De abonnementstarieven van AD Algemeen Dagblad

Wat kost een abonnement op het AD?

Profiteer van actietarieven

Wat is de prijs van een abonnement op AD Algemeen Dagblad of één van de regionale edities? In dit artikel vindt u de huidige (actie)tarieven van deze krant voor de abonnementsvormen Compleet en Zaterdag Plus.

Recente cover van het ADProfiteer van de AD Actie Weken: het AD Algemeen Dagblad leest u nu tijdelijk* digitaal én op papier al vanaf 4,- per week. In de tabel hieronder hebben we op een overzichtelijke manier alle abonnementstarieven van langlopende abonnementen (dus geen proefabonnementen) voor u op een rijtje staan. De tabel is te sorteren: hiervoor kunt u op de titel van de kolommen klikken.

Abonnementsprijzen Algemeen Dagblad

AD: kosten per vier weken**
Zaterdagplus
(zaterdag op papier + alle dagen digitaal)
1 jaar 15,99 45%
Compleet
(ma-za op papier en digitaal)
1 jaar 23,99 56%
Zaterdagplus
(zaterdag op papier + alle dagen digitaal)
2 jaar 19,99 31% + tablet
Compleet
(ma-za op papier en digitaal)
2 jaar 27,99 48% + tablet

ASUS tablet bij het ADWilt u wat langer een krant uitproberen voor een wel zeer vriendelijke prijs? Dan is het AD op het moment dus een goede keuze. U kunt deze zoals u in de tabel hierboven ziet een jaar met maar liefst 56% korting op het normale abonnementstarief uitproberen. Daarbij krijgt u als extraatje ook nog eens 6 1/5e Staatsloten cadeau. Als u besluit een 2-jarig abonnement te nemen krijgt u 48% korting en een luxe Asus tablet cadeau: ook een prima deal dus!

Met deze scherpe actietarieven is het Zaterdag Plus abonnement, waarbij u alleen op zaterdag de papieren editie + de weekendbijlage AD Magazine onvangt en de rest van de week digitaal kunt lezen momenteel de voordeligste keuze.

De verschillende regio-edities van het AD

De in dit artikel genoemde actieprijzen gelden voor zowel de landelijke editie van het AD als de zeven regionale uitvoeringen die weer in 18 lokale edities kunnen worden verdeeld: de Haagsche Courant (inclusief edities voor het Westland, Zoetermeer en Delft), het Rotterdams Dagblad, het Utrechts Nieuwsblad, de Amersfoortse Courant, Groene Hart (voor o.a. Gouda, Alphen aan den Rijn en Woerden), De Dordtenaar en AD Rivierenland (voor Dordrecht en de overige Drechtsteden). Afhankelijk van uw postcode ontvangt u één van deze edities met naast het nieuws uit de landelijke variant ook nieuws uit uw regio, gemeente en woonplaats.

Wilt u het AD liever uitproberen middels een kortlopend proefabonnement dat automatisch stopt? Dat kan ook: voor slechts 1 euro per week leest u de krant 2, 3 óf 4 weken. Kort of lang, op papier en digitaal of een mix daarvan - u ziet het: helemaal zoals u het wilt.

* Voor de acties van een jaarabonnement met 56% korting + Staatsloten en het abonnement met 48% korting en een Asus tablet cadeau geldt: zolang de voorraad strekt. De uitgever behoudt zich het recht voor om zonder opgaaf van redenen de actie te wijzigen of te beëindigen.
** De kosten van de kranten van de Persgroep, waaronder ook het AD, worden per vier weken berekend; er zijn zodoende dus dertien termijnen in een jaar.

Deel dit artikel:

KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws