Tazuku Sudoku Varia recensie van Nancy Adams

Tazuku Sudoku Varia recensie

Meningen gezocht: schrijf zelf een recensie over SudokuVaria »

# 1 - Nancy Adams

Een schitterend puzzelboek met veel soorten puzzels

Waardering: 10 / 10
Tazuku Sudoku Varia
Word abonnee van Tazuku Sudoku Varia

Aanbieding


Samenvatting recensie
Denksport Tazuku Sudoku Varia is een schitterend puzzelboek met veel verschillende soorten puzzels, van makkelijk tot uiterst moeilijk. Jammer dat het maar eens per maand uitkomt.

Ik wou 11 punten aanduiden voor dit puzzelblad, maar het gaat maar tot tien. Het is een schitterend puzzelboek: veel verschillende soorten puzzels (van makkelijk tot uiterst moeilijk). Jammer dat er nog niet meer puzzels in staan, want er komt maar één boekje per maand uit. Meestal is mijn boek rond de 15de van iedere maand ingevuld.

Ik heb nog andere Denksport-Sudoku-Kakuro boekjes (Masterclass-kampioen), maar van zodra de Varia in de winkels ligt zet ik de andere boekjes opzij. De puzzels met de letters doe ik niet graag, maar daar heb ik een oplossing voor gevonden. Ik neem de letters, zet deze in de computer (excelsheet), en ik replace de letters in getallen. Ik print deze dan uit, vul de puzzel in en ik zet het daarna opnieuw om in letters. Op deze manier kan ik al de puzzels in Sudoku Varia oplossen. Zo gaat er geen enkele puzzel verloren. Ik doe dit eveneens met de puzzels van cijfers en letters door elkaar.

Jammer dat er maar 1 bonusprijspuzzel in staat en dat het meestal over dezelfde soort puzzel gaat. Hier zou wat afwisseling in mogen komen. Ofwel meerdere prijspuzzels zodat je er meer variatie in kan brengen. Met mijn enthousiasme heb ik al verschillende collega's aangezet om de puzzels ook te proberen. Ik wacht vol ongeduld op het volgende boekje, want het boekje van deze maand is al volgeschreven.

Geef zelf je mening over SudokuVaria »

Tazuku Sudoku Varia wordt door onze bezoekers gemiddeld gewaardeerd met het cijfer 10.0

Er is één recensie en twee korte reviews geschreven voor het tijdschrift Tazuku Sudoku Varia, hierboven vind je recensie #1. Lees je dit tijdschrift ook, of heb je SudokuVaria recentelijk nog gelezen en wil je je mening kwijt? Plaats dan hieronder je beoordeling!

Schrijf een recensie over het tijdschrift Tazuku Sudoku Varia

Ben je abonnee van of heb je ooit een abonnement gehad op Tazuku Sudoku Varia? Hieronder kun je jouw ervaring met deze titel delen en toekomstige lezers van dit tijdschrift helpen. Je kunt naast een recensie schrijven ook een waardering (1 tot 5 sterren) voor het blad geven.

1. Jouw beoordeling - hoeveel sterren geef je?
 
Tazuku Sudoku Varia
2. Je ervaring in één zin - de titel van je review
3. Jouw mening over Tazuku Sudoku Varia

   Bekijk de richtlijnen voor het schrijven van een review

Je naam - of een nickname. Wordt bij de review getoond.
E-mailadres - niet verplicht en wordt niet gepubliceerd.
 
De url van je website (niet invullen indien je een echte bezoeker bent)
 

Voorwaarden
De redactie behoudt zich het recht voor om je recensie in te korten of op andere manieren aan te passen (denk aan spelfouten corrigeren). De recensie wordt eigendom van Proefabonnementen-Gids.nl.
Je privacy
Je e-mail adres wordt niet zichtbaar gemaakt naast je recensie en niet ter beschikking gesteld aan derden.
Disclaimer
Bovenstaande recensies geven de meningen van bezoekers van Proefabonnementen-Gids.nl weer. Proefabonnementen-Gids.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van deze recensies.

Andere aanbiedingen
Denksport Sudoku Kampioen 3-4* proefabonnement
Denksport Sudoku Scheurblok proefabonnement
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws