Win een boodschappen cheque van 450 euro voor Albert Heijn bij Landleven

Win boodschappen bij Landleven

Kans op AH boodschappencheque

Landleven heeft een mooie eindejaarsactie: indien u voor 31 december 2016 een proefabonnement voor uzelf of cadeau-abonnement voor iemand anders aanvraagt maakt u kans op gratis boodschappen doen bij AH!

Let op: de houdbaarheid van dit artikel is verstreken. Dit betekent dat het kan voorkomen dat één of meerdere aanbiedingen waarover hieronder gesproken wordt helaas niet meer geldig zijn.

Landleven actie hersft 2016Heeft u ook zin in Landleven? Dan heeft dit tijdschrift over buitenwonen en buitenleven nu een heel voordelige en leuke kennismakingsactie: u kunt het blad drie maal geheel vrijblijvend uitproberen voor maar 3,33 per nummer en bovendien dingt u als u een proefabonnement aanvraagt voor uzelf of als cadeau ook automatisch mee naar één van de tien boodschappencheques ter waarde van 450 euro, te besteden bij Albert Heijn!

Over de Landleven actie

Deze Lees Landleven actie betreft de volgende aanbieding: als u tussen nu en het eind van het haar een automatisch proefabonnement voor uzelf of een cadeau-abonnement voor een ander (bijvoorbeeld voor Sinterklaas of kerst) afsluit betaalt u slechts 10 euro voor drie edities en maakt u automatisch kans op 1 van de 10 boodschappen cheques die Reed Business, de uitgever van het blad, verloot. De uitslag van de loting wordt midden januari bekend gemaakt op de website www.landleven.nl. Winnaars ontvangen tevens per post of per e-mail bericht.

Het blad voor buitenwonen en buitenleven

Landleven cover december 2016Landleven bestaat al sinds 1995 en schrijft dus al ruim 20 jaar iedere maand over buitenleven en buiten wonen, met aandacht voor erf en tuin, landschap en natuur en dieren en producten van eigen erf. In de meest recente editie, het decembernummer dat - hoe kan het ook anders met de feestdagen voor de deur - in het teken staan van 'Samen genieten', vindt u onder meer de volgende artikelen:

  • Warme winter: maak gezelligheid op het erf. Met handgemaakte decoratie van eigen erf zult u het zien: de mooiste creaties komen uit uw eigen tuin!
  • 5x doe-het-zelf: u leert hoe u varkentjes van klei moet maken, kunt zelf aan de slag om een laarzenknecht te timmeren, orginele warme winterwanten te breien of de sneeuwster van Alie te maken.
  • Recepten: in de rubriek lekker eten deze keer onder andere gele-tomatensoep, tarte tatin van pastinaak, geel eitje op bedje van sla, waaieraardappels, geroosterde wortels en bietjes, beenham uit de oven en zelfgemaakte rookworst.
  • Dieren: 15 weetjes over erfdieren, onthaasten met mediterrane miniatuur-ezels en in de rubriek 'Rond het erf' aandacht voor de kerkuil.
  • Buitenwonen: een aardbevingsbestendig houten huis en het landleven van Bauke en Hanke Brouwer.
  • Erf & Tuin: tuinieren als levensstijl en 26 groene tips voor de winter.
  • Platteland: Veluwse vertellingen door de dominee en hard werken & Hollandse kost.

Dat wordt ouderwets genieten met het kerstnummer dus! In ieder nummer vindt u bovendien columns van onder andere Herman van Veen, dierenarts Brenda en een aantal redacteuren, de Landleven agenda met de leukste dingen om te gaan doen in de decembermaand, leuke producten in 'Te hooi & te gras', de vraag- en aanbodrubriek Bestel dus snel uw kennismakingsabonnement op dit blad of geef drie keer Landleven cadeau op pakjesavond of tijdens het kerstfeest!

Deel dit artikel:

Bladen

KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws