&C aanbieding

Proefabonnement op &C

And C
&C

Momenteel zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar. Wellicht vind u een alternatief bij de titels aan de rechterzijde of in de gerelateerde rubrieken hieronder.

Gerelateerde tijdschrift categorieën:


&C (spreek uit: 'And See') is het nieuwe tijdschrift en online platform van actrice, theaterster en tv-presentatrice Chantal Janzen. Waar onder andere Linda de Mol en Wendy van Dijk de stap al eerder maakten (respectievelijk in 2003 met 'LINDA' en in 2014 met 'Wendy') vond Chantal het nu ook hoog tijd voor haar eigen maandblad, waarin de letter C natuurlijk verwijst naar de eerste letter van haar voornaam. Op woensdag 22 maart 2017 verscheen de allereerste editie. Leuk weetje: &C wordt in het Engels ook wel gebruikt als afkorting voor 'et cetera'.

&C behandelt alle interessegebieden die je gewend bent van andere tijdschriften ook, maar dan wel door de bril van Chantal Janzen bekeken. Mode, beauty, reizen, culinair, lifestyle, wonen en bijzondere mensen: de hele rataplan dus. Chantal doet dit iedere maand samen met bekende en reeds gevestigde namen, maar er is ook veel ruimte voor nieuw talent. Uiteindelijk is het de bedoeling dat &C een podium voor nieuw creatief talent gaat worden. Naast het blad is er overigens ook een online platform, een app voor smartphones en tablets mét eigen shop en komen er in het najaar nog tv-programma's bij. Chantal Janzen wil met haar eigen magazine de lezers vooral amuseren, maar ook ontroeren en inspireren.

Chantal Janzen werd in 1979 in het Limburgse Tegelen geboren en volgde haar opleiding aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten waar ze onder andere les kreeg in verschillende dansstijlen, acteren, spel en zang en musicalrepertoire. Van 2005 tot 2007 schitterde ze als Belle in de musical Belle en het Beest. Ook speelde ze in de musicals 'Saturday Night Fever', '42nd Street', 'Hij gelooft in mij' (als Rachel Hazes), 'Kunt u mij de weg naar Hamelen vertellen, mijnheer' en 'Tarzan' (als Jane Porter). Bij de AVRO presenteerde ze ondere andere 'Mies 80 jaar', de quiz 'Weten zij veel', het Pink Ribbon gala en het Gouden Televizier-Ring Gala. In 2010 maakte ze de overstap naar RTL en presenteerde hier onder andere de programma's 'De jongens tegen de meisjes', 'Everybody dance now', 'Chantal blijft slapen', 'Dance Dance Dance' (met Jandino Asporaat) en 'It takes two' (met Gordon). Verder is Chantal vanaf 2013 jurylid bij 'Holland's Got Talent' en presenteert ze op het Duitse Sat.1 samen met Thore Schölermann de Duitse variant van het programma 'The Voice Kids'.

Ook benieuwd naar Chantal Janzen's eigen blad &C? Neem dan nu een abonnement met korting, of geef het blad cadeau aan een vriendin!

De abonnementen van 4 en 6 nummers voor jezelf gelden tot wederopzegging. Het is ook mogelijk het blad 4 of 6 keer cadeau te geven aan iemand anders, in dat geval stopt het abonnement automatisch. &C verschijnt twaalf keer per jaar en wordt uitgegeven door &C Media B.V.

Deel deze &C aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over &C »
Titel: &C
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Meer proefabonnementen in vrouwenbladen

Het blad Psychologie Magazine
Psychologie Magazine
Proef: 3x Psychologie Magazine 17,50

Psychologie Magazine gaat elke maand over relaties en persoonlijkheid, gevoel en verstand, gezondheid en opvoeding en werk en loopbaan. Neem nu een proefabonnement van drie of vier edities met korting, of geef het blad cadeau!
 negentien recensiesUw besparing: 2,00

10%
korting
Van € 19,50 voor € 17,50
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
De glossy LINDA
LINDA.
Proefabonnement: 6x LINDA. 38,-

Lees Linda nu een half jaar lang met korting. Het proefabonnement stopt automatisch!
 drie recensiesUw besparing: 0,70

2%
korting
Slechts6,33 per tijdschrift
Dit proefabonnement van 6 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Gezond Nu
gezondNU
Proefabonnement: 4x gezondNU 15,-

In gezondNU leest u elke maand alles over de nieuwste medische ontwikkelingen, voeding en homeopathie. Neem of geef nu een proefabonnement, of kies voor een jaarabonnement of 2-jarig abonnement met liefst 45% korting!
 acht recensiesUw besparing: 4,80

24%
korting
Van € 19,80 voor € 15,-
Dit proefabonnement van 4 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Happinez
Happinez
Proefabonnement: 4x Happinez 22,50

Het tijdschrift Happinez is een blad met inhoud én glans. Het biedt de lezer een breed aanbod van onderwerpen op het gebied van spiritualiteit, wijsheid en psychologie. Neem Happinez nu 3 of 4 maanden op proef of geef het blad cadeau.
 58 recensiesUw besparing: 5,46

20%
korting
Van € 27,96 voor € 22,50
Dit proefabonnement van 4 nummers stopt automatisch
Meer tijdschriften en kranten:
&C proefabonnement aanbieding, rubriek vrouwentijdschriften. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
LINDA.
proef abonnement
LINDA.
Avrobode
abonnement
Avrobode
Televizier
abonnement
Televizier
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws