Happinez recensie van Lineke de Vries
Home

Happinez recensie

Review index: « Happinez recensie #3 | Happinez recensie #5 »

Je mening geven? schrijf een recensie over Happinez »

# 4 - Lineke de Vries

Spiritueel, maar niet zwevend.

Waardering: 9 / 10
Happinez
Word abonnee van Happinez

Aanbieding
Het tijdschrift Happinez is een blad met inhoud én glans. Het biedt de lezer een breed aanbod van onderwerpen op het gebied van spiritualiteit, wijsheid en psychologie. Neem Happinez nu 3 maanden op proef of geef het blad cadeau.


Samenvatting recensie
Het mooie van Happinez is de combinatie tussen Oosterse en Westerse wijsheid. Verder is het blad spiritueel, maar niet zwevend.

Ik had het blad al eens zien liggen in de winkel. De lay out sprak mij erg aan, echter was ik ook wel wat sceptisch. Was bang dat het erg zweverig zou zijn. Toen ik voor de vakantie een pakket met tijdschriften kocht, zat er ook een nummer van Happinezz bij. Op een regenachtige ochtend pakte ik het blad en begon te bladeren.

Al gauw viel mijn oog op een artikel over vergeving, ik begon te lezen en het sprak mij erg aan. Het was helemaal niet zweverig, waar ik zo bang voor was. Na het artikel las ik het interview met een vietnamese Boedhist, ik ben zijn naam even kwijt. Ook dit las ik met gemak uit. En eigenlijk ging het met alle interviews en artikelen het zelfde.

Het mooie van het blad vond ik de combinatie tussen de Westerse en Oosterse wijsheid. Ze worden mijn inziens op een goede manier met elkaar in verband gebracht en het ene sluit het andere niet uit. Ik zal zeker in de toekomst het blad in de gaten houden.

Geef zelf je visie op Happinez »

Happinez krijgt van de lezers gemiddeld een 8.7

Er zijn in totaal veertien uitgebreide recensies geschreven voor het blad Happinez, hierboven vind je recensie #4. Lees je dit tijdschrift ook, of heb je Happinez recentelijk nog gelezen en wil je je mening kwijt? Plaats dan hieronder je beoordeling!

Schrijf een recensie over Happinez

Om het systeem niet te overbelasten kun je één keer per 5 minuten een recensie posten. Met het ip-adres is voor het laatst een recensie gepost op .

Aanraders
Happinez
abonnement kado
Happinez abonnement kado
Psychologie Magazine
proefabonnement
Psychologie Magazine proefabonnement
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws