JAN recensie van Christel Rietveld

JAN Magazine recensie

Navigatie: « JAN recensie #1 | JAN recensie #3 »

Je mening geven? schrijf een recensie over JAN Magazine »

# 2 - Christel Rietveld

Just Another Magazine?

Waardering: 9 / 10
JAN
Word abonnee van JAN

Aanbieding
Het tijdschrift JAN is dé no-nonsense glossy voor vrouwen vanaf 30 die een superdruk, overvol en soms ingewikkeld, maar fantastisch bestaan leiden. Neem nu een abonnement van 1 of 2 jaar met korting oplopend tot 50% of geef het tijdschrift 3, 9 of 15 maal cadeau - alle cadeau-abonnementen stoppen automatisch!


Opeens waren daar advertenties: weer een nieuw damesblad. Hoeveel bladen bestaan er eigenlijk wel niet voor vrouwen? Ontzettend veel! Vroeger altijd trouwe YES-lezeres, later Cosmopolitan en af en toe Beau Monde en Glossy. Maar die bladen eindigden al vaak half gelezen bij vriendinnen. Echt veel nieuws stond er niet in.. Vaak dezelfde onderwerpen en zelfde vragen. Tja als 30-plusser wist ik die antwoorden nou wel. Toen kwam Red op mijn pad, dat leek me wel wat. Maar al gauw vergat ik het blad te kopen, het was het dus toch niet helemaal voor mij.

En toen kwam dus JAN, Just Another Name. Voor mij eerder Just Another Magazine. Uit nieuwsgierigheid toch maar gekocht. En Jan was "wel leuk". De maand erop toch maar weer gekocht, ik bleek Jan toch wel leuk te vinden. Nadat ik het een paar keer had gekocht, besloot ik een proefabonnement te nemen. 5 nummers voor 15 euro. Het abonnement stopt vanzelf en dat vind ik erg prettig want ik wilde niet vastzitten aan een jaarabonnement omdat ik vergeten was op te zeggen.

Toch betrapte ik me erop dat ik Jan wel erg leuk begon te vinden, rond de bezorgdatum opende ik mijn brievenbus altijd vol verwachting, hopend dat Jan er al weer was. Mmh zou ik Jan dan toch interessanter vinden dan ik toe wilde geven? Die bevestiging kwam niet veel later. Ik had mijn oude JANnen weggegeven aan vriendinnen. Helaas had één vriendin per ongeluk de nieuwste, door mij nog niet uitgelezen, JAN meegenomen i.p.v. een oude. Normaal zou ik iets hebben gehad van kan gebeuren, jammer dan. Maar nu: stress! Wie had hem, dus meteen sms-jes gestuurd en gelukkig, 's avonds kreeg ik een lief sms-je van vriendin X. Zij had hem per ongeluk meegenomen en ze zou hem zo snel mogelijk terug geven!

Tja, de conclusie was erg confronterend. In Jan heb ik dus toch echt gevonden wat ik zocht! Jan is niet Just Another Magazine, maar veel meer. Goede interviews, leuke onderwerpen etc. Wat volwassener dan de overige bladen. Echt een aanrader!

Geef zelf je beoordeling over JAN Magazine »

JAN Magazine krijgt van de lezers gemiddeld een 8.8

Er zijn in totaal vijf uitgebreide recensies geschreven voor het maandblad JAN, hierboven vind je recensie #2. Lees je dit tijdschrift ook, of heb je JAN Magazine recentelijk nog gelezen en wil je je mening kwijt? Plaats dan hieronder je beoordeling!

Schrijf een recensie over JAN

1. Jouw beoordeling - hoeveel sterren geef je?
 
JAN
JAN
2. Je ervaring in één zin - de titel van je review
Je naam - of een nickname. Wordt bij de review getoond.
E-mailadres - niet verplicht en wordt niet gepubliceerd.
 
De url van je website (niet invullen indien je een echte bezoeker bent)
 
Meer acties
Psychologie Magazine
proefabonnement
Psychologie Magazine proefabonnement
JAN
abonnement kado
JAN abonnement kado
Flair
proefabonnement
Flair proefabonnement
Bladen nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van:

  • Aanbiedingen van tijdschriften, kranten en tv gidsen
  • Leuke cadeau tips
KvK nummer: 02080053, BTW nummer: NL817901176B01 | Contact | Privacy | Algemene voorwaarden | Site map
 
Service | E-mail: | Nieuws