Mokum magazine abonnement aanbieding
Home

Abonnement op Mokum magazine

12x Mokum magazine 27,50
Mokum magazine

Mokum Magazine is hét maandblad voor de ├ęchte Amsterdammer. Met in iedere editie interviews met bekende en onbekende Amsterdammers, smaaktests, leuke adresjes, culturele activiteiten, puzzels en nog veel meer. Neem nu een abonnement of geef Mokum magazine cadeau!

Bekijk de actie »
 
Mokum magazine logo

Alle Mokum magazine abonnement aanbiedingen

 1. 12x Mokum magazine 27,50
  jaarabonnement
      Meeste voordeel
 2. 12x Mokum magazine 27,50
  cadeau abonnement - stopt automatisch
      Beste cadeau deal

Mokum magazine lees je nu al vanaf € 27.50

Aanbieding Korting Bestel Soort abonnement
12 nummers 27,50   Bestel doorlopend
12 nummers cadeau 27,50   Bestel aflopend, kado

Mokum Magazine is een glossy maandblad voor de échte Amsterdammer en mensen buiten de hoofdstad die er gewoond hebben en heimwee hebben of 020 gewoon een warm hart toedragen. Met een oplage van maar liefst 60.000 exemplaren kun je zeggen dat de populariteit onder de Amsterdammers in ieder geval groot is. En met recht, want het blad staat iedere keer boordevol lezenswaardige interviews met geboren en getogen Amsterdammers (bekende en minder bekende) alsmede nationale en internationale sterren, schitterende reportages over zeer uiteenlopende onderwerpen, columns en andere rubrieken en natuurlijk de beste verhalen over Mokum.

Als je Mokum magazine leest blijf je voortaan helemaal op de hoogte van alles wat Amsterdam beweegt, inclusief welke winkels, restaurants en andere uitgaansgelegenheden de moeite waard zijn en/of recentelijk geopend zijn en welke culturele en andere activiteiten je kunt ondernemen. Tot slot vind je achterin Mokum magazine altijd een aantal verschillende puzzels (kruiswoordraadsel, sudoku, Zweedse puzzel en woordzoeker) waarmee je leuke dingen kunt winnen: van weekendjes weg tot giftcards en van toegangskaartjes voor musea en het theater tot typisch Amsterdamse gadgets.

In principe is het blad iedere maand gratis af te halen bij 1500 locaties in Amsterdam waaronder alle ziekenhuizen en bioscopen, een groot aantal Albert Heijn vestigingen en vele café's, eettentjes, sportscholen, beauty-, wellness- en speciaalzaken. Ben je niet in de gelegenheid om iedere maand je gratis nummer te claimen dan biedt Mokum magazine als service de mogelijkheid om een abonnement af te sluiten of een cadeau-abonnement te geven.

Wie maakt de lekkerste pepernoten van 020? En hoe zit dat met biefstuk of taco's? Wat zijn de 10 beste plekken in Amsterdam volgens bekende Amsterdammers? Waar moet je zijn in de stad als je wilt genieten van de echte Italiaanse keuken? Welke films draaien er deze maand in de bioscopen in 020? Wat is nou de ultieme Amsterdammer? Welke kroegen moet je regelmatig bezoeken in de Jordaan? Dit en meer lees je iedere maand in Mokum magazine, het blad voor iedere fan van Amsterdam!

Het abonnement van 12 nummers 25 euro (1 jaar) voor jezelf geldt tot wederopzegging en wordt na de eerste termijn automatisch omgezet in een abonnement voor onbepaalde tijd welke vanaf dat moment maandelijks opzegbaar is. Het cadeau-abonnement voor iemand anders stopt automatisch na een jaar. Mokum Magazine verschijnt iedere eerste vrijdag van de nieuwe maand; het tijdschrift is een uitgave van Woord Vervolgd V.O.F. gevestigd te Amsterdam.

Deel deze Mokum magazine aanbiedingen pagina:

Meningen van lezers:
Geen recensies gevonden
Schrijf een recensie over Mokum magazine »
- / 10, 0 reviews
Gemiddelde waardering:   -

De actuele Mokum magazine acties met korting

Aanbieding 1 - 12x Mokum magazine € 27,50  stopt automatisch: nee

Van
27,50
Voor27,50

Twaalf keer Mokum magazine voor 27,50.

Vraag aan

Aanbieding 2 - 12x Mokum magazine cadeau € 27,50  stopt automatisch: ja

Van
27,50
Voor27,50

Geef Mokum magazine nu een jaar lang cadeau. Het cadeau-abonnement stopt automatisch!

Vraag aan

Abonnement opties:

Gerelateerde tijdschrift categorieën:

Meer abonnementen in vrije tijd & hobby

Het tijdschrift Zin
Zin
Proefabonnement: 3x Zin 20,-

Zin is een blad met ervaring. Een bron van inspiratie voor de beste tijd van je leven, met iedere maand ideeën en informatie die het leven extra kleur geven, verrassende interviews, ontroerende verhalen, tips m.b.t. exposities, boeken en theatervoorstellingen, columns van o.a. Stef Bos en Katinka Polderman en meer. Neem nu een automatisch aflopend proefabonnement van 3 nummers, geef het tijdschrift 3, 6 of 13x cadeau of kies voor een halfjaar- of jaarabonnement met korting oplopend tot 37%!
 zeventien recensiesUw besparing: 3,85

16%
korting
Van € 23,85 voor € 20,-
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Zoom
Zoom.nl
Proefabonnement: 3x Zoom 24,95

Ontwikkel jezelf als fotograaf met het tijdschrift ZOOM.nl! Neem een automatisch aflopend proefabonnement op ZOOM van drie nummers met, geef het blad cadeau of kies voor een jaarabonnement met 22% korting op de prijs van losse edities.
 Schrijf recensie Uw besparing: 1,90

7%
korting
Van € 26,85 voor € 24,95
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Het tijdschrift Roots
Roots magazine
Proefabonnement: 3x Roots 20,-

Roots magazine is het tijdschrift met de mooiste natuurfotografie en de spectaculairste natuurreportages uit binnen- en buitenland. Neem nu een proefabonnement van drie nummers, geef het blad cadeau of kies voor een halfjaar of jaarabonnement met korting oplopend tot 34%.
 vier recensiesUw besparing: 0,97

5%
korting
Van € 20,97 voor € 20,-
Dit proefabonnement van 3 nummers stopt automatisch
Meer tijdschriften en kranten:
Mokum magazine abonnement aanbieding, rubriek vrije tijd & hobby bladen. Prijswijzigingen voorbehouden.
Ook interessant
Het Parool
proef abonnement
Het Parool
Ons Amsterdam
proef abonnement
Ons Amsterdam
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

 • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
 • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws