AD Digitaal digitaal basis abonnement aanbieding
Home

Abonnement op AD Digitaal

 Tot 91% korting 
1 jaar AD Digitaal Basis 2,- / week
AD Digitaal

Met het AD Digitaal Basis abonnement krijgt u volledige toegang tot alle PREMIUM-artikelen in de AD app en op AD.nl. Let op: met dit abonnement ontvangt u geen papieren of digitale krant. Bij het uitgebreidere AD Digitaal abonnement krijgt u wél van maandag t/m zaterdag beschikking over de digitale replica van het AD inclusief de bijlagen en op zaterdag het weekendmagazine Mezza + natuurlijk alle voordelen van AD Digitaal Basis. Voor aanbiedingen inclusief de papieren versie van het AD kijkt u bij alle AD abonnementen. AD Digitaal eerst op proef? Dan kan ook: 8 weken voor slechts 4 euro.

Bekijk de actie »
 
AD Digitaal logo

Alle AD Digitaal abonnement aanbiedingen

 1. 2,- per week - kortingsperiode 1 jaar
  digitaal basis abonnement9%
  Digitaal Basis - Onbeperkt toegang tot PREMIUM artikelen in de app en op de nieuwssite
 2. 1,75 per week - kortingsperiode 2 jaar
  digitaal basis abonnement20%
  Digitaal Basis - Onbeperkt toegang tot PREMIUM artikelen in de app en op de nieuwssite
  Meest gekozen
 3. + Toegang tot Uit Andere Media3,75 per week - kortingsperiode 1 jaar = 0,63 per krant
  digitaal abonnement32%
  Digitaal - Ma t/m za de digitale krant met bijlagen (pdf) + onbeperkt toegang tot PREMIUM artikelen
 4. + Toegang tot Uit Andere Media3,50 per week - kortingsperiode 2 jaar = 0,58 per krant
  digitaal abonnement37%
  Digitaal - Ma t/m za de digitale krant met bijlagen (pdf) + onbeperkt toegang tot PREMIUM artikelen
 5. + Toegang tot Uit Andere Media3,25 per week - kortingsperiode 3 jaar = 0,54 per krant
  digitaal abonnement41%
  Digitaal - Ma t/m za de digitale krant met bijlagen (pdf) + onbeperkt toegang tot PREMIUM artikelen
 6. + Toegang tot Uit Andere Media8 weken 4,- (0,50 per week) = 0,08 per krant
  proefabonnement91% - stopt automatisch
  Digitaal - Ma t/m za de digitale krant met bijlagen (pdf) + onbeperkt toegang tot PREMIUM artikelen
      Meeste voordeel - 91% korting

AD Digitaal lees je nu al vanaf € 4.00 - profiteer van tot maximaal 91% korting op dit dagblad!

Aanbieding Korting Bestel Soort abonnement
312 nummers 104,- 9% Bestel doorlopend
624 nummers 182,- 20% Bestel doorlopend
312 nummers 195,- 32% Bestel doorlopend
624 nummers 364,- 37% Bestel doorlopend
936 nummers 507,- 41% Bestel doorlopend
48 nummers 4,- 91% Bestel aflopend

Ontdek nu de digitale abonnementen van het AD! Als nieuwe abonnee krijgt u ter introductie een passende aanbieding gedurende een door u zelf te bepalen periode, bij de basisvorm reeds vanaf acht weken en bij de complete variant vanaf een jaar.

Op het digitale vlak kent het AD drie producten, te weten:

 1. Digitaal Basis - Met het basisabonnement krijgt u volledige toegang tot alle PREMIUM-artikelen op AD.nl en in de vernieuwde Kubus-app, de meest complete nieuws app van Nederland.
 2. Topics - Uw nieuws uit alle 13 kranten van uitgever de Persgroep op 1 platform. Lees alles over uw favoriete onderwerpen, natuurlijk uit het AD, maar ook uit de Volkskrant, Trouw, het Parool, een zevental regionale kranten waaronder De Gelderlander en het Brabants Dagblad én de Belgische dagbladen De Morgen en Het Laatste Nieuws. Topics is er voor uw tablet, smartphone én computer (PC en Mac).
 3. Digitale krant - dé oplossing voor wie de papieren editie van het AD niet meer wenst, maar het nieuws wél graag in de vertrouwde opmaak van een krant wil lezen. De digitale versie van de papieren editie van het Algemeen Dagblad verschijnt van maandag t/m zaterdag, inclusief alle bijlagen. Voor tablets en smartphones via een app beschikbaar in de App Store voor iPhone en iPad en in Google Play voor Android apparaten, op de computer via een aparte website. Extra: via de digitale krant heeft u naast de landelijke editie ook automatisch toegang tot alle regio-edities van het AD voor Rotterdam, Den Haag, Amersfoort, Utrecht, de Drechtsteden, het Groene Hart en Rivierenland. De digitale versie is downloadbaar, dus ook zonder verbinding met het internet te lezen, en twee weken lang te bewaren.

De 4-in-1 app van het AD

Het AD brengt in de handige 'Kubus' app 4 werelden samen. Door het bundelen van deze werelden kunt u zeer snel schakelen naar nieuws wat u interesseert. In de 'eerste wereld' wordt al het laatste nieuws gepresenteerd, precies zoals u dat van het AD gewend bent: een prettige mix van nieuwsberichten uit binnen- en buitenland en de regio en natuurlijk ook het nodige sport- en shownieuws. In de 'tweede wereld' komen stad en regio volop aan de orde; alle gebieden en steden uit het verspreidingsgebied van het AD en de andere regionale kranten van de Persgroep, uitgever van het AD, kunnen gevolgd en als favoriet aangemerkt worden. Via de regiowereld komt u vervolgens in de 'derde wereld'. Hier vindt u heel veel video, net zoals bij de televisie op verschillende kanalen. Dit zijn video's van eigen makelij, maar ook (sport)video's van onder meer Eurosport en Ziggo en documentaires van Vice en Discovery. De 'vierde wereld' tenslotte is die van Topics. Hier vindt u alle artikelen uit maar liefst 13 kranten, handig op onderwerp gerubriceerd.

Er zijn momenteel twee abonnementsvormen voor AD digitaal beschikbaar, namelijk:

 • AD Digitaal Basis: deze bestaat uit de eerste twee digitale producten: volledige toegang tot alle Premium artikelen op de website en in de nieuws app en toegang tot Topics via de app.
 • AD Digitaal Compleet: dit is het meest gekozen pakket. Hierbij krijgt u naast de Premium artikelen op de site en in de app en toegang tot Topics eveneens de mogelijkheid om van maandag t/m zaterdag de digitale replica van de papieren editie te lezen. Heeft u de ochtendeditie dan is de krant vanaf 6 uur 's ochtends beschikbaar. De middageditie staat van maandag t/m vrijdag om 15:00 en 's zaterdags om 13:00 klaar.

Alle abonnementen gelden tot wederopzegging en kunnen na de eerste termijn per maand worden opgezegd. Momenteel is er helaas geen proefabonnement voor de digitale abonnementsvormen van het AD beschikbaar. Het AD is een uitgave van de Persgroep Nederland en verschijnt als digitale krant iedere week van maandag t/m zaterdag. De website AD. nl en nieuwsapp worden dagelijks bijgewerkt met nieuwe (premium) artikelen.

Deel deze AD Digitaal aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over AD Digitaal »
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

De actuele AD Digitaal acties met korting

Aanbieding 1 - 1 jaar AD Digitaal Basis € 2,- / week  stopt automatisch: nee

Van
113,88
Voor104,00
Korting9 %
9%
korting

312 keer AD Digitaal voor 104,00.

Vraag aan

Aanbieding 2 - 2 jaar AD Digitaal Basis € 1,75 / week  stopt automatisch: nee

Van
227,76
Voor182,00
Korting20 %
20%
korting

Voor slecht 7 euro 58 per maand iedere dag op de hoogte van het laatste nieuws uit de regio, stad en land en de rest van de wereld met het AD Digitaal Basis abonnement!

Vraag aan

Aanbieding 3 - 1 jaar AD Digitaal € 3,75 / week  stopt automatisch: nee

Van
287,56
Voor195,00
Korting32 %
32%
korting

Lees het AD nu volledig digitaal op uw tablet, smartphone en desktop computer via de krant app voor iOS en Android. U ontvangt iedere dag de digitale versie van de krant, inclusief bijlagen en krijgt toegang tot PREMIUM artikelen op de website.

Vraag aan

Aanbieding 4 - 2 jaar AD Digitaal € 3,50 / week  stopt automatisch: nee

Van
575,12
Voor364,00
Korting37 %
37%
korting

Profiteer nu van 37% korting op digitaal lezen met een 2-jarig abonnement op AD Digitaal!

Vraag aan

Aanbieding 5 - 3 jaar AD Digitaal € 3,25 / week  stopt automatisch: nee

Van
862,68
Voor507,00
Korting41 %
41%
korting

Probeer het Digitaal abonnement van het AD nu wel heel voordelig uit: 3 jaar voor slechts 54 cent per dag! Na deze actieperiode is het abonnement makkelijk maandelijks opzegbaar via de uitgever.

Vraag aan

Aanbieding 6 - Proefabonnement: 8 weken AD Digitaal € 4,-  stopt automatisch: ja

Van
44,24
Voor4,00
Korting91 %
91%
korting

Nog niet toe aan een vast abonnement op AD digitaal? Probeer deze abonnementsvorm dan eerst 8 weken uit voor maar 50 cent per week! Stopt automatisch!

Vraag aan

Abonnement opties:

Gerelateerde tijdschrift categorieën:

Recente cover van het ADProfiteer van actietarieven
Wat kost een abonnement op het AD?
Wat kost een abonnement op het AD Algemeen Dagblad of een regio-editie? Hier vindt u de actietarieven van deze krant voor Compleet, Weekend en Digitaal.

Meer abonnementen in digitale krant

De krant VK Digitaal
Volkskrant Digitaal
1 jaar VK Digitaal Basis 2,25 / week

Probeer nu één van de digitale abonnementen van de Volkskrant uit: kies voor VK Digitaal Basis wanneer u toegang wilt tot alle online artikelen in de app en op de website Volkskrant.nl. Wilt u ook de digitale replica van de krant kunnen lezen? Kies dan voor VK Digitaal. Eerst de proef op de som nemen? Dan kan ook middels een Digitaal proefabonnement van 8 weken voor 4 euro! Voor abonnementen inclusief de papieren versie van de Volkskrant kijkt u bij alle Volkskrant abonnementen.
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 45,24

28%
korting
Slechts0,38 per tijdschrift
 
Het dagblad Het Parool Digitaal
Het Parool Digitaal
1 jaar Parool Digitaal Basis 1,75 / week

De krant voortaan geheel digitaal lezen? Kies dan nu voor Parool Digitaal: in de vorm 'Digitaal Basis' voor onbeperkte toegang tot alle online artikelen (inclusief Plus-artikelen) op Parool.nl en én de nieuws-app of in de vorm 'Digitaal' indien u ook de digitale replica van de papieren krant wilt lezen. Deze laatste abonnementsvorm omvat tevens de interactieve 'Speciale Editie' en 'Uit Andere Media' waarmee u toegang krijgt tot alle online artikelen van 10 andere kranten waaronder de Volkskrant, Trouw, het AD en zeven regionale dagbladen. Eerst uitproberen? Dan kan ook middels een proefabonnement van 8 weken. Liever de krant ook op papier? Ga dan naar alle Parool abonnementen.
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 59,28

39%
korting
Slechts0,29 per tijdschrift
 
De krant Trouw Digitaal
Trouw Digitaal
1 jaar Trouw Digitaal Basis 2,50 / week

Probeer nu Trouw geheel digitaal met korting oplopend tot 34%! Kies uit één van de volgende abonnementen: Trouw Digitaal Basis voor onbeperkte toegang tot alle artikelen op de website Trouw.nl en in de Trouw nieuwsapp voor tablet en smartphone, Trouw Digitaal indien u daarnaast ook van maandag tot en met zaterdag de replica van de papieren editie inclusief bijlagen Verdieping en Tijdgeest wilt lezen of het Trouw Digitaal proefabonnement om eerst eens te kijken of digitaal lezen iets voor u is. Voor acties inclusief de papieren editie van Trouw kijkt u bij alle Trouw abonnementen.
 Schrijf een recensie en win! Uw besparing: 32,24

20%
korting
Slechts0,42 per tijdschrift
 
Meer tijdschriften en kranten:
AD Digitaal abonnement aanbieding, rubriek digitale kranten. Prijswijzigingen voorbehouden.
Ook interessant
AD Algemeen Dagblad
proef abonnement
AD Algemeen Dagblad
AD Weekend
proef abonnement
AD Weekend
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

 • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
 • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws