AD Digitaal digitaal basis abonnement aanbieding

Abonnement op AD Digitaal

AD Digitaal
3 maanden AD Digitaal Basis 15,-

Met het AD Digitaal Basis abonnement krijgt u volledige toegang tot alle PREMIUM-artikelen op AD.nl. Let op: met dit abonnement krijgt u geen papieren of digitale krant.

Bekijk de actie »
 

Alle AD Digitaal abonnement aanbiedingen

 1. 3 maanden 15,- (1,15 per week)
  digitaal basis abonnement
  Digitaal Basis: toegang tot Premium artikelen in de nieuws app en op AD.nl + toegang tot Topics, geen papieren of digitale krant
 2. 6 maanden 27,50 (1,06 per week)
  digitaal basis abonnement8%
  Digitaal Basis: toegang tot Premium artikelen in de nieuws app en op AD.nl + toegang tot Topics, geen papieren of digitale krant
 3. 8 weken 1,- (0,12 per week)
  digitaal basis abonnement90%
  Digitaal Basis: toegang tot Premium artikelen in de nieuws app en op AD.nl + toegang tot Topics, geen papieren of digitale krant
  Beste deal (90% korting)
 4. + Toegang tot Topics1 jaar 156,- (3,- per week) = 0,50 per krant
  digitaal abonnement43%
  Digitaal Compleet: de digitale krant, Topics & toegang tot PREMIUM artikelen

AD Digitaal lees je nu al vanaf € 1.00 - profiteer van maximaal 90% korting op dit dagblad!

Aanbieding Korting   Soort abonnement
78 nummers 15,-   Vraag aan doorlopend
156 nummers 27,50 8% Vraag aan doorlopend
48 nummers 1,- 90% Vraag aan doorlopend
312 nummers 156,- 43% Vraag aan doorlopend

Ontdek nu de digitale abonnementen van het AD! Als nieuwe abonnee krijgt u ter introductie een passende aanbieding gedurende een door u zelf te bepalen periode, bij de basisvorm reeds vanaf acht weken en bij de complete variant vanaf een jaar.

Op het digitale vlak kent het AD drie producten, te weten:

 1. Digitaal Basis - Met het basisabonnement krijgt u volledige toegang tot alle PREMIUM-artikelen op AD.nl en in de vernieuwde Kubus-app, de meest complete nieuws app van Nederland.
 2. Topics - Uw nieuws uit alle 13 kranten van uitgever de Persgroep op 1 platform. Lees alles over uw favoriete onderwerpen, natuurlijk uit het AD, maar ook uit de Volkskrant, Trouw, het Parool, een zevental regionale kranten waaronder De Gelderlander en het Brabants Dagblad én de Belgische dagbladen De Morgen en Het Laatste Nieuws. Topics is er voor uw tablet, smartphone én computer (PC en Mac).
 3. Digitale krant - dé oplossing voor wie de papieren editie van het AD niet meer wenst, maar het nieuws wél graag in de vertrouwde opmaak van een krant wil lezen. De digitale versie van de papieren editie van het Algemeen Dagblad verschijnt van maandag t/m zaterdag, inclusief alle bijlagen. Voor tablets en smartphones via een app beschikbaar in de App Store voor iPhone en iPad en in Google Play voor Android apparaten, op de computer via een aparte website. Extra: via de digitale krant heeft u naast de landelijke editie ook automatisch toegang tot alle regio-edities van het AD voor Rotterdam, Den Haag, Amersfoort, Utrecht, de Drechtsteden, het Groene Hart en Rivierenland. De digitale versie is downloadbaar, dus ook zonder verbinding met het internet te lezen, en twee weken lang te bewaren.

De 4-in-1 app van het AD

Het AD brengt in de handige 'Kubus' app 4 werelden samen. Door het bundelen van deze werelden kunt u zeer snel schakelen naar nieuws wat u interesseert. In de 'eerste wereld' wordt al het laatste nieuws gepresenteerd, precies zoals u dat van het AD gewend bent: een prettige mix van nieuwsberichten uit binnen- en buitenland en de regio en natuurlijk ook het nodige sport- en shownieuws. In de 'tweede wereld' komen stad en regio volop aan de orde; alle gebieden en steden uit het verspreidingsgebied van het AD en de andere regionale kranten van de Persgroep, uitgever van het AD, kunnen gevolgd en als favoriet aangemerkt worden. Via de regiowereld komt u vervolgens in de 'derde wereld'. Hier vindt u heel veel video, net zoals bij de televisie op verschillende kanalen. Dit zijn video's van eigen makelij, maar ook (sport)video's van onder meer Eurosport en Ziggo en documentaires van Vice en Discovery. De 'vierde wereld' tenslotte is die van Topics. Hier vindt u alle artikelen uit maar liefst 13 kranten, handig op onderwerp gerubriceerd.

Er zijn momenteel twee abonnementsvormen voor AD digitaal beschikbaar, namelijk:

 • AD Digitaal Basis: deze bestaat uit de eerste twee digitale producten: volledige toegang tot alle Premium artikelen op de website en in de nieuws app en toegang tot Topics via de app.
 • AD Digitaal Compleet: dit is het meest gekozen pakket. Hierbij krijgt u naast de Premium artikelen op de site en in de app en toegang tot Topics eveneens de mogelijkheid om van maandag t/m zaterdag de digitale replica van de papieren editie te lezen. Heeft u de ochtendeditie dan is de krant vanaf 6 uur 's ochtends beschikbaar. De middageditie staat van maandag t/m vrijdag om 15:00 en 's zaterdags om 13:00 klaar.

Alle abonnementen gelden tot wederopzegging en kunnen na de eerste termijn per maand worden opgezegd. Momenteel is er helaas geen proefabonnement voor de digitale abonnementsvormen van het AD beschikbaar. Het AD is een uitgave van de Persgroep Nederland en verschijnt als digitale krant iedere week van maandag t/m zaterdag. De website AD. nl en nieuwsapp worden dagelijks bijgewerkt met nieuwe (premium) artikelen.

Deel deze AD Digitaal aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over AD Digitaal »
Titel: AD Digitaal
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

Dit digitaal basis abonnement kan alleen in Nederland aangevraagd worden Deze actie geldt alleen in Nederland

De actuele AD Digitaal acties met korting

Aanbieding 1 - 3 maanden AD Digitaal Basis € 15,-  stopt automatisch: nee

Van
15,00
Voor15,00

78 keer AD Digitaal voor 15,00.

Vraag aan

Aanbieding 2 - 6 maanden AD Digitaal Basis € 27,50  stopt automatisch: nee

Van
30,00
Voor27,50
Korting8 %
8%
korting

Voor nog geen 5 euro per maand iedere dag op de hoogte van het laatste nieuws uit de regio, stad en land en de rest van de wereld met het AD Digitaal Basis abonnement!

Vraag aan

Aanbieding 3 - 8 weken AD Digitaal Basis € 1,-  stopt automatisch: nee

Van
10,00
Voor1,00
Korting90 %
90%
korting

Probeer het Digitaal Basis abonnement van het AD nu wel heel voordelig uit: 8 weken voor slechts 1 euro. Daarna maandelijks opzegbaar tegen een tarief van 5 euro.

Vraag aan

Aanbieding 4 - 1 jaar AD Digitaal Compleet € 3,- / week  stopt automatisch: nee

Van
272,48
Voor156,00
Korting43 %
43%
korting

Lees het AD nu volledig digitaal op uw tablet, smartphone en desktop computer via de krant app voor iOS en Android. U ontvangt iedere dag de digitale versie van de krant, inclusief bijlagen en krijgt toegang tot Topics met nieuws uit dertien kranten én PREMIUM artikelen op de website.

Vraag aan

Abonnement opties:

Gerelateerde tijdschrift categorieën:

Meer proefabonnementen in digitale krant

De krant VK Digitaal
Volkskrant Digitaal
4 weken VK Digitaal Basis 10,-

Probeer nu het Digitaal Basis abonnement op de Volkskrant uit: u krijgt geen krant maar wel toegang tot alle artikelen op Volkskrant.nl en in de smartphone app.
 Schrijf een recensie en win! 

Slechts0,42 per tijdschrift
 
Telegraaf Premium
Telegraaf Premium
Telegraaf Premium: 1 jaar 1,77 per week

Met Telegraaf Premium lees, bekijk en luister je je alle premium artikelen (met een geel label), video's en podcasts in de Telegraaf nieuwsapp én op de website Telegraaf.nl. Probeer Premium nu 1, 2 of 3 jaar met korting! Deze aanbiedingen gelden alleen voor nieuwe abonnees.
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 63,96

41%
korting
Slechts0,30 per tijdschrift
 
Meer tijdschriften en kranten:
AD Digitaal abonnement aanbieding, rubriek digitale kranten. Prijswijzigingen voorbehouden.
Aanbiedingen
AD Algemeen Dagblad
proef abonnement
AD Algemeen Dagblad
AD Weekend
proef abonnement
AD Weekend
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

 • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
 • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws