Happinez recensie van Els Kampherbeek
Home

Happinez recensie

Navigeer: « Happinez recensie #2 | Happinez recensie #4 »

Meningen gezocht: schrijf zelf een recensie over Happinez »

# 3 - Els Kampherbeek

Erg Inspirerend

Waardering: 10 / 10
Happinez
Word abonnee van Happinez

Aanbieding
Het tijdschrift Happinez is een blad met inhoud én glans. Het biedt de lezer een breed aanbod van onderwerpen op het gebied van spiritualiteit, wijsheid en psychologie. Neem Happinez nu 3 of 4 maanden op proef of geef het blad cadeau.


Hier komt mijn ervaring met het blad Happinez. Ik kwam er bij toeval mee in contact, toen mijn campingvriendin uit Heemskerk (ik woon in Overijssel) met een tas vol tijdschriften op de camping kwam om lekker te kunnen ontspannen. Daar zag ik tussen alle andere tijdschriften een blad dat anders dan de anderen was: Happinezz!

Nieuwsgierig begon ik te lezen, en meestal ben ik er snel klaar mee. In dit geval dus niet. Ik kwam echt allerlei superinteressante artikelen tegen, die bovendien ook nog eens heel erg leerzaam zijn,en gespreksstof geven. Uiteindelijk bleef het me van de eerste tot de laatste bladzij boeien.

Hapinezz is dan ook niet te vergelijken met een tijdschrift. Het is informatief, spiritueel, gezellig, leerzaam en nog meer om op te noemen. Ook de foto's die je erin tegenkomt raken je.

Kortom: ik kan er helemaal niets negatiefs over zeggen,het is gewoon een aanrader, toppie!

Geef zelf je mening over Happinez »

Happinez wordt door onze bezoekers gemiddeld gewaardeerd met het cijfer 8.7

Er zijn in totaal veertien uitgebreide recensies geschreven voor het tijdschrift Happinez, hierboven vind je recensie #3. Lees je dit tijdschrift ook, of heb je Happinez recentelijk nog gelezen en wil je je mening kwijt? Plaats dan hieronder je beoordeling!

Schrijf een recensie over het tijdschrift Happinez

Om het systeem niet te overbelasten kun je één keer per 5 minuten een recensie posten. Met het ip-adres is voor het laatst een recensie gepost op .

Ook de moeite waard
Happinez
abonnement kado
Happinez abonnement kado
Psychologie Magazine
proefabonnement
Psychologie Magazine proefabonnement
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws