De editie Europa van TIME Magazine aanbieding
Home

TIME Magazine editie Europa

Lees hét Amerikaanse opinieblad met korting

TIME Magazine is het grootste opinie- en nieuwsweekblad met vier verschillende edities wereldwijd. Voor Nederland is dit TIME Europe welke meer op belangrijke Europese issues focust dan zijn grote Amerikaanse broer.

TIME Magazine Europa editie van 11/18 juli 2016 met aandacht voor BrexitHet in New York gebaseerde TIME Magazine is wereldwijd het grootste nieuws- en opinieweekblad met in totaal meer dan 26 miljoen lezers. TIME werd reeds in 1923 door Henry Luce en Briton Hadden opgericht en stevent inmiddels dus hard af op haar 100-jarig bestaan! Destijds was de reden van het oprichten van het het eerste nieuwsweekblad in Amerika de wens van Luce en Hadden om een beknopt en bondig, wat lichter geschreven opinieblad uit te geven dat in een uur gelezen zou moeten kunnen worden door een persoon met een volle agenda. Dat is aardig gelukt, gezien het feit dat het tijdschrift nog steeds, zonder onderbreking, week in week uit in de hele wereld verschijnt!

Het eerste nummer van TIME uit 1923TIME verschijnt iedere vrijdag in een Amerikaanse, Europese, Aziatische en editie. De Amerikaanse editie heeft de grootste oplage, ongeveer 3 miljoen. TIME Europe, de Europese versie van het blad, heeft haar hoofdkwartier in Londen en bedient ook het Midden Oosten, Afrika en Latijns Amerika. Daarnaast is er ook nog een Aziatische editie (TIME Asia, met de hoofdvestiging in Hong Kong) en een Zuid-Pacifische editie (Time South Pacific, de redactie zetelt in Sydney) voor Australieë, Nieuw-Zeeland en de eilanden in de Grote Oceaan. In totaal lezen wekelijks twintig miljoen mensen de Amerikaanse editie en zes miljoen mensen de drie andere edities van het blad! Hiermee staat TIME in Amerika in de top 10 van de meest gelezen tijdschriften en is het blad na People het grootste weekblad. Op sommige scholen en in bibliotheken in de Verenigde Staten wordt ook een speciale versie voor kinderen van het blad, Time for Kids geheten, verspreid.

Abonnement aanbieding

In samenwerking met Engelsebladen.nl, die de distributie van onder andere TIME maar ook honderden andere buitenlandse bladen verzorgd binnen Europa, kunnen wij u een scherpe aanbieding doen op een jaarabonnement op TIME Magazine Europe: voor een heel jaar iedere week TIME in de brievenbus betaalt u slechts 59 euro 95, dat is net iets meer dan een euro per nummer! Als u het vergelijkt met abonnementsprijzen voor een jaar van andere (Nederlandse) opiniebladen dan is dit natuurlijk een geweldige deal! Met een abonnement op TIME blijft u op de hoogte van wereldopinie en krijgt u meer inzicht in de belangrijke gebeurtenissen in de wereld. En natuurlijk is het wekelijks lezen van een Engelstalig blad ook een prima manier om uw kennis van de Engelse taal bij te houden of zelfs te verruimen. Maak nu snel gebruik van deze actie en ontvang binnenkort iedere week TIME op de mat of op de leestafel in uw kantoor of praktijk. Tip: U kunt het blad ook cadeau geven. Wilt u TIME eerst uitproberen? Dat kan: u kunt ook één of meerdere losse nummers bestellen.

Inhoud van het blad TIME

TIME doet wekelijks verslag van wat er speelt in de wereld op het gebied van politiek, wetenschap, gezondheid en zakendoen. Daarnaast is er aandacht voor geschiedenis, sport en lifestyle, en ook is er voldoende ruimte voor entertainment in de vorm van besprekingen van films, theater, muziek, boeken en televisie. De overbekende cover met opvallend brede rode rand is welhaast iconisch te noemen en straalt door het gebruik van mooie foto's en weinig tekst (meestal alleen een headline betreffende de coverstory) een zekere mate van rust uit. Qua opmaak, inhoud en politieke kleur is het Nederlandse opinieweekblad Elsevier waarschijnlijk het meest vergelijkbaar met TIME.

Person of the Year

TIME december 2015 met Angela MerkelHet op één na laatste nummer van het jaar staat traditioneel in het teken van de 'Person of the Year', een persoon, groep, idee of zelfs object welke het afgelopen jaar volgens de redacteuren van het blad het meeste invloed heeft uitgeoefend (in positieve danwel negatieve zin) op de gebeurtenissen in de wereld. In 2015 viel bondskanselier Angela Merkel de eer te beurt. Andere bekende leiders die de afgelopen jaren de titel hebben mogen dragen zijn o.a. paus Francis (2013), president Barack Obama (2012 en 2008) en Vladimir Putin (2007). TIME december 2014 met Ebola fightersEen recentelijk voorbeeld van een groep is die van de 'Ebola fighters' (2014), welke alle gezondheidszorg-medewerkers omvat die hielpen de verspreiding van het ebola-virus tegen te gaan gedurende de epidemie die in 2013 en 2014 West-Afrika in zijn greep hield. In 2006 was 'You' persoon van het jaar. Hiermee doelde het magazine op de steeds groter wordende groep mensen die bijdraagt aan Wikipedia, Youtube en andere websites die hun bestaan te danken hebben aan door de gebruikers zelf geschreven of gefilmde inhoud.

Time 100

TIME van mei 2016 met Leonardo di CaprioHet tijdschrift publiceert ook regelmatig top 100 lijstjes. De bekendste daarvan is de jaarlijkse terugkerende Time 100, een lijst van de 100 meest invloedrijke personen in de Verenigde Staten. Andere top 100 lijsten die onregelmatig worden of slechts eenmalig zijn gepubliceerd zijn onder meer de 100 beste films allertijden, de 100 beste televisie shows allertijden en de 100 grootste mode-iconen.

Andere bladen van Time Inc.

Time Inc. geeft naast TIME Magazine onder andere ook de volgende bekende tijdschriften uit:

  • Cover Sports IllustratedSports Illustrated: het grootste Amerikaanse sportblad met vooral aandacht voor in de VS populaire sporten als als American football (NFL en college), baseball (MLB), ijshockey (NHL), basketball (NBA en college), stock car racing (NASCAR), golf, boksen, voetbal en tennis.
  • Cover Real SimpleReal Simple: een maandelijks vrouwenblad met een oplage van rond de 2 miljoen, gelezen door 7 en een half miljoen Amerikaanse vrouwen. In Real Simple veel aandacht voor het huishouden, zorgen voor je kind, koken en (geestelijke) gezondheid.
  • Cover InStyleInStyle: een maandelijkse fashion- en beauty blad. In 1994 verscheen het eerste nummer, inmiddels wordt het blad in zeventien verschillende landen uitgegeven, waaronder in Europa onder andere Engeland, Duitsland en Griekenland.
  • People: met een oplage van ruim 3 en een half miljoen gedrukte tijdschriften die in totaal door meer dan 40 miljoen mensen worden gelezen is dit verreweg het grootste Amerikaanse weekblad. In People wordt geschreven over celebrities en human interest.
  • Fortune: een tweewekelijks zakenblad met lange, diepgaande artikelen. Het tijdschrift is het meest bekend om zijn Fortune 500, een jaarlijks overzicht van de grootste Amerikaanse bedrijven qua omzet. Vergelijkbaar met wat het blad Quote in Nederland doet met de 500 rijkste Nederlanders dus.

Op al deze titels en meer buitenlandse magazines kunt u in Nederland ook voordelig een abonnement nemen. We wensen u alvast veel leesplezier toe!

Deel dit artikel:

Delen via


Hierna lezen

KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws