Leuke kortingsacties van de bladen - nieuws en artikelen
Home

Tijdelijke acties

Leuke kortingsacties van de bladen

Regelmatig komen tijdschriften, kranten en tv gidsen met tijdelijke kortingsacties, bijvoorbeeld voor de feestdagen of in een andere speciale periode. Een ideaal moment om eens beter kennis te maken met een blad!

Wat kost een zaterdag- of weekendabonnement op de krant? Alle weekend-acties van dagbladen
Prijs van een zaterdagabonnement op de krant
Heeft u door de week geen tijd voor een papieren krant maar leest u deze wel graag in het weekend? Dan is een zaterdagabonnement de geknipte abonnementsvorm voor u. Wat zijn de huidige prijzen van zaterabonnementen op de kranten? In dit artikel vindt u de huidige aanbiedingen voor nieuwe abonnees van onder meer De Telegraaf, Trouw, het Algemeen Dagblad, de Volkskrant, NRC, nrc.next en een groot aantal regionale kranten.
DVD Box cadeau bij de VPRO Gids Koot & Bie of Mind of the Universe
VPRO Gids met DVD-box cadeau
Kies nu bij een abonnement op de VPRO Gids voor een leuk cadeau: de 3-DVD box 'Toen blijkt Nu' van Koot & Bie of de 2-DVD 'The Mind of the Universe' met daarop alle tien afleveringen van de tv-serie 'The Mind of the Universe' waarin programmamaker Robbert Dijkgraaf u meeneemt naar de toekomst.
Ben je op zoek naar een nieuwe tv gids met welkomstcadeau? Lees dan verder, want Tros Kompas en de TV Krant hebben momenteel een wel heel mooie aanbieding.
TVFilm 52 weken voor 20 euro 52 weken voor 20 euro
TVFilm actie april en mei
TVFilm heeft een superdeal gedurende de maanden april en mei 2017: een abonnement voor 1 jaar nu tijdelijk voor maar 38 cent per week. Dat is slechts 76 cent per (tweewekelijkse) gids. Toe aan een nieuwe gids? Profiteer dan snel van deze mooie aanbieding!
Ook in de lentemaanden zijn er weer scherpe acties en aanbiedingen van de bekende woonmagazines. In dit artikel geven we je een top 5 van bladen over wonen en interieur met (mini)-abonnementen voor jezelf of om cadeau te doen, bijvoorbeeld op 14 mei met moederdag.
HEMA cadeaukaart bij een abonnement op TelevizierDe beste aanbiedingen van het moment
De top 5 televisie gidsen acties van lente 2017
Ook in de lente loont het de moeite om op zoek te gaan naar een nieuwe tv-gids. Wat zijn de beste acties van de programmabladen op het moment? In onderstaand overzicht geven we u een top 5 van gidsen waarbij u naast een leuke korting én ook nog een welkomstkadootje krijgt.
De Nederlandse kranten besteden de komende tijd naast alle ontwikkelingen rond president Trump natuurlijk extra veel aandacht aan de politiek in Nederland: de verkiezingen voor de Tweede Kamer komen er weer aan! Welke kortingsacties lopen er op dit moment? We geven een top 5.
De krant voordelig proberenVoordelig een dagblad proberen
De krant op proef
Wilt u de krant voordelig en vrijblijvend uitproberen? Overweeg dan om een dagblad een paar weken op proef te nemen met korting. In onderstaand overzicht hebben we alle huidige proefaanbiedingen van de landelijke en regionale kranten voor u opgenomen.
Wat kost een Compleet abonnement op de krant?Alle acties in één overzicht
Compleet abonnement op de krant
Overweegt u een 'Compleet' (dat wil zeggen én op papier én volledige digitale toegang) abonnement op de krant? Bekijk dan dit overzicht voor de huidige acties en aanbiedingen van de landelijke en regionale kranten.
Prijzen van abonnementen van digitale krantenDe huidige actietarieven op een rijtje
Prijzen van de digitale kranten
Wat zijn de huidige prijzen van digitale abonnementen op de kranten? In dit artikel vindt u de huidige acties en tarieven van onder andere NRC, de Volkskrant, De Telegraaf, het AD, nrc.next en een groot aantal regionale dagbladen.
Recente cover van het ADProfiteer van actietarieven
Wat kost een abonnement op het AD?
Wat is de prijs van een abonnement op AD Algemeen Dagblad of één van de regionale edities? In dit artikel vindt u de huidige (actie)tarieven van deze krant voor de abonnementsvormen Compleet, Weekend en Digitaal.
De omroepbladen Televizier en AVROBode geven nu bij een abonnement niet alleen 68% korting, maar u krijgt er tijdelijk ook nog een HEMA cadeaukaart bij met 10 euro saldo!
Recente cover van de VARAGidsKies uit 5 geschenken
Cadeaus bij de VARAGids
Bij de VARAGids valt vijf december dit jaar extra vroeg: u kunt dit najaar kiezen uit maar liefst vijf verschillende cadeau's bij een abonnement: drie soorten cadeaubonnen, een E-reader of een dekbedovertrek.
De Tuin op Tafel combi-abonnement met Tuinseizoen of LandideeLees je favoriete tuinmagazine met korting
Tuinbladen combi-abonnementen
De herfst brengt naast veel kleurenpracht een mooie tijdelijke actie van de tuinmagazines de Tuin op Tafel, Tuinseizoen en Landidee: als je een combinatie-abonnement van de Tuin op Tafel met Tuinseizoen of Landidee neemt profiteer je van korting tot 51%! Lees er meer over in dit artikel.
TV Gids voor het televisieseizoen 2016-2017 bestellenHet TV seizoen 2016-2017 begint!
Bestel snel uw nieuwe tv gids
Met het nieuwe tv seizoen 2016-2017 voor de deur wordt het misschien ook tijd voor een abonnement op een nieuwe tv gids. Met onze keuzehulp TV gidsen leest u binnenkort het programmablad dat helemaal bij uw wensen past met korting. In sommige gevallen krijgt u ook nog eens een welkomstkado!
TIME Magazine Europa editie van 11/18 juli 2016 met aandacht voor BrexitLees hét Amerikaanse opinieblad met korting
TIME Magazine editie Europa
TIME Magazine is het grootste opinie- en nieuwsweekblad met vier verschillende edities wereldwijd. Voor Nederland is dit TIME Europe welke meer op belangrijke Europese issues focust dan zijn grote Amerikaanse broer.
De VARAgids geeft nu tijdelijk een cadeaubon ter waarde van 20 euro van BOL.com of de VVV weg bij een jaarabonnement waar je ook nog eens 33% korting op krijgt. Beleef het nieuwe tv seizoen 2016-2017 optimaal met iedere week de VARAgids in huis!
Veronica Magazine viert dit jaar haar 40e verjaardag. Nog steeds keihard de lekkerste en inmiddels met de ervaring van een oude rot op het gebied van tv, films, series en muziek. Maar nog steeds zonder rimpels en volop in het leven. Want het leven begint bij 40.

© Proefabonnementen-Gids.nl

KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws