De abonnementstarieven van AD Algemeen Dagblad

Wat kost een abonnement op het AD?

Profiteer van actietarieven

Wat is de prijs van een abonnement op AD Algemeen Dagblad of één van de regionale edities? In dit artikel vindt u de huidige (actie)tarieven van deze krant voor de abonnementsvormen Compleet, Weekend en Digitaal.

Recente cover van het ADProfiteer van de AD Actie Weken: het AD Algemeen Dagblad leest u nu tijdelijk digitaal én op papier al vanaf 4,- per week. In de tabel hieronder hebben we op een overzichtelijke manier alle abonnementstarieven van langlopende abonnementen (dus geen proefabonnementen) voor u op een rijtje staan. De tabel is te sorteren: hiervoor kunt u op de titel van de kolommen klikken.

Abonnementsprijzen Algemeen Dagblad

AD: kosten per week*
Weekend
(zaterdag op papier + alle dagen digitaal)
3 jaar 4,- 33%
Compleet
(ma-za op papier en digitaal)
3 jaar 6,- 33%
Digitaal
(ma-za digitaal)
3 jaar 3,50 33%
Weekend
(zaterdag op papier + alle dagen digitaal)
1 jaar 4,50 25%
Compleet
(ma-za op papier en digitaal)
1 jaar 6,50 28%
Digitaal
(ma-za digitaal)
1 jaar 4,- 24%

Wilt u wat langer een krant uitproberen voor een wel zeer vriendelijke prijs? Dan is het AD op het moment dus een goede keuze. U kunt deze zoals u in de tabel hierboven ziet een jaar met maar liefst 28% korting op het normale abonnementstarief uitproberen: een prima deal dus!

Met deze scherpe actietarieven zijn het Weekend abonnement, waarbij u alleen op zaterdag de papieren editie + de weekendbijlage Mezza Magazine onvangt en de rest van de week digitaal kunt lezen, en het Compleet en Digitaal abonnement momenteel allen even voordelig (met een korting van 33%) als u kiest voor een termijn van 3 jaar.

De verschillende regio-edities van het AD

De in dit artikel genoemde actieprijzen gelden voor zowel de landelijke editie van het AD als de zeven regionale uitvoeringen die weer in 18 lokale edities kunnen worden verdeeld: de Haagsche Courant (inclusief edities voor het Westland, Zoetermeer en Delft), het Rotterdams Dagblad, het Utrechts Nieuwsblad, de Amersfoortse Courant, Groene Hart (voor o.a. Gouda, Alphen aan den Rijn en Woerden), De Dordtenaar en AD Rivierenland (voor Dordrecht en de overige Drechtsteden). Afhankelijk van uw postcode ontvangt u één van deze edities met naast het nieuws uit de landelijke variant ook nieuws uit uw regio, gemeente en woonplaats.

Wilt u het AD liever uitproberen middels een kortlopend proefabonnement dat automatisch stopt? Dat kan ook: voor slechts 1 euro per week leest u de krant 4 weken. Kort of lang, op papier en digitaal of een mix daarvan - u ziet het: helemaal zoals u het wilt.

* De kosten van de kranten van DPG Media, waaronder ook het AD, worden per week berekend en per vier weken gefactureerd; er zijn zodoende dus dertien termijnen in een jaar.

Deel dit artikel:

KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws