Proefabonnementen-Gids.nl, tijdschriften en kranten

Voetbal International seizoen 2016-2017 aanbiedingen

Lees VI met korting

Het nieuwe voetbalseizoen 2016-2017 begint dit weekend. Om dit te vieren heeft voetbaltijdschrift Voetbal International nu scherpe abonnement aanbiedingen: u leest een kwartaal, half jaar of jaar VI met korting oplopend tot wel 68%!

Voetbal International aanbiedingen seizoensstart 2016-2017Bent u alweer thuis van een welverdiende vakantie? Dan kunt u direct in de startblokken wat betreft het Nederlands betaald voetbal. Want de eerste ronde in de competitie van de Eredivisie en de Jupiler League gaat dit weekend (5, 6 en 7 augustus) al weer van start! NEC en Zwolle mogen het spits afbijten, landskampioen PSV treedt op 6 augustus aan tegen FC Utrecht en Feyenoord en Ajax spelen zondag hun eerste uitwedstrijden, respectievelijk uit tegen FC Groningen en Sparta. De KNVB heeft besloten dit seizoen extra vroeg te starten met het voetbal in de Eredivisie en Eerste Divisie. Aangezien het Nederlands Elftal niet hoefde aan te treden op het WK voetbal in Frankrijk en spelers dus goed uitgerust zouden moeten zijn start de competitie nu een week eerder dan gebruikelijk. De KNVB heeft met het kiezen voor de vroege start ook rekening gehouden met een mogelijke kwalificatie van Jong Oranje voor het EK onder 21 in Polen; door 1 week vroeger dan gebruikelijk te starten zijn de competities twee weken voor de start van dit toernooi volledg afgerond en kunnen geselecteerde spelers zich dus voldoende hierop voorbereiden.

VI logoOm niets te missen van het aankomende voetbalseizoen en de nationale en internationale bekertoernooien heeft het tijdschrift Voetbal International nu wel een hele mooie aanbieding: u kunt VI nu de eerste 13, 26 of zelfs 52 weken lezen met kortingen oplopend tot maar liefst 68%!* Kiest u voor 13 weken VI dan betaalt u slechts 19,95 (13 losse nummers in de winkel kosten in totaal 51,87). Besluit u een abonnement voor een half jaar te nemen dan betaalt u slechts 34,99 en bespaart u bijna 70 euro op de aanschaf van losse nummers! Kiest u voor een jaarabonnement dan profiteert u van 68% korting ten opzichte van losse bladen en kunt u de 140 euro die u hiermee bespaart bijvoorbeeld besteden aan de aanschaf van een seizoenkaart van uw favoriete club!

Wat krijgt u allemaal met een VI Totaal abonnement? We zetten het voor u op een rijtje:

  1. Iedere woensdag het grootste voetbalblad van Nederland in de bus, nog voordat het blad in de winkel ligt. Zo kunt u iedere week als eerste genieten van de uitstekende voetbaljournalistiek van de goed geïnformeerde redactie van VI.
  2. Gratis toegang tot VI Premium op uw mobiele telefoon, tablet en PC. Op het online platform van Voetbal International vindt u de verhalen en rubrieken uit het blad alsmede nieuwe columns, extra foto's en analyses!
  3. Korting in de Voetbal International webshop en korting op de reizen van VI Travel
  4. De mogelijkheid om mee te doen aan VI winacties
  5. VI Seizoengids 2016-2017Ieder jaar in augustus de dikke VI Seizoengids ter waarde van € 8,50.** In dit bewaarnummer, die dit seizoen liefst 372 pagina' telt, vindt u werkelijk alle informatie over selecties, spelers, opstellingen en clubhistorie alsmede teamfoto's en programma's voor de Eredivisie en Jupiler League, maar ook voor de dit seizoen nieuwe 2e en 3e Divisie, de top van het amateurvoetbal.

Wilt u Voetbal International liever eerst een kortere periode uitproberen of wilt u het tijdschrift kado geven? Ook dat is mogelijk: momenteel kunt u een automatisch aflopend proefabonnement van 8 nummers voor 20 euro afsluiten voor uzelf of cadeau geven aan een voetballiefhebber in uw familie of vriendenkring. U profiteert dan nog steeds van 37% korting. Of neem een kijkje bij de andere voetbaltijdschriften!

Over Voetbal International

Voetbal International, ookwel kortweg VI, wordt al sinds 1965 uitgegeven. Eerst op tabloidformaat, later op gewoon tijdschriftformaat. Het blad wordt gemaakt door en voor echte voetballiefhebbers en informeert haar lezers iedere week middels uitgebreide artikelen, statistieken en interviews over zowel de Nederlandse als buitenlandse voetbalcompetities. De vaste columnisten Nico Dijkshoorn en bij toerbeurt de oud-profs Ronald de Boer, Marco van Basten, Arnold Bruggink, Pierre van Hooijdonk en Ronald Waterreus maken het blad met hun uitgebreide voetbalervaring en gedegen kennis van de voetbalwereld af.

* De genoemde korting en besparingen zijn berekend ten opzichte van de prijs van losse nummers.
** De seizoengids krijgt u alleen indien u een doorlopend abonnement afsluit en wordt dus niet verstrekt bij een proefabonnement.

Deel dit artikel:

KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws