Vrij Nederland recensie van J.M.H.A. Stabel
Home

Laat een beoordeling achter over Vrij Nederland en maak hiermee kans op een
Bol.com cadeaubon t.w.v. € 25,-

bol.com cadeaukaart

Iedere maand kiezen we de beste review!

Bekijk de actievoorwaarden

Vrij Nederland recensie

Review index: Eerste recensie | Vrij Nederland recensie #2 »

Je mening geven? schrijf zelf een recensie over VN magazine »

# 1 - J.M.H.A. Stabel

Vrij bewegen door een land vol met regulaties

Waardering: 9 / 10
Vrij Nederland
Word abonnee van Vrij Nederland

Aanbieding
Vrij Nederland - of kortweg VN - is het meest kritische opinieblad van Nederland met als missie diepgravende, onafhankelijke onderzoeksjournalistiek waarmee je als lezer je eigen visie op de wereld kunt aanscherpen. In het tijdschrift worden maandelijks onderwerpen als politiek, binnen- en buitenlandse zaken, klimaat, economie, cultuur & identiteit, maatschappelijke zaken en dossiers behandeld. Neem nu een proefabonnement van 3 of 10 nummers, geef het blad cadeau of kies voor een digitaal abonnement.


Samenvatting recensie
Vrij Nederland is een kritisch, eigenzinnig en gedurfd tijdschrift voor mensen met een brede kijk op de samenleving. VN heeft iedere week info over films, muziek en journalistiek en verantwoorde actuele onderwerpen.

Vrij Nederland is een weekblad voor mensen met een brede kijk op de samenleving. Kritisch, eigenzinnig en gedurfd. Geen blad voor iedereen. Je zult in dit blad niet zo vlug artikelen vinden over de palingsound of over welk huis Ruud Gullit nu weer in de verkoop doet. Maar wel: informatieve info over films, muziek en journalistiek en verantwoorde actuele onderwerpen.

Is Rita Verdonk wel of niet betrokken geweest bij de krakersbeweging? Zo ja, wat nu? Waarom is dit onderwerp hedentendage zo booming? Wordt Nederland meegezogen in een spiraal naar rechts? En zo ja, wat doet links Nederland? Heeft links Nederland nog wel enige zeggenschap in het kikkerlandje aan de Noordzee? Tellen wij als natie nog mee in het internationale machtsspel? Op al deze eventuele vragen kunt u een gedegen antwoord verwachten van VN, het opinieblad van Nederland!

Geef zelf je visie op VN magazine »

Vrij Nederland wordt door onze bezoekers gemiddeld gewaardeerd met het cijfer 8.5

Andere Vrij Nederland recensies:
  1. 'Vrij bewegen door een land vol met regulaties'
  2. 'De keuze tussen opiniebladen'

Er zijn in totaal twee recensies geschreven voor het opinieblad Vrij Nederland, hierboven vind je recensie #1. Lees je dit tijdschrift ook, of heb je VN magazine recentelijk nog gelezen en wil je je mening kwijt? Plaats dan hieronder je beoordeling!

Schrijf een recensie over het opinieblad Vrij Nederland

Ben je abonnee van of heb je ooit een abonnement gehad op Vrij Nederland? Hieronder kun je jouw ervaring met deze titel delen en toekomstige lezers van dit tijdschrift helpen. Je kunt naast een recensie schrijven ook een waardering (1 tot 5 sterren) voor het weekblad geven.

Om het systeem niet te overbelasten kun je één keer per 5 minuten een recensie posten. Met het ip-adres is voor het laatst een recensie gepost op .

Voorwaarden
De redactie behoudt zich het recht voor om je recensie in te korten of op andere manieren aan te passen (denk aan spelfouten corrigeren). De recensie wordt eigendom van Proefabonnementen-Gids.nl.
Je privacy
Je e-mail adres wordt niet zichtbaar gemaakt naast je recensie en niet ter beschikking gesteld aan derden.
Disclaimer
Bovenstaande recensies geven de meningen van bezoekers van Proefabonnementen-Gids.nl weer. Proefabonnementen-Gids.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van deze recensies.

Andere aanbiedingen
Vrij Nederland
abonnement kado
Vrij Nederland abonnement kado
Volkskrant
proefabonnement
Volkskrant proefabonnement
VPRO Gids
proefabonnement
VPRO Gids proefabonnement
EW magazine
abonnement
EW magazine proefabonnement
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws