Meningen van bezoekers over Happinez

Meningen over Happinez

Happinez krijgt van onze bezoekers gemiddeld het cijfer 8.7. Wil je zelf ook je mening geven over dit blad of commentaar leveren op een geplaatst stukje van een ander ?
Schrijf dan hieronder je recensie

01. Jolanda Jaquet over Happinez
, cijfer: 9

Happinez terecht het tijdschrift van het jaar

Happinez abonnement

Happinez is terecht het tijdschrift van het jaar! Het is een blad dat je raakt, je aanspreekt en inspireert. De onderwerpen die behandeld worden gaan ons allemaal aan omdat ze te maken hebben met ons menszijn: o.a Kracht, Intuïtie, Groei, Balans, Liefde, Ruimte, Energie, Aandacht, Licht. Het magazine is makkelijk te lezen, ook als er dieper op de zaken ingegaan wordt. Voorbeelden van de inhoud zijn: interviews, boekrecensies, columns, kunst, cursussen en workshops, reizen, winkelen, wijsheden, psychologie en natuurlijk gezondheid en welzijn. En natuurlijk niet te vergeten: de prachtige foto's. lees meer »

02. Marion van Dam
, cijfer: 9

Mijn happinezz..

Als je zelf iets heel leuk en leerzaam meemaakt, is dat een persoonlijk goed. Je kan er over vertellen maar de ander overhalen hetzelfde te doen, wekt weerstand, voelt als duwen. Over Happinezz zeg ik echter tegen de mensen om mij heen: 'toe, dit moet je eens gaan lezen!'...
Ik krijg de Happinezz flink doorgelezen van mijn lieve schoonzus dus tweedehandsjes en daarna kunnen we er altijd zo heerlijk samen over kletsen. Moet ze helaas altijd weer teruggeven.. lees meer »

03. Els Kampherbeek
, cijfer: 10

Erg Inspirerend

Hier komt mijn ervaring met het blad Happinez. Ik kwam er bij toeval mee in contact, toen mijn campingvriendin uit Heemskerk (ik woon in Overijssel) met een tas vol tijdschriften op de camping kwam om lekker te kunnen ontspannen. Daar zag ik tussen alle andere tijdschriften een blad dat anders dan de anderen was: Happinezz! lees meer »

04. A. G. M. van dissel
, cijfer: 10

Voeding, erg belangrijk!

Dit blad is pure voeding voor lichaam en geest zonder poeha maar met boedha! Leren dat alles met elkaar in verband staat; nuttig met aangenaam samen. Helaas maar twee keer per maand. Heb net een abbonnement afgesloten want kan niet meer zonder.

05. Lineke de Vries
, cijfer: 9

Spiritueel, maar niet zwevend.

Ik had het blad al eens zien liggen in de winkel. De lay out sprak mij erg aan, echter was ik ook wel wat sceptisch. Was bang dat het erg zweverig zou zijn. Toen ik voor de vakantie een pakket met tijdschriften kocht, zat er ook een nummer van Happinezz bij. Op een regenachtige ochtend pakte ik het blad en begon te bladeren. lees meer »

Eerste recensie pagina  •  Volgende pagina [#06 t/m #10]

Wat vind jij van Happinez?

Jouw beoordeling - cijfer / aantal sterren
 
De titel
Geef hieronder aan wat jij vindt van Happinez:
De url van je website (niet invullen indien je een echte bezoeker bent)
 
Jouw naam - of kies een nickname. Wordt getoond bij de review.
E-mailadres - niet verplicht en wordt niet gepubliceerd.
« Eerste beoordelingen pagina | Volgende Happinez meningen pagina »
Meer bladen en meningen
Psychologie Magazine
proefabonnement
Psychologie Magazine proefabonnement
Flow
proefabonnement
Flow proefabonnement
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws