Kies uw kado bij KRO Magazine

Kado bij KRO Magazine

Dopper drinkfles, reisgids, tuinbon of beauty setje

Een Nationale Tuinbon, BPA-vrije Dopper drinkwaterfles, beauty set van RS Natural Cosmetics en een inspirerende reisgids met onbekende attracties in Nederland. Dit zijn de vier geschenken waaruit u kunt kiezen die KRO Magazine weggeeft indien u gedurende de maanden juni en juli een abonnement afsluit.

Let op: de houdbaarheid van dit artikel is verstreken. Dit betekent dat het kan voorkomen dat één of meerdere aanbiedingen waarover hieronder gesproken wordt helaas niet meer geldig zijn.

Dopper, Onverwacht Nederland gids, RS Natural Cosmetics set of Tuinbon kado bij KRO MagazineKRO Magazine, de tv gids van omroepvereniging KRO, heeft gedurende de eerste helft van de zomer een mooie actie voor nieuwe abonnees: u kunt nu een jaar lang genieten van een zeer compleet en functioneel programmablad met een duidelijk overzicht van tv programma's, series en films voor slechts 25 euro, dat is 48 cent per week. Normaalgesproken kost een jaarabonnement bij automatische betaling 66 euro 50, u krijgt dus een korting van maar liefst 62%! En om het nog leuker te maken mag u hierbij ook nog eens zelf een kado uitzoeken! Daarbij heeft u de keuze uit maar liefst vier leuke geschenken, allemaal met een bewust, ecologisch en/of natuurlijk karakter, iets wat goed past bij de KRO en haar leden:

 1. Dopper drinkflesDopper waterfles: de kwalitatieve, BPA-vrije en modieuze drinkfles voor mensen die zich bewust zijn van het milieu. Geen plastic wegwerpflesje meer, maar een degelijke herbruikbare fles voor drinkwater. Lekker duurzaam en ter voorkoming van nog meer plastic soep in de oceanen!
 2. Beauy set van RS Cosmetics3-delig beauty pakket van RS Natural Cosmetics: een set met de drie bestsellers van dit Nederlandse cosmeticamerk met ecologisch verantwoorde producten voor uw lichaam. Deze set bevat probeerverpakkingen van een serum voor handen en haar, een natuurlijke gezichtscrèn en een ambachtelijk gemaakte zeep. Allen vrij van parabenen, siliconen, plastics en paraffine.
 3. Reisgids Onverwacht NederlandReisgids Onverwacht Nederland: dit is eindelijk eens een gids met een andere insteek: in plaats van naar de bekende toeristische attracaties neemt deze gids met voorwoord van Sacha de Boer u mee naar meer dan 500 verrassende plekken en bezienswaardigheden in Nederland.
 4. Nationale TuinbonNationale Tuinbon ter waarde van 10 euro - deze bon kunt u verzilveren bij meer dan honderd vestigingen van bekende tuincentra zoals Intratuin, Tuinland en Groenrijk voor bloemen en planten, tuinmeubels, tuindecoratie, tuingereedschap en -accessoires, diervoeders en nog veel meer.

Cover KRO MagazineWat krijgt u, naast het welkomstgeschenk, met een abonnement op KRO Magazine?

 • Iedere week een duidelijk weergegeven programmaoverzicht
 • Uitgebreide achtergronden bij interessante programma's met inhoud en diepgang
 • Interviews met presentatoren van de programma's van KRO-NCRV en andere omroepen.
 • Verrassende kijktips van de redactie
 • Uw eigen persoonlijke KRO Voordeelpas, waarmee u als abonnee exclusief gebruik kunt maken van aanbiedingen en kortingsacties via de tv gids.
 • Artikelen over de actualiteit, amusement, drama en film
 • Een column van Leo Fijen, hoofdredacteur journalistiek en levensbeschouwing

Over de KRO-NCRV

De KRO-NCRV kennen we natuurlijk allemaal van het populaire programma Boer Zoekt Vrouw, dat in het najaar van 2016 weer een vervolg krijgt en deze keer als internationale editie uitgezonden zal gaan worden. Maar natuurlijk zend deze omroep met een katholieke (KRO) en protestants-christelijke (NCRV) levensbeschouwing veel meer moois uit. Bekende programma's zijn de Nederlandse misdaadserie Penoza, actualiteitenrubriek Brandpunt, het consumentenprogramma Keuringsdienst van Waarde, het inspirerende interviewprogramma De Wandeling en natuurlijk Spoorloos, het programma waarin verloren familieleden worden opgespoord. Voor de kleuters is er KRO Kindertijd, een dagelijks programmablok met leuke documentaires zoals Robin verzorgt de slakken, series als Casper en Emma en tekenfilmpjes van Woezel en Pip.

En last but not least is de KRO natuurlijk befaamd vanwege de kwalitatief goede detectives, die vaak als tegenhanger van grote sportevenementen als het EK en het WK voetbal worden uitgezonden, voor diegenen die graag wat anders willen zien. Van 10 juni tot 10 juli is er bijvoorbeeld op NPO 2 weer de KRO-NCRV detectivemaand met afleveringen van onder andere Foyle's War, The Five, Father Brown, George Gently en de Franse productie Candice Renoir. Dus, als u geen zin hebt in de finale van het EK voetbal of de wedstrijden op Roland Garros kunt u gelukkig bij de KRO-NCRV terecht!

Profiteer nu snel van dit scherpe aanbod van KRO Magazine. De zomeractie loopt tot 30 juli of zolang de voorraad strekt. Voor alle actievoorwaarden verwijzen we u graag naar het aanvraagformulier. Wilt u liever een andere tv gids? Kijk dan eens bij de overige tv gids aanbiedingen.

Deel dit artikel:

KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws