De abonnementstarieven van De Limburger

Wat kost een abonnement op de Limburger?

Alle tarieven op een rijtje

Wat zijn de kosten van een abonnement op de Limburger, de regiokrant voor de provincie Limburg? In dit artikel vindt u de lopende actietarieven van de Limburger voor alle abonnementsvormen: Compleet, Zaterdag Extra en Digitaal Extra.

De Limburger leest u al vanaf 4 euro 50 per maand. In het overzicht hieronder hebben we alle tarieven van vaste abonnementen, zowel Compleet, Zaterdag Extra als Digitaal Extra, voor u op een rijtje gezet. De tabellen zijn makkelijk te sorteren op door op de titel van een kolom, bijvoorbeeld prijs per maand of korting, te klikken.

Abonnementsprijzen 1, 2 of 3 jaar De Limburger

De Limburger jaarabonnementen: kosten per maand
Digitaal
(toegang tot alle Plus-artikelen)
3 jaar 4,50 70%
Digitaal
(toegang tot alle Plus-artikelen)
1 jaar 7,50 50%
Digitaal Extra
(ma-za digitaal)
3 jaar 8,50 57%
Digitaal Extra
(ma-za digitaal)
1 jaar 17,50 12%
Zaterdag Extra
(zaterdag op papier + alle dagen digitaal)
3 jaar 12,50 54%
Zaterdag Extra
(zaterdag op papier + alle dagen digitaal)
1 jaar 22,50 18%
Compleet
(ma-za op papier én digitaal)
3 jaar 29,50 28%
Compleet
(ma-za op papier én digitaal)
1 jaar 35,- 15%

Zoals u kunt zien heeft De Limburger op het moment zeer scherpe actietarieven voor nieuwe abonnees. Kiest u de 'Compleet' abonnementsvorm voor een vast abonnement dan krijgt u tot 28% korting** op het normale tarief: slechts 29,50 per maand ofwel 6,79 per week voor 3 jaar. Wilt u de krant eerst 1 jaar proberen dan betaalt u 35,- per maand.

Alle actietarieven van de Limburger op een rijtje

Leest u de papieren krant eigenlijk alleen maar 's weekends omdat u door de week weinig tijd heeft? Dan is het Zaterdag Extra abonnement een goede optie. Al vanaf 2,88 per week (12,50 per maand bij een 3-jarig abonnement) kunt u voordelige gebruik maken van deze abonnementsvorm. Hierbij leest u de hele week sowieso digitaal via de apps voor tablets, telefoons en op uw computer via de website van de Limburger en krijgt u op zaterdag de papieren editie inclusief L-magazine. Een jaarabonnement is er al voor 22,50 per maand (5,18 per week).

Het is ook mogelijk om De Limburger geheel digitaal te lezen. Bij deze abonnementsvorm krijgt u geen papieren krant meer maar leest u iedere dag, wanneer het u schikt en waar u ook bent, het nieuws digitaal.

U ziet het: dit is hét moment om voordelig de krant uit te proberen. Tip: Voor de jaarabonnementen kunt u de korting desgewenst ook 2 of zelfs 3 jaar vastzetten: zo profiteert u nog langer van (scherpere) actietarieven!

** Korting van de jaarabonnementen is berekend ten opzichte van het op het moment geldende reguliere abonnementstarief.

Deel dit artikel:

Bladen

KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws