Zo Zit Dat recensie van L. Pelser

Laat een beoordeling achter over Zo Zit Dat en maak hiermee kans op een
Bol.com cadeaubon t.w.v. € 25,-

bol.com cadeaukaart

Iedere maand kiezen we de beste review!

Bekijk de actievoorwaarden

Zo Zit Dat recensie

Meningen gezocht: schrijf zelf een recensie over Zo Zit Dat »

# 1 - L. Pelser

Niet zonnebrand proof

Waardering: 9 / 10
Zo Zit Dat
Word abonnee van Zo Zit Dat

Aanbieding
Zo Zit Dat is een maandblad met de leukste feitjes en weetjes, dat speciaal gemaakt wordt voor nieuwsgierige kinderen van 7 tot 13 jaar. Neem nu een proefabonnement van drie nummers. Stopt automatisch! Of kies voor een abonnement van 1 jaar inclusief Zo Zit Dat Vakantieboek en abonnee-edities (niet in de winkel verkrijgbaar!) met korting exclusief voor nieuwe abonnees!


Afgelopen mei stonden er 12 dagen Sharm El Sheikh - Egypte op het programma. Eindelijk na lange tijd weer eens met onze kinderen, twee jongens van twaalf, erop uit. Zelfs wat extra dagen van school gekregen, dus...volop genieten. Helaas, de bomaanslag op nog geen 50 km afstand van onze bestemming een week ervoor deed de de vakantievoorpret aanzienlijk drukken. Aangezien er geen negatief reisadvies werd afgegeven, was het een moeilijke keuze. Thuisblijven betekende geen vakantie en geen geld terug. Uiteindelijk werd het "GAAN", waarbij we besloten hadden geen toeristische uitstapjes te gaan maken en de grote mensen menigte niet op te zoeken.

Kortom: geen culturele uitstapjes, dus maar wat extra leesvoer inslaan. Dus snel nog even naar de plaatselijke tijdschriften toko, en van links naar rechts langs de schappen in snel tempo een keuze gemaakt. Door deze wat impulsieve aankopen hebben we zoveel leuke nieuwe tijdschriften leren kennen, zoals Zo Zit Dat, en nog veel meer interessante (wetenschappelijke) bladen, die ook door onze kinderen worden uitgeplozen.

Zo Zit Dat was wel favoriet. Verveeld hebben we ons zeker niet, het werd een soort "proefexamen". Aan lezen zelf kwamen wij niet meer toe: steeds als de jongens weer iets interessants hadden gelezen, moest er even gecheckt worden of wij wel wisten hoe dat zat. Een gewaarschuwd mens telt voor twee, dus als de jongens voor een verfrissende duik het zwembad in gingen, moesten mijn man en ik toch even preventief een blik in de boekjes werpen. Veel tijdschriften bleken dan ook niet "zonnebrand proof" te zijn. Erger nog: ze zagen er aan het eind van de vakantie uit alsof ze gebruikt waren om hamburgers in te verpakken. Wellicht een leuk onderwerp voor het tijdschrift, waarom lost de inkt op bankbiljetten niet op?

Wij hebben genoten van onze "educatieve" vakantie, Zo Zit Dat. Inmiddels hebben de jongens samen van hun eigen zakgeld alweer de nieuwe Zo Zit Dat gekocht. Als ouders, onze complimenten, leuk tijdschrift!

Geef zelf je mening over Zo Zit Dat »

Zo Zit Dat wordt door onze bezoekers gemiddeld gewaardeerd met het cijfer 9.5

Er is één recensie en drie korte reviews geschreven voor het tijdschrift Zo Zit Dat, hierboven vind je recensie #1. Lees je dit tijdschrift ook, of heb je Zo Zit Dat recentelijk nog gelezen en wil je je mening kwijt? Plaats dan hieronder je beoordeling!

Schrijf een recensie over het tijdschrift Zo Zit Dat

Ben je abonnee van of heb je ooit een abonnement gehad op Zo Zit Dat? Hieronder kun je jouw ervaring met deze titel delen en toekomstige lezers van dit tijdschrift helpen. Je kunt naast een recensie schrijven ook een waardering (1 tot 5 sterren) voor het maandblad geven.

1. Jouw beoordeling - hoeveel sterren geef je?
 
Zo Zit Dat
Zo Zit Dat
2. Je ervaring in één zin - de titel van je review
3. Jouw mening over Zo Zit Dat

   Bekijk de richtlijnen voor het schrijven van een review

Je naam - of een nickname. Wordt bij de review getoond.
E-mailadres - niet verplicht en wordt niet gepubliceerd.
 
De url van je website (niet invullen indien je een echte bezoeker bent)
 

Voorwaarden
De redactie behoudt zich het recht voor om je recensie in te korten of op andere manieren aan te passen (denk aan spelfouten corrigeren). De recensie wordt eigendom van Proefabonnementen-Gids.nl.
Je privacy
Je e-mail adres wordt niet zichtbaar gemaakt naast je recensie en niet ter beschikking gesteld aan derden.
Disclaimer
Bovenstaande recensies geven de meningen van bezoekers van Proefabonnementen-Gids.nl weer. Proefabonnementen-Gids.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van deze recensies.

Andere aanbiedingen
Quest
abonnement
Quest proefabonnement
Zo Zit Dat
abonnement kado
Zo Zit Dat abonnement kado
Kidsweek
abonnement
Kidsweek proefabonnement
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws