan hieronder je beoordeling!

Schrijf een recensie over het tijdschrift Libelle Young

Ben je abonnee van of heb je ooit een abonnement gehad op Libelle Young? Hieronder kun je jouw ervaring met deze titel delen en toekomstige lezers van dit tijdschrift helpen. Je kunt naast een recensie schrijven ook een waardering (1 tot 5 sterren) voor het blad geven.

1. Jouw beoordeling - hoeveel sterren geef je?
 
Libelle Young
2. Je ervaring in één zin - de titel van je review
3. Jouw mening over Libelle Young

   Bekijk de richtlijnen voor het schrijven van een review

Je naam - of een nickname. Wordt bij de review getoond.
E-mailadres - niet verplicht en wordt niet gepubliceerd.
 
De url van je website (niet invullen indien je een echte bezoeker bent)
 

Voorwaarden
De redactie behoudt zich het recht voor om je recensie in te korten of op andere manieren aan te passen (denk aan spelfouten corrigeren). De recensie wordt eigendom van Proefabonnementen-Gids.nl.
Je privacy
Je e-mail adres wordt niet zichtbaar gemaakt naast je recensie en niet ter beschikking gesteld aan derden.
Disclaimer
Bovenstaande recensies geven de meningen van bezoekers van Proefabonnementen-Gids.nl weer. Proefabonnementen-Gids.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van deze recensies.

Week aanbieding
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws