Een cadeau bon van BOL of VVV bij een abonnement op de VARAgids
Home

VVV of BOL cadeaubon bij de VARAgids

33% korting + kado

De VARAgids geeft nu tijdelijk een cadeaubon ter waarde van 20 euro van BOL.com of de VVV weg bij een jaarabonnement waar je ook nog eens 33% korting op krijgt. Beleef het nieuwe tv seizoen 2016-2017 optimaal met iedere week de VARAgids in huis!

Cadeaubon bij de VARAGids van BOL of VVVHoewel het tv-seizoen 2015/2016 alweer ten einde is en er momenteel een hoop leuke televisieprogramma's (tijdelijk) gestopt zijn staat het nieuwe seizoen voordat je het weet alweer op het punt te beginnen. Medio augustus, de zomervakantie is voor de meeste scholen dan nog niet eens voorbij, starten bij VARA onder meer de latenight live talkshow Pauw met Jeroen Pauw, het twaalfde seizoen van De Wereld Draait Door met Matthijs van Nieuwkerk en het populaire consumentenprogramma Kassa. In september starten bij de VARA het wekelijkse discussieprogramma Buitenhof (in samenwerking met de AVRO en VPRO) en Paul's Puber Kookshow met Paul de Leeuw. VaraGids coverBij Omroep Max kunnen we weer genieten van Heel Holland Bakt. Het populaire TV programma gaat alweer het vierde seizoen in en wordt komend jaar door de André van Duin, die Martine Bijl wegens ziekte vervangt, gepresenteerd. Bij de KRO/NCRV komt er een nieuw seizoen van Boer Zoekt Vrouw Internationaal en zullen ook vele andere populaire programma's ook weer terugkeren op de buis. Bij de AVRO/TROS krijgen onder andere de Nederlande politieseries Flikken Maastricht en Flikken Rotterdam (in 2017) een welverdiend vervolg.

BOL cadeaukaartVVV cadeaubonJe ziet het: het tv seizoen 2016-2017 belooft hoe dan ook weer ontzettend leuk te worden! Het loont daarom wellicht de moeite om nu al te kijken of er scherpe tv gids aanbiedingen zijn. En die hebben we voor je! Vorige week schreven we al over de Veronica jubileumactie waarbij je 40 weken de gids krijgt voor slechts 25 euro. Maar ook De VARAGids heeft op dit moment een leuke actie voor nieuwe abonnees: bij een jaarabonnement krijg je nu naast 20 euro korting een cadeaubon ter waarde van 20 euro van naar keuze webwinkel BOL.com of de VVV kado!* Normaalgesproken betaal je voor een abonnement op de VARAGids 59,95 per jaar**. Met het speciale actietarief van 39,95 bespaar je twintig euro, dat is een korting van maar liefst 33%!

Wat krijg je naast de cadeaubon allemaal met een abonnement op de VARA Gids? We zetten het op een rijtje:

  • Een heel jaar lang het beste programma overzicht zodat je altijd op de hoogte bent van wat er op tv komt.
  • Iedere week de beste journalistieke artikelen, verhalen en interviews en de leukste columns van VARA presentatoren en andere bekende Nederlanders.
  • Als abonnee lees je de artikelen uit de VARAGids en extra artikelen en specials die alleen digitaal verkrijgbaar zijn ook gratis via de digitale kiosk Blendle. Handig voor als je op vakantie of onderweg bent! Hoe je je abonnement koppelt aan Blendle kun je hier lezen.

Over de VARAGids

Vara gids 1979De VARAgids is de televisiegids van de omroepvereniging VARA welke al sinds 1928 wordt uitgegeven, in het begin uiteraard alleen met een overzicht van radio programma's. In 1988 werd de titel gewijzigd in VARA TV Magazine om 30 jaar later weer VARAGids te gaan heten. Vara TV Magazine 1999Met niet alleen een uitgebreid programma-overzicht van wat er op tv en radio te zien en te horen is maar ook uitgebreide informatie en artikelen over films, kunst, cultuur, muziek en sport en colums van onder andere Paul Witteman, Mart Smeets, Giel Beelen, Youp van 't Hek en Özkan Akyol is het eigenlijk een compleet media tijdschrift. Dat blijkt ook wel uit het feit dat de gids in 2012 genomineerd werd voor Tijdschrift van het Jaar!

Over de VARA

VARA logoOmroepvereniging VARA kennen we natuurlijk allemaal van populaire programma's als DWDD, Pauw, Kassa, Vroege Vogels, Per seconde wijzer, Zembla en het langlopende kinderprogramma Kinderen voor Kinderen. Maar de VARA zendt daarnaast ook kwalitatief goede documentaires en films uit en natuurlijk is er van oudsher veel zendtijd voor cabaret, met complete theaterregistraties van gevestigde namen maar ook aandacht voor nieuw talent. In 2014 moest de VARA wegens een bezuinigingsmaatregel noodgedwongen fuseren met BNN. Beide omroepverenigingen bleven echter bestaan zodat de vertrouwde VARA programma's en ook de tvgids behouden konden blijven.

Profiteer nu snel van deze mooie superdeal van de VARA Gids, dan zit je voordat het nieuwe tv seizoen van start gaat een heel jaar lang gebeiteld met een fantastisch en zeer compleet tv weekblad!

Andere tv gidsen die een kadobon weggeven

Op het moment* zijn er ook andere televisiegidsen die kadobonnen weggeven bij een abonnement. Een klein overzicht:

  • Mikro Gids: bij een half jaar de Mikrogids krijg je tot 22 juli* een BOL.com bon van een tientje.
  • Avrobode: bij een jaarabonnement op dit programmablad krijg je tot 31 juli* een bon van Wehkamp van een tientje.
  • Televizier: ook hier wordt tot 31 juli* een Wehkamp bon van 10 euro weggegeven bij een jaarabonnement.
  • NCRV Gids: tot 21 augustus* krijg je bij een jaarabonnement een kado naar keuze: een Dopper waterfles, een reisgids Onverwacht Nederland, een probeertsetje RS Natural Cosmetics of een Nationale Tuinbon van 10 euro!
  • KRO Magazine: tot 30 juli* krijg je bij een jaarabonnement een kado naar keuze: een Nationale Tuinbon ter waarde van 10 euro, een Dopper, een reisgids of een beautysetje!

*) De in dit artikel genoemde aanbiedingen gelden zolang de voorraad strekt en de actie loopt.
**) Abonnementsprijzen bij betaling per jaar in 2016

Deel dit artikel:

KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws