Verwen jezelf of een ander - nieuws en artikelen
Home

Verwennen

Verwen jezelf of een ander

Met je favoriete blad heerlijk ontspannen uitgestrekt op de bank of lekker in de tuin. Op papier en/of op je tablet. Het ultieme verwenmoment voor jezelf of iemand anders. Gun jezelf of je vriend, vriendin, moeder eens een proefabonnement op een tijdschrift. Gewoon zomaar, of op speciale verwenmomenten als moederdag, vaderdag of Valentijnsdag.

Bladen over reizen en vakantieTijdschriften voor vakantieliefhebbers en reislustigen
De leukste reisbladen
Wie van reizen houdt kan ook in tijdschriftenland zijn hart ophalen. Of het nu over een specifiek land of om een bepaalde activiteit of bepaald reistype gaat: er is voor iedereen wel een reisblad dat aansluit op de interesse. In dit artikel lichten we er een aantal uit.
De leukste bladen voor kinderenLezen: lekker leerzaam
Kinderbladen voor de meivakantie
Lezen is leuk en leerzaam. Ondanks het feit dat kinderen steeds meer naar schermpjes zitten te turen wordt er gelukkig ook nog steeds veel gelezen. Er zijn dan ook vele leuke en leerzame tijdschriften voor kinderen. In dit artikel zetten we er vijf op een rijtje met de lopende aanbiedingen betreft (proef)abonnementen.
Geef een bloemetje en een blad cadeauZet ma in de bloemetjes met een blad
Geef een tijdschrift cadeau voor Moederdag
Een mini-abonnement op een blad is een leuk cadeau voor moederdag en iets waar je moeder gedurende langere tijd wat aan heeft. In dit artikel geven we wat suggesties door 10 leuke bladen voor je moeder op een rijtje te zetten.
Kerst 2016 cadeau ideeënGeef een tijdschrift cadeau
Kerstcadeaus: tips voor iedereen
Het is weer bijna kerst, en dat betekent een hoop gezelligheid en natuurlijk een of meer (kleine) cadeaus onder de kerstboom. Een mini-abonnement op een tijdschrift is een prima en leuk cadeau-idee voor jong en oud. In dit artikel de top 5 voor hem, haar, kinderen en ouderen.
Uitjekrant is de ticket winkel met korting op leuke avondjes uit en dagjes of weekendjes weg. Het aanbod van de komende winter bestaat uit onder andere wellness, (kerst)concerten, musicals, met korting naar de Winter Efteling en veel meer!
Sinterklaas heeft ook dit jaar leuke tijdschrift abonnementen voor kinderen, hem en haarGeef een mini-abonnement op een blad
Sinterklaas cadeaus voor iedereen
De wintertijd is begonnen en dat wordt weer een hele gezellige tijd, te beginnen op 11 november met Sint Maarten en vlak daar achteraan het Sinterklaasfeest dat dit jaar van 12 november t/m 5 december duurt. Wil je een blad cadeau geven? In dit artikel hebben we voor peuters en kleuters, jongens, meiden, mannen en vrouwen de top 5 bladen samengesteld.
Lekker 500 van 2017Drie culinaire bladen voorgeproefd
Lekker & Gezond Eten voor Foodies
Smullen geblazen: De Lekker 500 voor het komende jaar is uit en kent een aantal flinke wijzigingen in de top 100 beste restaurants. Verder aandacht voor de november-edities van de kookbladen Foodies en Gezond Eten.
Een proefabonnement op een blad is een leuke en voordelige manier om vrijblijvend nader kennis te maken met een tijdschrift dat je wel eens los koopt of getipt hebt gekregen. We helpen je in dit artikel met het zoeken naar een aanbieding onder de 10 euro en hebben voor ieder wat wils gevonden.
Heerlijk op reis! Maar waarheen, en hoe er te komen? En met welk vervoermiddel? Met alleen een rugzak, of met een luxe caravan met alles er op en eraan? Voor iedereen betekent vakantie en reizen weer iets anders. En voor alle types reizen (en soms zelfs specifiek per gebied of land) is er wel een tijdschrift!
FietsknooppuntennetwerkLekker toeren op de fiets!
Fietsbladen: welke zijn er?
In ons kikkerlandje mogen we graag de fiets pakken. Niet alleen uit praktische overwegingen, maar ook omdat het gewoon leuk is en nog eens supergezond ook. Wij zetten alle tijdschriften die geheel of gedeeltelijk over over fietsen gaan op een rijtje.
Veilig leren lezen met de Maan Roos Vis leesmethodeWelke bladen zijn er allemaal?
Tijdschriften voor kinderen op de basisschool
Het aanbod van kinderbladen is best groot, zodanig dat je wellicht door de bomen het bos niet meer ziet. Welke tijdschriften zijn er allemaal voor kinderen in de basisschool leeftijd (4 tot 12 jaar) en welke zijn per groep het meest geschikt? We zetten ze op een rijtje.
Prunus Sargentii bloesemNaar buiten en de handen uit de mouwen
Eindelijk lente: tijd voor tuinieren en tuinbladen!
Eindelijk, het is weer lente. Tijd om naar buiten te gaan en de handen uit de mouwen te steken, of natuurlijk fijn met een tuinblad alvast ideeën op te doen voor aanleg of herinrichting van de tuin!
Moederdag 2016Heerlijk ontspannen met een tijdschrift
Moederdag 2016: geef een blad cadeau!
Tip voor een moederdagcadeau: geef een kortlopend proefabonnement op een leuk blad kado! Ons assortiment bevat alle bekende (vrouwen)bladen maar ook minder bekende titels.

© Proefabonnementen-Gids.nl

KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws