Jaarboek 2017 cadeau bij een half jaar Autovisie

Autovisie trakteert: Jaarboek 2017 cadeau

Knallende eindejaarsactie

Het autoblad Autovisie heeft een steengoeie eindejaarsactie: bij een abonnement van een half jaar krijg je naast maar liefst 46% korting én ook nog even het Autovisie jaarboek 2017 cadeau!

Autovisie Jaarboek 2017Autovisie, het autoblad van de Telegraaf, heeft een mooie eindejaarsactie. Bij een half jaar abonnement lees je het tijdschrift dertien edities lang voor bijna half geld, én je krijgt er bovendien het splinternieuwe Autovisie Jaarboek 2017 bij cadeau! Een leuke deal dachten we zo, en voor de echte autoliefhebber wellicht een leuke verrassing voor onder de kerstboom. Met dit autojaarboek kun je je autokennis weer helemaal op peil brengen, en het blijft natuurlijk sowieso een handig naslagwerk.

De actie met Jaarboek

Het betreft de volgende aanbieding: dertien keer (een half jaar) Autovisie voor slechts 35 euro in plaats van € 68,25. Per blad betaal je dus maar 2,69 in plaats van de winkelprijs van 4,95. Dit is een korting van maar liefst 46%. Daarnaast krijg je als welkomstkado het Autovisie Jaarboek 2017 dat in de winkel 17 euro 95 kost. In totaal profiteer je dus van meer dan 50 euro voordeel!

Het Autovisie Jaarboek is voor de echte auto enthousiasteling een must-have: het bevat het complete overzicht van alle verkrijgbare auto's inclusief alle exotische merken. Dit alles handig en overzichtelijk ingedeeld en uiteraard voorzien van schitterende foto's. In dé autoriteit onder de autojaarboeken vind je onder meer:

  • Alle bekende en minder bekende automerken: van AC tot Zenvo. Er is dus zowel aandacht voor de kleine, exotische autoconstructeurs die hun veelal sportieve modellen in kleine aantallen produceren als de grote autofabrikanten. Dus vind je natuurlijk ook alle modellen van Honda, Volvo, Citroën, Bugatti, Audi, Mercedes-AMG en -Benz, BMW, Toyota en Volkswagen terug in dit handige overzicht!
  • Tests: van veel modellen die het afgelopen jaar nieuw op de markt zijn gekomen vind je uitgebreide tests terug in het jaarboek.
  • Prijzen en leasetarieven: een niet onbelangrijk onderdeel: wat kost die mooie droomauto?
  • Specs: in het jaarboek staan de belangrijkste technische specificaties van alle auto's die in het binnen- en buitenland te koop zijn.

Al met al maakt dit het Autovisie jaarboek tot dé niet te missen Autobijbel van Nederland!

Over Autovisie

Recente cover van AutovisieHet tijdschrift Autovisie bestaat al sinds 1956 en kan dankzij haar grote internationale netwerk gezien worden als de opinieleider binnen de autobladen in Nederland. Lezers van de Telegraaf kennen het blad natuurlijk ook van de Autovisie-pagina die op vrijdag en zaterdag in de grootste krant van Nederland staat. Het blad, dat iedere twee weken 100 pagina's telt en vol staat met tests, schitterende foto's, mooie reportages en opmerkelijke achtergrondverhalen, komt vaak met nieuws dat de auto-industrie liever nog niet kwijt had gewild: heet van de naald dus!

Wacht niet langer en bestel vandaag je abonnement op Autovisie en ontvang hierbij het Jaarboek 2017. Let op: de actie loopt maar tijdelijk. Verder geldt dat per huishouding slechts één maal deelgenomen kan worden aan de actie. Heb je liever een kortlopend proefabonnement of wil je een mini-abonnement cadeau geven? Dat kan natuurlijk ook - check hiervoor de overzichtpagina met alle abonnementen!

Deel dit artikel:

KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws