Quest recensie van H.J. Jonker

Laat een beoordeling achter over Quest en maak hiermee kans op een
Bol.com cadeaubon t.w.v. € 25,-

bol.com cadeaukaart

Iedere maand kiezen we de beste review!

Bekijk de actievoorwaarden

Quest recensie

Navigatie: « Quest recensie #5 | Quest recensie #7 »

Je mening geven? schrijf een recensie over Quest »

# 6 - H.J. Jonker

Lay-out rommelig, inhoud te oppervlakkig.

Waardering: 7 / 10
Quest
Word abonnee van Quest

Aanbieding
Quest: het blad dat boeit, verrast en intrigeert. Elke maand heeft Quest nieuwe wetenswaardigheden en verrassende feiten. Neem nu een abonnement van een half jaar, een jaar of 2 jaar met korting oplopend tot liefst 40% of geef het tijdschrift cadeau.


Laatst toch maar 's de Quest gekocht in de supermarkt. Ik had het blad daarvoor al vaak in handen gehad, maar vond de prijs (4 euro nogwat) altijd een beetje aan de hoge kant. Niet dat daar nu verandering in is gekomen, maar ik kon mijn nieuwsgierigheid gewoon niet langer bedwingen. Als jong ventje ben ik jarenlang tot grote tevredenheid abonnee geweest van het blad KIJK, nu er een soort 'KIJK voor volwassenen' is waren mijn verwachtingen dan ook hoog gespannen.

Helaas moet ik concluderen dat Quest niet echt het blad voor mij is. Ik wist van mijn bladersessies in de winkel al dat de lay-out me niet echt aansprak. Te druk, van de hak op de tak, een beetje Telegraaf / roddelblad stijl. Volgens mij wordt zelfs hetzelfde lettertype als dat van Privé gebruikt. Wat me het meest stoort is dat een artikel door het toevoegen van allerlei zijdelings gerelateerde subrubriekjes uitgesmeerd wordt over soms wel 6 a 7 pagina's. Dat leest (voor mij persoonlijk althans) niet echt lekker, ik wordt er eerlijk gezegd een beetje zenuwachtig van. Wat heb ik nu wel, en wat nog niet gelezen? De logica ontbreekt gewoon een beetje.

Maar goed, om een tijdschrift nou alleen op layout af te keuren, dat gaat me ook te ver. Ik moet echter ook zeggen dat Quest me inhoudelijk vaak tegenviel. Te oppervlakkig, teveel op 'weetjes' niveau. Het had van mij wel iets onderhoudender gemogen, juist, zoals vroeger in die goeie oude KIJK. Kennelijk behoor ik dus niet echt tot de doelgroep. Het wordt in ieder geval geen abonnement voor deze jongen. Mijn uiteindelijke cijfer: een 7. Dit omdat het blad wel uitstraalt dat het door de redactie met liefde wordt gemaakt.

Geef zelf je beoordeling over Quest »

Quest krijgt van de lezers gemiddeld een 8.3

Er zijn in totaal dertien uitgebreide recensies geschreven voor het maandblad Quest, hierboven vind je recensie #6. Lees je dit tijdschrift ook, of heb je Quest recentelijk nog gelezen en wil je je mening kwijt? Plaats dan hieronder je beoordeling!

Schrijf een recensie over Quest

1. Jouw beoordeling - hoeveel sterren geef je?
 
Quest
Quest
2. Je ervaring in één zin - de titel van je review
Je naam - of een nickname. Wordt bij de review getoond.
E-mailadres - niet verplicht en wordt niet gepubliceerd.
 
De url van je website (niet invullen indien je een echte bezoeker bent)
 
Meer aanbiedingen
Wetenschap in Beeld proefabonnement
Quest Psychologie
abonnement
Quest Psychologie proefabonnement
Quest
abonnement kado
Quest abonnement kado
Wetenschap in Beeld
abonnement kado
Wetenschap in Beeld abonnement kado
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws