Zin recensie van Lies Neeten-Holtermans
Home

Zin recensie

Navigeren: Eerste recensie | Zin recensie #2 »

Meningen gezocht: schrijf zelf een recensie over Zin »

# 1 - Lies Neeten-Holtermans

Mooi en informatief blad voor 50+

Waardering: 9 / 10
Zin
Word abonnee van Zin

Aanbieding
Zin is een blad met ervaring. Een bron van inspiratie voor de beste tijd van je leven, met iedere maand ideeën en informatie die het leven extra kleur geven, verrassende interviews, ontroerende verhalen, tips m.b.t. exposities, boeken en theatervoorstellingen, columns van o.a. Stef Bos en Katinka Polderman en meer. Neem nu een automatisch aflopend proefabonnement van 3 nummers, geef het tijdschrift 3, 6 of 13x cadeau of kies voor een halfjaar- of jaarabonnement met korting oplopend tot 37%!


Hiermee wil ik laten blijken ZIN een prachtig blad te vinden. Ik lees veel tijdschriften, maar nog nooit zo'n mooi blad voor 50+. Ik vind er veel informatie in over vele onderwerpen. Ook de rubriek over internet vind ik boeiend, zeker nu ik er mee bezig ben. Allerlei onderwerpen komen aan bod. Ik hoop ook nog ooit een artikel te lezen over mensen die door b.v. reuma een beperking hebben. Wat zij toch nog doen elke dag. Ook een artikel over hobby's zou leuk zijn. Ik hoop het nog vele jaren te lezen. Het overtreft de bladen die er nu zijn zeker. Veel succes allemaal.

Geef zelf je oordeel over Zin »

Zin wordt door onze bezoekers gemiddeld gewaardeerd met het cijfer 8.5

Er zijn in totaal vijf uitgebreide recensies en twaalf korte reviews geschreven voor het tijdschrift Zin, hierboven vind je recensie #1. Lees je dit tijdschrift ook, of heb je Zin recentelijk nog gelezen en wil je je mening kwijt? Plaats dan hieronder je beoordeling!

Schrijf een recensie over het tijdschrift Zin

Ben je abonnee van of heb je ooit een abonnement gehad op Zin? Hieronder kun je jouw ervaring met deze titel delen en toekomstige lezers van dit tijdschrift helpen. Je kunt naast een recensie schrijven ook een waardering (1 tot 5 sterren) voor het maandblad geven.

Om het systeem niet te overbelasten kun je één keer per 5 minuten een recensie posten. Met het ip-adres is voor het laatst een recensie gepost op .

Voorwaarden
De redactie behoudt zich het recht voor om je recensie in te korten of op andere manieren aan te passen (denk aan spelfouten corrigeren). De recensie wordt eigendom van Proefabonnementen-Gids.nl.
Je privacy
Je e-mail adres wordt niet zichtbaar gemaakt naast je recensie en niet ter beschikking gesteld aan derden.
Disclaimer
Bovenstaande recensies geven de meningen van bezoekers van Proefabonnementen-Gids.nl weer. Proefabonnementen-Gids.nl kan niet aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van deze recensies.

Andere aanbiedingen
Zin magazine
abonnement kado
Zin magazine abonnement kado
Plus Magazine
proefabonnement
Plus Magazine proefabonnement
Plus Magazine
abonnement kado
Plus Magazine abonnement kado
SAAR Magazine
abonnement
SAAR Magazine proefabonnement
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws