Harper's Bazaar aanbieding

Proefabonnement op Harper's Bazaar

Harper's Bazaar
Bazaar

Op dit moment zijn er helaas geen aanbiedingen beschikbaar.


Harper's Bazaar, het langst bestaande modeblad ter wereld, is al sinds 1867 het iconische tijdschrift voor de stijlbewuste, zelfverzekerde en intelligente vrouw die voor zichzelf het beste wil en zoekt, van casual tot (haute) couture. Harpers Bazaar, van oorsprong Amerikaans, wordt in maar liefst 47 landen uitgegeven in 31 verschillende edities in 20 talen; sinds 2014 verschijnt het magazine ook in een eigen, Nederlandse editie en in het Nederlands.

Bazaar is verfijnd, elegant en provocerend. Het blad laat met de deskundige blik van een insider met autoriteit het werk van talentvolle, visionaire en expressieve modeontwerpers en stylisten zien. Met intelligente reportages over mode, beauty, cultuur, carrière, reizen, mode en juwelen is Harper's Bazaar de complete stijlgids voor de moderne, slimme vrouw die weet wat ze wil:

  • Inspirerende mode: Harpers Bazaar helpt je bij het creëren van je eigen stijl. Tijdloos, chic en draagbaar zijn daarbij het belangrijkst.
  • Beauty, gezondheid en wellness: welke trends en actuele vraagstukken wat betreft schoonheid en gezondheid zijn er? Harper's Bazaar zet ze voor je op een rij en biedt nieuwe inzichten.
  • Kunst & cultuur: over kunst, theater, boeken en culturele trends en de makers en bedenkers ervan.
  • Werk & Carrière: rubriek met tips over hoe je je carrière junt optimaliseren of een nieuwe richting kunt geven, interviews met en biografieëln van topvrouwen en natuurlijk de prachtigste werk-outfits.
  • Reizen: Bazaar gaat voor je op zoek naar en doet verslag van buitengewone, luxe en soms onontdekte bestemmingen en hotels.
  • Women of the Year: Portretten van buitengewone, inspirerende vrouwen uit Nederland en het buitenland. Dit kunnen zakenvrouwen en modellen zijn, maar ook sportsters of actrices. Aan het eind van het jaar worden in de categorie nationaal en internationaal awards uitgereikt.

Neem nu een abonnement op Harper's Bazaar en profiteer van de abonnee-only voordelen: je bespaart met een abonnement op de prijs van losse edities van het magazine in de winkel, je krijgt het blad al voordat het in de schappen van de winkels ligt handig en zonder extra kosten bij je thuis bezorgd en je hebt als abonnee gratis toegang tot alle digitale nummers op je iPad, tablet of smartphone! Je kunt Harper's Bazaar natuurlijk ook kado geven!

De abonnementen van vijf, tien en vijftien nummer voor jezelf gelden tot wederopzegging en gaan na de eerste abonnementstermijn over in een abonnement voor onbepaalde tijd met een opzegtermijn van een maand. Geef je een kadoabonnement dan stopt deze automatisch na de door jou gekozen periode. Harper's Bazaar verschijnt 10 keer per jaar (2x als een ; het blad wordt in Nederland uitgegeven door Hearst Magazines Netherlands.

Tekst laatst gewijzigd op 01 februari 2018 om 16:50:56

Deel deze Harper's Bazaar aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Harper's Bazaar »
Titel: Harper's Bazaar
- /10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   ( - )

Meer proefabonnementen in lifestyle bladen

Het tijdschrift Flow
Flow
Proefabonnement: 4x Flow 25,-

Flow is het eerste me-time blad van Nederland: een blad dat helemaal voor jezelf is met alles over familie, gezin, vrienden, je leven, jezelf verwennen en bij ieder nummer het Flow miniboek.
 vier recensiesUw besparing: 5,00

17%
korting
Van € 30,00 voor € 25,-
Dit proefabonnement van 4 nummers stopt automatisch
De glossy JAN Magazine
JAN
6x JAN 35,-

Het tijdschrift JAN is dé no-nonsense glossy voor vrouwen vanaf 30 die een superdruk, overvol en soms ingewikkeld, maar fantastisch bestaan leiden.
 veertien recensiesUw besparing: 0,70

2%
korting
Slechts5,83 per tijdschrift
 
Het tijdschrift Seasons
Seasons
Proefabonnement: 3x Seasons 16,50

Seasons is het blad voor iedereen die van groen, rust en ruimte houdt. Neem een automatisch aflopend proefabonnement of kies voor een jaarabonnement met korting.
 tien recensiesUw besparing: 3,00

15%
korting
Van € 19,50 voor € 16,50
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Zin
Zin
Proefabonnement: 4x Zin 15,-

Zin is een blad met ervaring. Een bron van inspiratie met iedere maand ideeën en informatie die het leven extra kleur geven.
 zeventien recensiesUw besparing: 8,96

37%
korting
Van € 23,96 voor € 15,-
Dit proefabonnement van 4 nummers stopt automatisch
Meer tijdschriften en kranten:
Harper's Bazaar proefabonnement aanbieding, rubriek lifestylebladen vrouwen. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
Linda
proef abonnement
Linda
ELLE
abonnement
ELLE
JAN
abonnement
JAN
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws