TV Seizoen 2016-2017: kies uw nieuwe tv gids
Home

Bestel snel uw nieuwe tv gids

Het TV seizoen 2016-2017 begint!

Met het nieuwe tv seizoen 2016-2017 voor de deur wordt het misschien ook tijd voor een abonnement op een nieuwe tv gids. Met onze keuzehulp TV gidsen leest u binnenkort het programmablad dat helemaal bij uw wensen past met korting. In sommige gevallen krijgt u ook nog eens een welkomstkado!

TV Gids voor het televisieseizoen 2016-2017 bestellenGeniet u momenteel ook zo van de Olympische Spelen op televisie? Het is fijn om na een aantal weken waarin het tv-aanbod, nog afgezien van de vele herhalingen en op natuurlijk een aantal grote sportevenementen zoals het EK, de Tour de France en de grote tennistoernooien na, behoorlijk magertjes genoemd mag worden, getrakteerd te worden op een zeer divers sportspektakel waarin nu niet alleen maar voetbal, wielrennen of tennis maar maar liefst 28 sporten aan bod komen. Het is wat ons betreft in ieder geval een mooie voorbode op het nieuwe televisieseizoen, dat op het punt staat te beginnen. En bij een nieuw tv-seizoen hoort misschien ook wel een nieuwe tv gids. Momenteel hebben we van veertien verschillende tv gidsen aanbiedingen in ons assortiment, met korting oplopend tot maar liefst 68%*. In sommige gevallen krijgt u er ook nog een welkomstkado bij!**

Hulp bij de keuze van een nieuwe tv gids

Welke tv gids moet u kiezen? We gaan proberen u daar een handje bij te helpen middels onderstaande top 10 programmabladen en de momenteel lopende aanbiedingen daarvan. We kijken daarbij per blad naast de lopende aanbieding(en) naar wat de speerpunten en bijzonderheden ervan zijn.

  1. TVfilm coverTVFilm superaanbieding: u kunt nu een jaar lang de tweewekelijkse tvgids TVFilm lezen met 61% korting. Met een abonnement op TVFilm heeft u elke twee weken het meest complete filmoverzicht van Nederland. Als u dus graag naar films kijkt dan is dit wellicht de tvgids voor u. De aanbieding is geldig t/m 1 oktober 2016.
  2. VARAGids coverDe Vara Gids heeft momenteel ook een drietal mooie aanbiedingen: u kunt kiezen voor een jaar lang maximale korting van 50% of voor 33% korting en naar keuze een kadobon van webwarenhuis BOL.com of een VVV cadeaubon. De VARA Gids is meer dan een tv gids: het is iedere week een compleet magazine met de beste journalistieke verhalen, artikelen en interviews waarbij er uiteraard extra veel aandacht is voor VARA programma's en programmamakers.
  3. AVROBode voorkantDe Avrobode: een goed leesbare tv gids met overzichtelijke programmagegevens en een dagelijks filmoverzicht. Een prima programmablad voor algemeen gebruik of voor als u liefhebber bent van de programma's van AVROTROS, die veelal cultuur, klassieke muziek of kunst als onderwerp hebben.
  4. Veronica Magazine coverVeronica Magazine is dit jaar 40 jaar oud geworden. Aangezien het leven volgens velen dan pas echt begint heeft het programmablad er een echt feestjaar van gemaakt met onder meer twee feestelijke superacties: ofwel u leest 40 weken Veronica Magazine op proef voor slechts 25 euro, ofwel een jaar voor 39,95. Veronica Magazine is net zoals de Vara Gids een compleet tijdschrift met naast de gegevens van 50 tv zenders de beste dagelijkse tv tips, veel aandacht voor muziek, gadgets en lifestyle en regelmatig fijne cadeaus en winacties. Als abonnee van Veronica heeft u tevens gratis toegang tot Superguide Premium, de handige tv gids app.
  5. Voorkant Max MagazineMax Magazine is de tv gids van Omroep Max met iedere week de programmagegevens in grote(re) letters, dus goed leesbaar voor de ogen die niet zo jong meer zijn. Daarnaast in deze tvgids veel aandacht voor gezondheid, geldzaken en levensvragen die een rol gaan spelen bij een hogere leeftijd alsmede tips voor leuke dagjes uit. Max Magazine kunt u momenteel 12 weken uitproberen voor maar 10 euro. Kiest u voor een jaarabonnement dan geniet u 15% korting en krijgt u er de DVD Goedenavond Dames en Heren, de muzikale dramaserie met o.a. Loes Luca, Huub Stapel en Anne Will Blankers bij kado!
  6. VPRO Gids coverDe VPRO Gids biedt naast het programmaoverzicht met extra aandacht voor eigen programma's iedere week het beste van radio, tv en internet. Verder wordt u bijgepraat over de nieuwste films, boeken, muziek, (nieuwe) media en wetenschap. De VPROgids kunt u nu 10 weken uitproberen voor slechts een euro per week. Kiest u voor een jaarabonnement dan krijgt u naar keuze de DVD 'Koken van Boven' of 'Langs de oever van de Yangtze' kado.
  7. Voorpagina KRO MagazineKRO Magazine is de tvgids met uitgebreide achtergronden bij interessante inhoudelijke programma's met diepgang. Programma's van de KRO-NCRV hebben natuurlijk een streepje voor in deze gids. U krijgt tevens uw eigen KRO-voordeelpas waarmee u van exclusieve abonnee-acties gebruik kunt maken. Momenteel leest u KRO Magazine een jaar met 60% korting voor slechts 25 euro en krijgt u als klap op de vuurpijl ook nog een VVV cheque ter waarde van een tientje kado!
  8. Televizier voorpaginaTelevizier is een fijne, overzichtelijke tvgids met de populairste zenders in 1 overzicht en iedere week veel tv-tips. Televizier kunt u nu het eerste half jaar voor een tientje lezen of een jaar voor slechts 20 euro, dat betekent maar 38 cent per week!
  9. NCRV Gids coverDe NCRV Gids is een helder en overzichtelijk programmablad met diepgang voor mensen die affiniteit hebben met de protestants-christelijke normen en waarden. Bij een jaarabonnement op de NCRV Gids profiteert u momenteel van 60% korting en mag u tot 21 augustus 2016 een kado naar keuze uitzoeken: een waterfles van Dopper, een beauty setje van RS Natural Cosmetics, een reisgids of een tuinbon ter waarde van een tientje.
  10. TV Krant voorkantDe TV Krant is als losse tvgids één van de goedkoopste van Nederland. Wilt u het blad liever iedere week op de mat ontvangen dan kan dat op het moment een jaar lang voor maar 47 cent per week. Tijdelijk ontvangt u er ook als welkomstgeschenk een Meyewatch horloge met twee verwisselbare canvas horlogebandjes bij.

We hopen dat we u een beetje op weg hebben kunnen helpen met het kiezen van een nieuwe tv gids. Op onze overzichtspagina met tv gids aanbiedingen vindt u het complete aanbod inclusief de in de top 10 niet genoemde Tros Kompas, EO Visie, TotaalTV en de Mikro gids en kunt u de programmabladen en hun aanbiedingen filteren op titel, prijs en voorwaarden en sorteren op kortingspercentage, prijs en een aantal andere kenmerken. We wensen u hoe dan ook een fijn nieuw televisieseizoen toe met vele uren kijkgenot, al dan niet met een nieuwe tvgids binnen handbereik!

* Korting is, tenzij anders aangegeven, berekend ten opzichte van de prijs van losse nummers. ** Het aanbod varieert per week, dus het kan zijn dat er op het moment dat u dit artikel leest al weer andere aanbiedingen zijn en/of dat de op deze pagina vermelde aanbiedingen inmiddels verlopen zijn.

Deel dit artikel:

KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws