Nouveau recensie van I.S. Kouwen

Nouveau recensie

Meningen gezocht: schrijf zelf een recensie over Nouveau »

# 1 - I.S. Kouwen

Voor rijke stinkerds

Waardering: 7 / 10
Nouveau
Word abonnee van Nouveau

Aanbieding
In Nouveau staat alles wat het leven aangenaam, interessant en de moeite waard maakt.


Samenvatting recensie
Nouveau is een uniek glossy blad dat je portemonnee gegarandeerd een paar munten lichter maakt. Maar het kent ook een andere, streelbare kant.

Nouveau, Nouveau, schitterende sieraden, luxe parfums, dure merken, een Chaneljasje van 6000 euro, een horloge van Cartier van 14500 euro. Alsof je een emmer leeggooit. Doelgroep van Nouveau, zet je schrap, want na het bekijken, lezen en 'proeven' van dit unieke glossy tijdschrift is je portemonnee gegarandeerd een paar munten lichter, omdat je flink geënthousiasmeerd bent door al het moois van sieraden tot parfum en van luxe tas tot dure poncho.

Maar tot zover de luxe. Nouveau kent ook mooie interviews, inspirerende modebeelden, af en toe een artikel met een knipoog, zoals deze maand met het huisdierenartikel! Het glossy tijdschrift straalt luxe uit. Je hebt de neiging om het blad te strelen, om eraan te ruiken en je helemaal onder te dompelen in een wereld die eigenlijk voor het merendeel van de Nederlandse 'Nouveautees' (de abonnees van Nouveau) onbereikbaar is en blijft. Desalniettemin is dromen ontzettend leuk en met Nouveau lukt dat zeker.

Ik heb een kijkje mogen nemen op de redactie afgelopen week en ik kan u verzekeren: er wordt met hart en ziel gewerkt aan weer een mooi nummer en zeker het decembernummer belooft weer een juweeltje te worden. Enkel minpuntje dus: de enorme, onbereikbare luxe - je moet het niet zelf willen bezitten - en soms wat materialistische insteek. Desondanks een fijn tijdschrift waar je met smart op zit te wachten wanneer er weer een nieuwe editie verschenen is!

7

Geef zelf je oordeel over Nouveau »

Nouveau wordt door onze bezoekers gemiddeld gewaardeerd met het cijfer 7.7

Er is één recensie en twee korte reviews geschreven voor het tijdschrift Nouveau, hierboven vind je recensie #1. Lees je dit tijdschrift ook, of heb je Nouveau recentelijk nog gelezen en wil je je mening kwijt?
Plaats dan hier je beoordeling!

Schrijf een recensie over het tijdschrift Nouveau

Ben je abonnee van of heb je ooit een abonnement gehad op Nouveau? Hieronder kun je jouw ervaring met deze titel kwijt. Hiermee kun je eventuele toekomstige lezers van dit tijdschrift informeren over wat ze te wachten staat. Je kunt naast een recensie ook een waardering (van 1 tot 10) over het blad geven.

Je voorletters of voornaam
Je achternaam
Je e-mail adres (optioneel, deze wordt niet op de site geplaatst)
 
De url van je website (niet invullen indien je een echte bezoeker bent)
 
Je geboortedatum (optioneel)
Man/Vrouw
Man   Vrouw
Nouveau

Welk cijfer geef je aan dit tijdschrift? (1 t/m 10):

De titel van je recensie

Geef hieronder je mening over Nouveau (minimaal 150, maximaal 10000 karakters)
Geef je mening de ruimte:

Wel doen:

Niet doen:

  • Bezorgklachten melden, dit kan via de abonneeservice.
  • Kwetsende of schreeuwerige taal gebruiken.
Aantal karakters over voor je recensie: - jouw recensie telt karakters.

Ja, ik wil eens per maand de nieuwsbrief met aanbiedingen van Proefabonnementen-Gids.nl ontvangen.

Voorwaarden
De redactie behoudt zich het recht voor om je recensie in te korten of op andere manieren aan te passen (denk aan spelfouten corrigeren). De recensie wordt eigendom van Proefabonnementen-Gids.nl.
Je privacy
Je e-mailadres wordt slechts gebruikt voor de nieuwsbrief van Proefabonnementen-Gids.nl, indien je aangegeven hebt deze te willen ontvangen. Je e-mail adres wordt niet zichtbaar gemaakt naast je recensie en niet ter beschikking gesteld aan derden.
Disclaimer
Bovenstaande recensies geven de meningen van bezoekers van Proefabonnementen-Gids.nl weer. Proefabonnementen-Gids.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van deze recensies.

Andere aanbiedingen
Wendy
abonnement
Wendy proefabonnement
Linda
proefabonnement
Linda proefabonnement
JAN
abonnement
JAN proefabonnement
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws