Meningen van bezoekers over JAN

Meningen over JAN

JAN krijgt van onze bezoekers gemiddeld het cijfer 8.8. Wil je zelf ook je mening geven over dit blad of een reactie geven op een beoordeling van iemand anders?
Schrijf dan hieronder je recensie

01. Heleen van de Ven over JAN
, cijfer: 8

Van Yes via Cosmopolitan naar JAN

JAN abonnement

"Sex and the City werd mede mogelijk gemaakt door JAN" - dat trok mijn aandacht. Zou er dan toch een blad zijn voor 30-ers zoals ik? Na Yes en Cosmopolitan was er geen blad die mijn aandacht trok, tot ik JAN in de winkel zag liggen. En na twee nummers gelezen te hebben, weet ik het: een blad voor dertigers, of je nu getrouwd bent of niet, kinderen hebt of niet, gescheiden bent of niet, het lijkt voor elke dertiger goed. lees meer »

02. Christel Rietveld over JAN Magazine
, cijfer: 9

Just Another Magazine?

Opeens waren daar advertenties: weer een nieuw damesblad. Hoeveel bladen bestaan er eigenlijk wel niet voor vrouwen? Ontzettend veel! Vroeger altijd trouwe YES-lezeres, later Cosmopolitan en af en toe Beau Monde en Glossy. Maar die bladen eindigden al vaak half gelezen bij vriendinnen. Echt veel nieuws stond er niet in.. Vaak dezelfde onderwerpen en zelfde vragen. Tja als 30-plusser wist ik die antwoorden nou wel. Toen kwam Red op mijn pad, dat leek me wel wat. Maar al gauw vergat ik het blad te kopen, het was het dus toch niet helemaal voor mij. lees meer »

03. J.E. Jeanet Zwiers
, cijfer: 8

Waarom was JAN er niet eerder?

Jan, waarom heb ik zolang op je moeten wachten. Had je niet een paar jaar eerder kunnen komen. Met jou kan ik nu mijn dag een paar uurtjes vullen. Ja, een tijdschrift met de naam JAN wie had dat kunnen bedenken, maar de inhoud is geweldig. Alles wat een vrouw nodig heeft staat in JAN.

04. A. Pauw
, cijfer: 9

Heerlijk blad om op te vreten

Tijdens mijn werk als host in Oostenrijk maakte ik kennis met een breed scala aan Nederlandse bladen en magazines. Ik heb me dus eens goed kunnen verdiepen in het repertoire bladen dat Nederland rijk is. De Jan stak er voor mij met kop en schouders boven uit. lees meer »

05. Laura van Gelder
, cijfer: 9

Yesss!!!

Jan is verfrissend, nieuw, een must voor "mijn doelgroep"... vrouwen tussen de dertig en veertig - met of zonder kids - met of zonder carriere - met of zonder wild sexleven - met of zonder dikke portemonnee om designer outfits aan te kunnen schaffen.

Kortom: sjappoo voor degene die het lef heeft gehad om nog een nieuwe glossy te publiceren in de enorme vijver van glossys die er al is. JAN is geweldig!

Eerste recensie pagina  •  Volgende pagina [#06 t/m #10]

Je JAN review:

Jouw beoordeling - cijfer / aantal sterren
 
De titel
Geef hieronder aan wat jij vindt van JAN:
De url van je website (niet invullen indien je een echte bezoeker bent)
 
Jouw naam - of kies een nickname. Wordt getoond bij de review.
E-mailadres - niet verplicht en wordt niet gepubliceerd.
« Eerste beoordelingen pagina | Volgende JAN meningen pagina »
Meer bladen en meningen
Psychologie Magazine
proefabonnement
Psychologie Magazine proefabonnement
Flair
proefabonnement
Flair proefabonnement
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws