Veronica is jarig: nu 40 weken voor 25 euro
Home

Veronica Magazine 40 weken voor 25 euro

Jubileum aanbieding

Veronica Magazine viert dit jaar haar 40e verjaardag. Nog steeds keihard de lekkerste en inmiddels met de ervaring van een oude rot op het gebied van tv, films, series en muziek. Maar nog steeds zonder rimpels en volop in het leven. Want het leven begint bij 40.

Let op: de houdbaarheid van dit artikel is verstreken. Dit betekent dat het kan voorkomen dat één of meerdere aanbiedingen waarover hieronder gesproken wordt helaas niet meer geldig zijn.

Veronica Magazine: nu 25 weken voor 40 euroVeronica Magazine, het grootste programmablad van Nederland, is onlangs 40 jaar geworden! Officieel bestond het blad al sinds 1971, toen Radio Veronica nog als radioschip vanaf zee uitzond. Vanaf 1976, toen de omroep Veronica een zendvergunning kreeg en als omroeporganisatie werd toegelaten tot het publieke bestel, werd het een echte tv gids zoals we hem vandaag de dag nog steeds kennen, met de programmagegevens van tv- en radiozenders die op dat moment in Nederland te ontvangen waren.

Veronica Magazine is 40 en trakteert!

Logo VeronicaWie jarig is wordt geacht te trakteren, en dat doet Veronica Magazine voor nieuwe abonnees onder andere in de vorm van een spetterende abonnement aanbieding: je kunt nu 40 weken lang de Veronica tv gids op de mat en je tablet ontvangen voor maar 25 euro! Dit betekent een korting van maar liefst 69% op de prijs van losse nummers, die inmiddels € 1,99 kosten. Wel een verschil met 1976, toen een los exemplaar van het programmablad slechts 75 cent kostte in guldens gerekend, maar dat waren natuurlijk andere tijden... Met de jubileumaanbieding duik je in ieder geval in euro's gerekend onder de losse nummer prijs van toen, ook best nostalgisch dus! Ben je al abonnee van Veronica Magazine? Niet getreurd, in het jubileumnummer geeft Veronica maar liefst 20 bucket-list ervaringen weg! Verder maak je als abonnee ook iedere dag kans op een superprijs met de Superguide Premium App!

40 jaar Veronica Magazine: een terugblik

Eerste Veronica Magazine, uit 1971Het 40-jarig bestaan van Veronica Magazine in haar hoedanigheid als programmablad is reden voor de makers van de tv gids om in het jubileum-dubbelnummer van week 22 en 23 uitgebreid terug te blikken op vier decennia lang Veronica geschiedenis. Uiteraard mag Miss Keihard de Lekkerste, Leontine Borsato die de cover van de tv gids maar liefst negen keer - de eerste vier keer nog als Leontine Ruiters - sierde, daarin niet ontbreken. Samen met Veronica blikt ze terug op de afgelopen vier decennia en poseert ze in de bijbehorende looks. Vervolgens worden er in het Grote Nostalgie Dossier van 19 pagina's 10 VM-covers om nooit te vergeten (met onder meer Tatjana Simic, de meisjes van het Veronica promotieteam (waaronder Caroline Tensen), Katja Schuurman, Linda de Mol en een naakte Anita Witzier) uitgelicht uit de ruim 2000 die sinds januari 1976 zijn verschenen en worden er uitgebreid herinneringen opgehaald aan onvergetelijke momenten uit 40 jaar radio, televisie en entertainment. Iconische Veronica programma's als Countdown (welke veertiger is niet opgegroeid met de wekelijkse muziekshow op woensdagavond met Adam Curry en Simone Walraven?), de Pin-Up Club (het eerste blootprogramma op de Nederlandse televisie) en Big Brother passeren de revu.

Veronica Magazine vandaag de dag

Eerste Veronica Magazine met tv gids uit 1976Cover huidige Veronica MagazineSinds 1976 is er aan het overbekende logo van Veronica niet zoveel meer veranderd: de V, de R en de A zijn wat minder uitbundig van krullen voorzien en in de jaren 00 verdween het 3D effect. Aan de inhoud van de Veronica Gids, zoals deze in de volksmond ook wel wordt genoemd, is de afgelopen 40 jaar in ieder geval wel heel wat veranderd. Vandaag de dag krijg je iedere week een compleet lifestyle magazine voorgeschoteld met natuurlijk de programmagegevens van maar liefst 50 tv zenders, maar nog veel meer:

  • Verse tv tips: in TV Vandaag worden per dag de must-see programma's, tv-series en films uitgelicht. Handig! Films en series: welke films draaien er binnenkort in de bios? En welke on-demand tv series moet je gezien hebben? Je leest het iedere week in VM. Bovendien wordt de tv gids voorafgegaan door Film op TV, een handig overzicht van alle films die de komende week worden uitgezonden.
  • Muziek: Veronica is in eerste instantie van 1960 tot 1974 en natuurlijk ook daarna een pionierende radiozender geweest. De afkomst wordt niet verloochend in Veronica Magazine: elke week blikt 'Mister Top 40' Erik de Zwart in Erik's Hitdossier terug op een Top 40-hit waar hij bijzondere herinneringen aan heeft. Verder wordt de Media Markt Top 40 en de Album top 10 gepubliceerd en lees je recensies van recente uitgekomen albums.
  • Interviews: bij een volwaardig blad horen natuurlijk interviews met Nederlandse en buitenlandse beroemdheden uit de wereld van de entertainment.
  • Gadgets en lifestyle: welke trends zijn er deze week op het gebied van food, fashion en beauty en travel en wat zijn de laatste must-have gadgets qua media, auto's en dergelijke? VM informeert je er iedere week uitgebreid over.
  • Specials, cadeaus & winacties: iedere week valt er wel iets te winnen in Veronica Magazine. Bovendien is er de dagelijkse winactie in de Superguide Premium app.
  • Logo Veronica SuperGuide AppSuperguide Premium: dit is de Veronica TV Gids app (ter waarde van 25 euro per jaar). Als abonnee van de papieren editie van Veronica Magazine heb je ook toegang tot de betaalde versie van de Superguide App. Je kunt je abonnement heel eenvoudig koppelen aan de app, waarna je direct toegang hebt.
  • Columns: van onder andere Angela Groothuizen en Raemon Sluiter die vertelt over wat hem opvalt op televisie.
  • En verder: Een puzzel, strips, de horoscoop, uitgaanstips, boekrecensies en de Keiharde Keuzes van een bekende Nederlander.

Van dit alles kun je nu 40 weken lang voor slechts 62 en een halve cent per week genieten. Maak daarom nu snel gebruik van deze fijne actie van Veronica Magazine! De aanbieding loopt in ieder geval tot en met 31 augustus, dus je hebt nog even de tijd om erover na te denken. Wil je toch liever een andere gids? Neem dan een kijkje bij onze TV Gids aanbiedingen om te zien welke acties we momenteel nog meer hebben. Het aanbod verandert regelmatig, dus zodra je van een nieuwe televisiegids aanbieding gebruik wilt maken zit er altijd wel iets van je gading tussen!

Deel dit artikel:

Delen via


Hierna lezen

KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws