Quote recensie van J.C. Stuyts

Quote recensie

Je mening geven? schrijf zelf een recensie over Quote »

# 1 - J.C. Stuyts

Belofte maakt schuld

Waardering: 4 / 10
Quote
Word abonnee van Quote

Aanbieding
Het tijdschrift Quote bericht iedere maand over de stand van zaken in het bedrijfsleven, over mensen in zaken, geld, en carrière. Neem nu een abonnement van 7, 14 of 21 edities (de laatste twee inclusief Quote 500 en Quote Special) met korting tot 41% of geef het blad 3, 6 of 9x cadeau.


Eind december/begin januari besloot ik een twee-jarig abonnement te nemen op de Quote. Leuke bijkomstigheid was, dat me een Sony mobiele telefoon beloofd werd. Na een tijdje kreeg ik inderdaad het eerste exemplaar van de Quote. Maar de telefoon bleef weg.

Na een aantal telefoontjes gepleegd te hebben (zonder reactie, want de telefoon kwam maar niet), besloot ik het abonnement dan maar op te zeggen. Maar dat kon niet! Nee, mijnheer, u heeft een abonnement voor twee jaar genomen en dat kan niet zomaar opgezegd worden. Op mijn opmerking, dat als ik me aan de voorwaarden moet houden, m.i. Quote daar ook aan gebonden is, werd me het volgende alternatief aangeboden. Ik kon een geurtje kiezen of een haarverzorgingszet , want de aktie met de telefoon was inmiddels afgelopen. Natuurlijk, als je als Quote maar lang genoeg wacht, hoef je de beloofde telefoon niet op te sturen en stuur je als alternatief een geurtje. Kun je daar dan ook mee bellen?

Ik ben dus totaal niet tevreden over de handelswijze van Quote en zal mijn mening dan ook uitbrengen aan eenieder, dat me vertelt dat hij/zij een abonnement op de Quote neemt.

Geef zelf je beoordeling over Quote »

Quote wordt door onze bezoekers gemiddeld gewaardeerd met het cijfer 6.3

Er is één recensie en drie korte reviews geschreven voor het tijdschrift Quote, hierboven vind je recensie #1. Lees je dit tijdschrift ook, of heb je Quote recentelijk nog gelezen en wil je je mening kwijt? Plaats dan hieronder je beoordeling!

Schrijf een recensie over het tijdschrift Quote

Ben je abonnee van of heb je ooit een abonnement gehad op Quote? Hieronder kun je jouw ervaring met deze titel delen en toekomstige lezers van dit tijdschrift helpen. Je kunt naast een recensie schrijven ook een waardering (1 tot 5 sterren) voor het maandblad geven.

1. Jouw beoordeling - hoeveel sterren geef je?
 
Quote
Quote
2. Je ervaring in één zin - de titel van je review
Je naam - of een nickname. Wordt bij de review getoond.
E-mailadres - niet verplicht en wordt niet gepubliceerd.
 
De url van je website (niet invullen indien je een echte bezoeker bent)
 

Voorwaarden
De redactie behoudt zich het recht voor om je recensie in te korten of op andere manieren aan te passen (denk aan spelfouten corrigeren). De recensie wordt eigendom van Proefabonnementen-Gids.nl.
Je privacy
Je e-mail adres wordt niet zichtbaar gemaakt naast je recensie en niet ter beschikking gesteld aan derden.
Disclaimer
Bovenstaande recensies geven de meningen van bezoekers van Proefabonnementen-Gids.nl weer. Proefabonnementen-Gids.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van deze recensies.

Andere aanbiedingen
Quote
abonnement kado
Quote abonnement kado
Autoweek Classics
proefabonnement
Autoweek Classics proefabonnement
EW magazine
jaarabonnement
EW magazine proefabonnement
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws