Strandlaken van 140x70cm bij Okki, Bobo, National Geograhpic Junior en Wild van Freek

Strandlaken cadeau bij Bobo, Okki, Wild van Freek en National Geographic Junior

Lees je favoriete blad lekker lui op je eigen strandlaken

Tijdelijke lente- en zomeractie: bij de kindertijdschriften Okki, Bobo, Wild van Freek én National geographic Junior krijg je nu bij een jaarabonnement mét of zonder extra specials een uniek strandlaken met een varkentje, Bobo aan het strand, Freek en zijn Varaan Johan of een spectaculaire witte tijger cadeau. Maak nu direct gebruik van deze aanbieding, want op = op!

Strandlaken cadeau

Op het moment van schrijven lijkt het er nog niet echt op - 11 graden, regen, grijs en somber en dat midden in de maand mei - , maar ergens dit jaar moet het toch nog wel een keer zomer worden zou je toch zeggen... Tijd om heerlijk met een goed boek of je favoriete magazine op het strand of aan de rand van het zwembad te liggen. Wat in deze specifieke setting natuurlijk ook niet mag ontbreken is een mooi en comfortabel strandlaken. Aan die combinatie - lezen en lekker luieren - hebben ze bij de kindertijdschriften Okki, Bobo, Wild van Freek en National Geographic Junior waarschijnlijk ook gedacht. Je krijgt nu bij een jaarabonnement op één van deze vier bladen namelijk tijdelijk een uniek strandlaken cadeau!

De actie in het kort voor alle genoemde kinderbladen: zowel bij een standaard abonnement van 13 nummers, Jaar Basis geheten, als het Jaar Extra abonnement (13 reguliere edities + Zomerspecial en Winterspecial) krijg je een strandlaken met logo en leuke opdruk, helemaal passend bij het magazine in kwestie uiteraard, cadeau. Bij Okki gaat het om een strandlaken met een grappig varkentje, bij Bobo om Bobo zelf die lekker op zijn eigen strandlaken op het strand ligt, bij Wild van Freek staan Freek en Johan er in hun hoedanigheid als stripfiguur op en bij National Geographic Junior tenslotte betreft het een indrukwekkende witte tijger. De strandlakens zijn allen 70 centimeter breed en 140 centimeter lang, lekker groot dus! Voor een indruk kun je op de afbeeldingen naast en onder deze tekst kijken.

Wil je zoon of dochter ook zo'n uniek strandlaken bij zijn of haar favoriete blad? Bestel dan snel een abonnement op Okki, Bobo, Wild van Freek of National Geographic want de aanbieding loopt maar tijdelijk en/of zolang de voorraad strandlakens strekt. Tip: wil je iemand buiten je eigen gezin blij maken? Je kunt alle abonnementen ook cadeau geven, bijvoorbeeld aan je kleinkind, een neefje of nichtje of natuurlijk een vriendje of vriendinnetje van je kind. De cadeau-abonnementen hebben als bijkomend voordeel dat na een jaar de bezorging automatisch stopt, opzeggen is in dat geval dus niet nodig!

Bobo editie 10 van 9 maart 1968
Okki editie 1 van 1 oktober 1953

Al jarenlang dé leerzame kinderbladen bij uitstek

De tijdschriften Okki en Bobo zijn al decennia lang gemeengoed onder jeugdige lezertjes: van Okki verscheen het eerste nummer al in 1936 bij uitgeverij De Spaarnestad en Bobo zag het daglicht bij diezelfde uitgever in 1968. Wie van de huidige generaties ouders is hier nou niet mee opgegroeid? Hiernaast zie je een editie van Bobo uit 1968 en daaronder een editie van Okki uit 1953. In al die decennia is er wel het één en ander veranderd, dat moge duidelijk zijn.

De twee andere jeugdbladen van de huidige uitgever Blink Uitgevers zijn National Geographic Junior, dat in 2004 als Nederlandstalige versie van het al langer bestaande National Geographic Kids werd geïntroduceerd en sinds 2016 Wild van Freek, het blad van bioloog en tv-presentator Freek Vonk. Hieronder lees je voor iedere magazine voor welke leeftijd het geschikt is en wat jij en je kind zo ongeveer kunnen verwachten.

BoboBobo is het tijdschrift voor kinderen van 4 en 5 jaar, in groep 2 van de basisschool dus. Is je zoon of dochter er vroeg bij wat leren betreft? Dan kan er ook vanaf drie jaar begonnen worden met samen lezen of voorlezen. Bobo verschijnt eens in de vier weken en staat vol met leuke en leerzame opdrachtjes en puzzels waarmee spelenderwijs kennis gemaakt wordt met letters, getallen, vormen en kleuren en het concept van woorden. De voorleesverhalen en leuke weetjes over dieren maken het een compleet blad voor de ontdekkende kleuter.

OkkiOkki is het vervolg op Bobo, bedoeld voor kinderen die in groep 3 en 4 van de basisschool zitten en volop bezig zijn met het leren lezen, schrijven en rekenen. Het blad haakt hierop in met puzzels, moppen, leuke knutsel- en tekenopdrachtjes, weetjes over de dierenwereld en leesverhalen die zelfstandig gelezen kunnen worden. Okki wordt door de uitgever samen met leerkrachten ontwikkeld en sluit zodoende dus mooi aan bij het lesmateriaal wat op school wordt aangeboden.

Wild van FreekWaar Okki en Bobo nog in het teken staan van leren lezen, schrijven en rekenen is Wild van Freek, hoe kan het ook anders, meer gericht op alles wat de dierenwereld te bieden heeft. Bioloog Freek Vonk neemt je iedere keer weer mee op avontuur en laat de mafste en meest wilde dieren die hij tijdens zijn reizen tegenkomt zien. Spectaculaire weetjes over dieren waar je je spreekbeurt net even iets boeiender van kunt maken, grappige strips met Freek en zijn huisdier, de varaan Johan, in de hoofdrol en natuurlijk de nodige puzzels, quizzen en moppen maakt het blad helemaal geschikt voor alle jongens en meiden vanaf 7 jaar die gek zijn op wilde dieren.

Nat Geo JuniorVoor de bovenbouw van de basisschool is er tenslotte het tijdschrift National Geographic Junior, speciaal voor meiden en jongens vanaf ongeveer 9 jaar die alles willen leren over bijzondere natuurverschijnselen, spectaculaire expedities, niet-alledaagse dieren en alles wat de ongerepte natuur nog meer te bieden heeft. Een ware bron van informatie voor een idee voor een werkstuk of een spreekbeurt op school dus!

Wil je één van bovengenoemde kindermagazines liever eerst uitproberen om te kijken of het wat voor je kind is? Dat kan! Voor alle titels heeft de uitgever ook een kortlopend proefabonnement beschikbaar wat na drie nummers automatisch afloopt. Maar dan mis je wel het mooie strandlaken - de keus is dus aan jou!

Deel dit artikel:

KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws